Arkadaslar

Yani ben olsam hiç çekemezdim siz niye katlanıyosunuz ki? Konuşmayın bitsin gitsin. Her şeyi geçtim sınıfta Hocanın önünde yaptıkları son nokta zaten, ağır bi dersi hak etmişler benim gözümde.

Bulunmaz hint kumasi mi bunlar.resmen terbiyesizlik.ki zaten sizden 5 yaş küçüklerse çok bir paylaşım da yoktur aslında.kendinize kuyunuzu kazmayacak arkadaşlar bulun

Abartmıyorsun, haklısın, arkadaşların büyümemiş galiba henüz. Sen 23 sün profiline göre onlar da 18 oluyor bu durumda. Davranışlarından da belli zaten boşver, uzak durmakla iyi yapmışsın.

Canım bunlardan arkadaş olmaz bence.bende ikinci üniversiteyi okuyorum ondan sınıftakilerle aramda yaş farkı biraz var.yaşından olgun güzel insanlarda var ama yoksada çok samimi olmana gerek yok okulda takılırsan mesafeyi korursan daha az üzülürsün.akıl yaşta değil baştadır ama ergenlerdende çok olgunluk beklemek pek gerçekci değil.bizde internetde tanıştık hemde oyunda ne var bunda anlamayacak insanlarada hiç söylemiyorum bunu sende öyle yap.

Iste aynen oyle kafam rahat olur ki simdiden rahat arama.mesafe koydum

Benimde vardı böyle 2 tane sözde dostum(!) Kilomdan sevgilime kadar her şeyimi eleştirirlerdi. Stresten bir ayda 10 kilo vermiştim onlar yüzünden en son sildim hayatıma huzur geldi sana da tavsiye ederim

Arkadaş dediğimiz şey arka taştan gelirmiş. Arkanı dayayabileceğin tiplere benzemiyorlar. Uzak dur. Huzur vermeyen kimseyle işin olmasın.

Kaç yaşında bu arkadaşlar ya ergen gibi hareket ediyorlar... Hiç muhatap olmayın, sizi bilen biliyordur zaten. Kimseye kendinizi anlatmaya çalışmayın, bırakın konuşsunlar.

Gidip bir arkadasimla konusmuslar mimi cok degisti biz hep ayniydik filan bu arada ben 23 yasindayim biri 20 biri 19 yaşında gelip yarin benimle konusacaklarmis bende acik acik herseyi yuzlerine soyleyecegim

Gidip bir arkadasimla konusmuslar mimi cok degisti biz hep ayniydik filan bu arada ben 23 yasindayim biri 20 biri 19 yaşında gelip yarin benimle konusacaklarmis bende acik acik herseyi yuzlerine soyleyecegim
İyi yüzleşmeyi göze alıyorlarsa konuşun içinizi dökün sonra da irtibatı kesin. Böyle insanlardan yarar gelmez...

`