Allah karşına öyle birini çıkartırki bu dediklerinin hepsi alt üst olur :) kusur aramakta yanlış tabi kusursuz insan olmaz . Burda ne desek boş herşey kader . Bakalım daha kimlerle tanışacaksın neler olacak bu zamanların maceraların düşüncelerin duyguların bile tadını çıkartmalısın bence . :) Hiç birşeye olumsuz yönden bakma olmazsa bile ilerde burda başkası internetten tanıştığı biriyle ilgili yardım istediğinde senin bir fikrin olacak ve yazacaksın . Başına geldiği kadarıyla sende hayatı öğrenecek bildiklerini ileteceksin . Ve sonsuz mtluluğu inş bulursun . Ve o zamanda insanlara o mutluluğunu anlatırsın .Ama bence internetten birisi yanlış . Geçen birisiyle knştm internetten bbiriyle evlenmiş ve 3 gün evli kalıp boşanmış deidmki tanışmıyormuydunuz 6 ay kadar konuşmuşlar tanıyordum ama öyle olmuyormuş dedi . Çok şaşırdım yani . İnternnetten bu işler olmaz gerçekten olmaz ileri gitmek görüşmek istiyorum dmeişsin . Bence konuşma bile . Sonra pişman olacğaın şeyleri yapmamalısn . Senden para kabul etmesi de çok yanlış sen ondan kabul eder miydin bir bayan bile bunu kabul etmezken bir erkeğin kabul etmesi çok saçma .