Arkadaşlar yumurtalar kaç mm olunca toplanıyor birde ben 4 Gündür gonalf 150 cc birde pergoveris kullanıyorum bugün kontrolde üç adet yumurta var

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
527
149
23
42
Yumurtalarım 10-11 mm cetolide iğne verdi şimdi pazartesiye kadar gonalf pergoveris cetrolide üç tane iğne ayını anda kullanacağım benim gibi kullanan var mı bir

Ben ilk tüp bebek tedavimde gonalf kullandım 4!gün sonra yumurta toplama oldu Şuan ki doktor üç iğne yazdı çok zor oluyor iğneler umarım pazartesiye kadar 17 olurlar
Selam canım aynı benim öyle oldu :)benim yolumdan geliyorsun yeni eklenen iğne büyüyenlerin çatlamasını durdurmak için diğer 2 iğne de büyütmeye devam etmek için

Benim 16. Gün opu oldu.(18 aralıkta başladık 2 Ocak)
Yumurta gelişimi ve kandaki e2 değeri üzerinden değerlendirme yapıyorlar,tamam boyutlar iyi dedikten sonra çatlatma iğnesi yapıyorsun ve 36 saat sonra toplama oluyor
Gün aşırı gidip gelmek ve her akşam 3 iğne çok zor oluyor haklısın ama sonuca odaklan

Transfer oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…