arkadaslar yorumlarınıza ihtıyacım var

gitarist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
29
0
86
35
İzmir
arkadaslar benım 6 aylık bi ilişkim vardı ama sebepsiz yere bıttı 2 ay önce ayrıldık bana ayrıldık demeden cekıp gittı ayrılmadan önce msnde konuşmuştuk bana bıtırelım demıştı bende ona tamamen ayrıldıkmı dıe sordugumda cevap vermedı bnden kaçıo onunda sorunları varmış aılesıyle şimdı ne yapmalıyım arkadaslar tekrar konuşmalımıyım yoksa bıtırmelımıyım çok çaresızım yorumlarınızı berklıyorum şimdıden tesekkurler.....:delphin:

canım ya üzerinden 2 ay geçmiş zaten... onun sana ihtiyacı yokmuş baksana... üstelik adam akıllı bir açıklama yapma gereği bile duymamış... 6 ay az değil tabii ama ne ilişkiler bitiyor... benim 2 yıllık ilişkim bitti birden bire ... yok yani ömür boyu onları bekleyemeyiz değil mi ... kafandan onu çıkarmaya çalış... düşünmemeye çalış ; biliyorum çok zor ama onlar yapabiliyorsa biz de yaparız değil mi :) tekrar görüşmeyi de düşünme bence... çünkü zaten seni hayatında istememiş nedeni ne olursa olsun... şimdi de hayatına beni al deme ona ... umarım en kısa zamanda kafanda o ve sana verdiği değer ; sen ve ona verdiğin değer netleşir... :)

Küçük böcük bence de haklı canım. O dayanıyorsa sen de dayanabilirsin.Acı versede dayanmak zorundasın. Üzerinden iki ay geçmemiş olsa gidin karşılıklı oturun konuşun derdim ama vakitde geçmiş. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış, düşünüp üzülme canım

düşünmemeye çalış şmdi öyle değil gibi gelio olmaz gibi geliodur ama kafanı dağıtcak şeyler bul. o eğer seviyosa sorunlarını çözdükten sonra sana geri dönecektir.belkide o sorunlardan dolayı senin canını sıkmamak seni üzmemek için ayrılmıştır. ama eğer sevmiyosa zaten yapacak bişeyin kalmaz seni sevmeyen birini nie bekliceksin ki sonuçta hiç takma canım bende çok kötüydüm 2 3 gün öncesine kadar ama senin yapman gereken beklemek.. biraz ortam sakinleyince düzgünce konuş. tamamen bitirdiyse ne yapsan dönmez zaten o zaman sende atıcaksın içindekileri..

bence bitirmelisin. bırak o senin peşine düşsün. sen onu aradıkça kendini bi halt sanacak. unutma kaçan kovalanır. üstelikte davranışlarına bakılırsa sana değer vermiyor. bu çocuktan bi halt olmaz canım.

canım arkana bile bakma erkek milleti işte onlar önce bitirip sonra bize söylüyorlar bende senin gibiydim 5 senelik ilişkim ne olduğunu anlamadan bitti diyordum. kafamçokkarıştı meğerse o çoktan bitirmiş hayatında başkası varmış ben sorana kadar sölemedi kolay değil ama dönüşü olsada ona bakışın eskisi gibi olmas canım ama bekle ve gör açıklama yapmayan biri için üzülme bile...

Bu sorunlarim var lafi bana hep bahane gibi gelir.. Tamam sorunlari olabilir ama niye ayrilmak ister? Seninle birlikte olunca sorunlari artiyormu..Aksine insan kendisine destek olacak birine ihtiyac duyar. Belliki o bitirmis bile bu iliskiyi. Kesinlikle aramayin bence..

arkadaslar benım 6 aylık bi ilişkim vardı ama sebepsiz yere bıttı 2 ay önce ayrıldık bana ayrıldık demeden cekıp gittı ayrılmadan önce msnde konuşmuştuk bana bıtırelım demıştı bende ona tamamen ayrıldıkmı dıe sordugumda cevap vermedı bnden kaçıo onunda sorunları varmış aılesıyle şimdı ne yapmalıyım arkadaslar tekrar konuşmalımıyım yoksa bıtırmelımıyım çok çaresızım yorumlarınızı berklıyorum şimdıden tesekkurler.....:delphin:

zor bir durum..sana açıkca bittiğini söylemiş bunu devamlı sormana gerek yok..hem kendine zarar verir yıpratırsın..hemde hiç gerek yok..
biliyorum hiç kolay değil..çık hayatından..kendi yoluna gitmelisin yapacak bişey yok yazıkki...

