- Konu Sahibi papatya39000
-
Yaşadığım yerde pek arkadaşım yok korona nedeniyle de sosyalleşemiyorum. Kimine göre basit gelebilir ama içime dökmeye birileri ile sorunlarımı paylaşmaya can yoldaşına ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim benim gibi olan var mı
Şiş-tik... Her anlamda...Yaşadığım yerde pek arkadaşım yok korona nedeniyle de sosyalleşemiyorum. Kimine göre basit gelebilir ama içime dökmeye birileri ile sorunlarımı paylaşmaya can yoldaşına ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim benim gibi olan var mı
Aynen ben de pandemiden dolayı zaten çıkamadığımız için iyice asosyal kaldım.Yaşadığım yerde pek arkadaşım yok korona nedeniyle de sosyalleşemiyorum. Kimine göre basit gelebilir ama içime dökmeye birileri ile sorunlarımı paylaşmaya can yoldaşına ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim benim gibi olan var mı
Burda geyik mizah topikleri var, nevreste nın konusu var. oralarda az da olsa sosyalleşebilirsinizYaşadığım yerde pek arkadaşım yok korona nedeniyle de sosyalleşemiyorum. Kimine göre basit gelebilir ama içime dökmeye birileri ile sorunlarımı paylaşmaya can yoldaşına ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim benim gibi olan var mı
Yaşadığım yerde pek arkadaşım yok korona nedeniyle de sosyalleşemiyorum. Kimine göre basit gelebilir ama içime dökmeye birileri ile sorunlarımı paylaşmaya can yoldaşına ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim benim gibi olan var mı
BuyurYaşadığım yerde pek arkadaşım yok korona nedeniyle de sosyalleşemiyorum. Kimine göre basit gelebilir ama içime dökmeye birileri ile sorunlarımı paylaşmaya can yoldaşına ihtiyacım var. İçimi dökmek istedim benim gibi olan var mı