Lekem 3 gün srdü doktora gttim normal dedi değerime bkti güzel yükselmiş dedi bkliyoruz şimdi kese için bkalim hayirlisi böyle drumu yaşayan arkadaşlar için dyorum normlde adete 5 gun kala ağrilarim olurdu hiç agrim yoktu göguslerim ağrirdi o yoktu bende şüphelenip test yptim adet 1 gün kala sadece sol kasikta biçak saplanir gbi ağrilar vardi testi yptim ilk dkkada çikmadi ama 10 dkikayida geçmedi çikmasi gözle görünur çok silikti buraya attim yok dediler hliyle kime ftoyu gösterdiysem yok dedi ama ben canli görüyodum ve hissediyodum iki gün sonra yptim hemrn çikti biraz daha koyulaşmişti hiç bir srunu olmayan arkadaşlar rahim filmi öneririm ben 3 yildr bkliyordum ikinci için rahim filminden sonra bi ilaç verdi dktr 15 gün ilişki yasak dedi ben her ihtimale karşi adet olana kadar ypmadim sonraki ay tuttu çok şükür sağlikla gelsin inşallah rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah birde cok düzenli bir iliskimiz oldğun diyemem bzen 3 gün bazen 4 günü buluyodu onuda bu ay düzenledik en fazla iki gün sarkti çokca dua az sabir rabbim büyük