Arkadaslar zeynep kamıl hakkında ....................

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
arkadaslar ben 39 haftalık hamıleyım ozel hastahaneye gıttım muanelerıme sureklı aMA doktoruumun agzında bı sorun olursA DIREK ZEYNEP KAMILE SEVK EDIYORUZ BU BUTUN OZEL HASTAHANELER ICIN GECERLI SON kontrolume zeynep kamıle gıttım muaneler hamıleler ıcın tam bı ezıyet ama dogum hakkında bılgısı olan ozel oda tutuluyomu acaba cok az kaldı karar vermem gerek artık

bilgim yok hastane hakkında ama anadolu yakasında oturan biri olarak ben de bazen düşünüyorum orda doğum yapmayı..
tecrübesine güveniyorum hastanenin ama koğuş ortamı olacağından eminim odanın. bir de özensiz olabilirler mi diye de düşünüyorum malum hasta sayısı çok...
aklım karısık açıkçası

Bende ilk kızımıı orda doğum yaptımm
koridor gigii yerdee çokk hastaaa yatıyordukk aynı anda sancıı çekiyoruzz sadece yatak aralarında perde varr
amaa ilgilenmeleri güzeldi

aynı sorun bendede var, bende böyle bir konu açtım bilmeden, bende kontrollerime GATA da gitmiştim, ama doğumu orda yapamıyorum, o yüzden karar vermem lazım, 32+4 günlük hamileyim. Bende ordaki doktorlardan birinin özel muaynanesine gidip sonra kontrollerime zeynep kamilde devam etmek istiyorum. Benimde korkum senin ki gibi aynı doğumda bir terslik çıkarsa bütün özeller zeynep kamile gönderiyorlarmış.E doğum hastanesi olduğu içinde bu iş için iyi bir yer die düşünmeden edemiyorum. Özel odalar varmış bildiğim kadarıyla, ama fiyatlarını bilmiyorum.Çokta pahalı olacağını düşünmüyorum açıkcası. lütfen birileri yardım etsin bize allah rızası için . yoksa evde doğurucaz bu gidişle bebişlerimizi :)

aynı sorun bendede var, bende böyle bir konu açtım bilmeden, bende kontrollerime GATA da gitmiştim, ama doğumu orda yapamıyorum, o yüzden karar vermem lazım, 32+4 günlük hamileyim. Bende ordaki doktorlardan birinin özel muaynanesine gidip sonra kontrollerime zeynep kamilde devam etmek istiyorum. Benimde korkum senin ki gibi aynı doğumda bir terslik çıkarsa bütün özeller zeynep kamile gönderiyorlarmış.E doğum hastanesi olduğu içinde bu iş için iyi bir yer die düşünmeden edemiyorum. Özel odalar varmış bildiğim kadarıyla, ama fiyatlarını bilmiyorum.Çokta pahalı olacağını düşünmüyorum açıkcası. lütfen birileri yardım etsin bize allah rızası için . yoksa evde doğurucaz bu gidişle bebişlerimizi :)

meraba ben 39-3 oldum yarın zeynep kamıle gdıcm kontrole en guzel gozunle gormek duydugum kadarıyla yogunluktan dolayı ozel odayı kaldırmıslar ama sorucam yarın ben sana haber verırımohaoldumsmile

meraba ben 39-3 oldum yarın zeynep kamıle gdıcm kontrole en guzel gozunle gormek duydugum kadarıyla yogunluktan dolayı ozel odayı kaldırmıslar ama sorucam yarın ben sana haber verırımohaoldumsmile

ay çok teşekkür ederim, yarını merakla bekleyeceğim. Alllahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin .

ay çok teşekkür ederim, yarını merakla bekleyeceğim. Alllahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin .

meraba arkadasım zeynep kamılde benım tahmın ettıgım gıbı ozel odayı yogunluktan dolayı kaldırmıslar 3 ay once falan ama ben karar verdım oraya gıdıcem uzmanlar sonucta gunde kac kısı dogum yapıyo onlar nasıl yapıyosa bende yaparım hayırlı dogumlar sana

melegmmmm
çok saol verdiğin bilgi için, bakalım bende salı günü gidicem zeynep kamile, nasıl bir yer bi görelim bakalım. Allah hepimizi bi avazda kurtulmayı nasip etsin, sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza.

Back
X