2 ay geçmiş hala dönmemişse çok da zorlama.
başkası vardır hayatında.
unutmaya çalış.

arkadaslar yorumlarınız için çok tesekkur ederım saolun ama ben çok sewmıştım unutmak zor bılıyorum ama unutcam napalım artık o benı çoktan unutmuştur bıle ama ben yınede bı konuşsammı dedım çunku bana hıç bişi demedı bı ayrıldık bıle dmedı bu bana çok koydu ben ona cok guvenmiş tım şimdi boyle yapması benı kahredıo bana ayrıldık arama bı daha benı deseydı o zaman hersyı sılıp atardım ama şimdi tekrar dönermı dıe içimde suphe var bı de dun onun msnıne baktım ona ben maıl atmıştım sılmemış normalde istemedıgı maıllerı sılıo bunlar benım kafamı karıştırdı.........:(((((

Canım sen hala bir ümit bekliyorsun.
Ama sorunları olduğu için diye birşey yok. Seni gerçekten sevseydi eğer, senden kaçmak yerine sorununu seninle paylaşırdı.

Ondan sana hayır gelmez. Unut msn şifresini herşeyini. Sil aklından. En başta olmayacağına kendini inandır.

2 ay geçmiş bak ne güzel. Yapma gururunu aykalar altına alma. Bi açıklama yapma gereği bile duymamış sana. Kendine iyi bak dememiş. Hoşçakal bile demeye değer görmemiş seni. Ne sanıyorsun yani, sevgisini kalbinde mi yaşıyo sanıyosun şu an... O seni çoktan unutmuş hayatım. Sen de geç kalmışsın. Geç olsun güç olmasın. Boşver, Yol ver gitsin. Sağlam pabuç değil. Belli ki çok fazla bişey hissetmiyo sana karşı. Ne hali varsa görsün.

cnm zaten bitmiş ilişki niye kabullenip hayatına devam etmiyorsun.bu devirde aşklar yada erkekler diyelim.çok romantik olamıyorlar.bitirmek istemiş sana söylemiş.ve ortada yok.unut gitsin

arkadaslar unutmak zor bılıyorum unutucam ama tam unutmaya calışırken aklıma bnm attıgım maili nıe sılmıo o takılıo normalde istemedıgı maillerı sıler yanlış bişi yapmaktan korkuyorum.....

: ) hep böyle olur galiba.. en ufak bişeyi hep göz önünde bulundururuz.çünkü istediğimiz budur.nasıl görmek istiyorsak öyle görürüz herşeyi.bi zaman o umutla devam eder.ama yavaş yavaş o da söner be güzelim bi müddet sonra..aramamanı tavsiye ediyorum.araman bişeyi değiştirmicektir.istiyorsa eğer kendisi gelir olacaksa olur yani..ama içinde umut taşımamaya çalış.umutlar boşa çıktıkça hayal kırıklığı oluyor.

canım sen yoluna dewam et 6 ay öncesine o yoktu şimdi de yokkk boşwer ama gerçkten sewiyorsanda sewginin peşinden git olurmuuu tatlımm belli ki onunda kafası çok karışık belkide en güseli zamana bırakmak haa ne dersinnn

geçmişim gözümün önüne geldi bak niye şalterlerim attı. kesinlikle sorunlarının olduğu bahane.şimdi sana onu msninden silmemen için de istekte bulunmuştur. geri döner diye yolunu bekleme ben yıllarca bekledim, sorunu neyse çözer gelir diye ama malesef canım. herif evleniyormuş haberim yok, aptal yerine koydu beni.istediğin kadar konuşmaya çalış kaçamak cevaplar verecektir, seni elde tutmak için.açık kapı bırakma kesin tavrını koy yoksa acısını benim gibi çekersin.şimdiki aklım olsaydı keşke.

arkadaslar unutmak zor bılıyorum unutucam ama tam unutmaya calışırken aklıma bnm attıgım maili nıe sılmıo o takılıo normalde istemedıgı maillerı sıler yanlış bişi yapmaktan korkuyorum.....

yanlışı o yapmış zaten sana ,hala sen ona yanlış yaparmıyım diye düşünüyosun..sana bi açıklamayı çok gören adam mailini silmemiş diye mi ümitleniyosun....:1no2:
boşver 2 ay geçmiş kurcalama ,aklınıı karıştırma bence:teselli::teselli:

Back
X