• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslarim bana cok acil yardim ve dua lutfen

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
Kizlar belki önceki konularimdan hatirlsrsiniz aylardir bi sinava calisiyorum ve bbüyük ggün geldi yarin mülakat var ..

Ama basima bi talihsizlik geldi..mülakatta kiyafete cok önem veriyorlar..Bn de yeni bi takim ve gömlek aldim hayatımdailk defa bi gomlege 100 tTLpara verdim..dun ggömleği yikadim ve astim, astigim yerde pas lekesi varmis tam görünen yeri pas oldu cikmiyor..hemen aspirind döktüm yok, camasir suyu denedim, nette limon diyor onu denedim yok olmuyor..yenisini alayim desem bi daha o kadar para veremem zaten mmasadan elime 200 TLkaliyor..ne yapayim kkizlar ne olur yardim edin..

Bi de sizden ricam inanin çok calistim benim iiçin dua eder misiniz bu mulakati kazanmak iiçin.

Hepinize sşimdiden tesekkur ederim ..

Kizlar belki önceki konularimdan hatirlsrsiniz aylardir bi sinava calisiyorum ve bbüyük ggün geldi yarin mülakat var ..

Ama basima bi talihsizlik geldi..mülakatta kiyafete cok önem veriyorlar..Bn de yeni bi takim ve gömlek aldim hayatımdailk defa bi gomlege 100 tTLpara verdim..dun ggömleği yikadim ve astim, astigim yerde pas lekesi varmis tam görünen yeri pas oldu cikmiyor..hemen aspirind döktüm yok, camasir suyu denedim, nette limon diyor onu denedim yok olmuyor..yenisini alayim desem bi daha o kadar para veremem zaten mmasadan elime 200 TLkaliyor..ne yapayim kkizlar ne olur yardim edin..

Bi de sizden ricam inanin çok calistim benim iiçin dua eder misiniz bu mulakati kazanmak iiçin.

Hepinize sşimdiden tesekkur ederim ..

Inşallah hayirlisiyla mulakatin güzel gecer.
Dualarimiz seninle.

Canım oksijen suyu dök ve yıka. Aksesuarla, fularla kamufle edebilirsin. Allah yardımcın olsun.
SEVGİLER:)

Gömlek için çok üzüldüm ...:( ne yapılır hiçde bilmiyorum .....
İnlslh rabbim emeklerinin karşılığını verir ... Sınavı kazanırsın ..dua edicem ...

TE="daimondaimon, post: 37273427, member: 630340"]Inşallah hayirlisiyla mulakatin güzel gecer.
Dualarimiz seninle.[/QUOTE]
Cok tesekkurler dualariniz icin

Canım oksijen suyu dök ve yıka. Aksesuarla, fularla kamufle edebilirsin. Allah yardımcın olsun.
SEVGİLER:)

Oksijen suyu cok mantikli hemen deneyecegm tesekkurler

Gömlek için çok üzüldüm ...:KK43: ne yapılır hiçde bilmiyorum .....
İnlslh rabbim emeklerinin karşılığını verir ... Sınavı kazanırsın ..dua edicem ...

Cok sagolun cok heyecanliyim dualariniz beni cok mutlu ediyor tekrar sagolun

Olan olmuş, lekeyi nasıl çıkarırsın bilmiyorum ama bundan sonrası için sana bir önerim var. Kıymetli ve ütülenmesi gereken bütün kıyafetleri kurutma teline direk asma. Önce sanki dolaba kaldırırmış gibi askıya as, sonra askıyı kurutma teline as. Hem buruşukluğu azalır, kolay ütülenir, hem de herhangi bir yere değmediğinden leke olma ihtimali azalır. ;)

Mülakatta başarılar. Benimde çarşamba günü var. Rahat ol, stres yapma. Bilmediğin bir şey sorarlar ve cevap veremezsen bozulma, moralini etkilemesin. Üzerine gelebilirler, soğukkanlılığını ölçmek için bu şekilde davranıyorlar. Sakin olursan başarılı olursun :)

befer .!.:
Paş lekesi cikaricilar var buyuk marketlerde bak istersen

Hic duymamistim tesekkurler fikir verdiğinizicin simdi cikip hem oksijen hem de bunu arayacagim..sonucu yazarim

[QYükselme cnm

Olan olmuş, lekeyi nasıl çıkarırsın bilmiyorum ama bundan sonrası için sana bir önerim var. Kıymetli ve ütülenmesi gereken bütün kıyafetleri kurutma teline direk asma. Önce sanki dolaba kaldırırmış gibi askıya as, sonra askıyı kurutma teline as. Hem buruşukluğu azalır, kolay ütülenir, hem de herhangi bir yere değmediğinden leke olma ihtimali azalır. :KK66:

Mülakatta başarılar. Benimde çarşamba günü var. Rahat ol, stres yapma. Bilmediğin bir şey sorarlar ve cevap veremezsen bozulma, moralini etkilemesin. Üzerine gelebilirler, soğukkanlılığını ölçmek için bu şekilde davranıyorlar. Sakin olursan başarılı olursun :)

Akillandim artik cok dikkat ederim ama bana bi gomlege mal oldu maledef

Size de basarilar mulakatinizda

Back
X