arkadaslar

fazilet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
101
0
96
48
Almanya
tam 9 kez tüpbebek denedim hicbirinde sonuc alamadim ama olsun umudunu kaybetmedim elbet birgün allahin izniyle bende anne olacagim ilacsiz tüpbebek yöntemini deneyen varmi aranizda simdi ona taktim artik 9 denemeden sonra pek olumlu bakan dr yok gecen kayseride bir dr aradim 9 kez denenmis yapacak pekbirsey yok dedi ama yinede hayellerinim yarim kalmasini istemiyorum ,kaderini yasayacagim biliyorun ama kaderimde anne olmak olsun istiyorum tabiki hayirlisiyla allahimdan hic umut kesmedim o cok büyük bana mutlu bir yuva verdi insallah hayirli bir evlatta verecek ..:utangac:

ınşşşşşşş canım ınş..............bı akrabamız sekızıncıde ttutu.............ınş senınde olacak zamanı gelmıştır ınş canım bol duaaaaaaaaaaaa

allahım inşallah muradına erdirir sonuçta veercek olan allahım büyük kimseyi bebeksiz evlatsız komasın allahım

rabbim tez zamanda canım mucizeni yaşatır bitanem sakın umutsuzluğa kapılma rabbim yeterki ol desin canım benim sen anneliği çoktan haketmişsin rabbim inşallah kollarını bebişlerle doldurur amin

canım tebrik ediyorum seni ümidini kesmediğin için Allah ım işşallah en kısa zaman da yüzünü güldürür:Saruboceq:

ben 2.denememdeyım ınsallah bu defa tutar tutmazsa 3.denememı nasıl yaparım dıye dusunuyorum ve cok zor gelıyor bana sımdıden.Yani sonuc şu ki seni tüm kalbımle tebrık edıyorum cesaretin,sabrın ve umudun için Rabbim hasrateını cektıgın ve onlar ıcın katlandıgın bu kadar acının mukafatını umarımkı sana verecektır kucaklarını bos koymayacaktır en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerini kucagını alıırsın inşallah.ılaçsız tedavıye gelınce bende cok araştırdım zamanında ama pek olumlu seyler duymadım secımın bu yonde olursa umarım senın ıcın hayırlısı olur

canım bende arkadaşlar gibi düşünüyorum tebrik ediyorum seni...ve hala sabırla dimdik ayaktasın.....inş tez zamanda bu uğraşların karşılığını alırsın.....çifter çifter bebeklerleeee....

umarım en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun umudunu yitirmemen çok güzel eminim bu pozitiflik evreni harekete geçirecek ve seni bebeklerine kavuşturacak bende 4 kere denedim bebeklerime kavuşana kadar deniyecem umarım en kısa zamanda burdan hamileyim deriz

Fazılet canım senın sorun neydı....ınŞalllah hıÇbırŞeye gerek kalmadan rabbım hamıŞ olanlardan eyler...verecek olan o dur...bızler sade sebebını arıyoruz...ınŞallah artık vaktı saatı gelmıŞtır...

slm cnm ben yakın zamanda 7. tedavıme baslıcamm tabı bu surecte 1 dıs gebelık ve 1 de kımyasal gebelık yasadım bende hıc yılmadım bu sefer ıns basarıcam ama olmazsada olana kadar devam durmak yokkkk

:CüvCüv:canlarim yaaaaaa evet 9 denemede cok zor gecti hepsi binbir ümütle doluydu ben bebeklerimi cok sevdim demekki onlar annelerini sevmediler kismetimizde yokmus insallah bundan sonra kaderim degisir rabbim ol derde olur benim esimin sperm hareketsizligi var onun disinda pek büyük bir problem yok 10.deneme icin hazirim ama esimi ikna edemiyorum zaten dr 10 deneme deyince dr pek olumlu bakmiyorlar hayirlisi yüce allahim hepimize nasip etsin tez zamanda yavrularimizi kacagimaza almayi:Saruboceq:

Back
X