arkadaslarim evlendi

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Ünuden yakin arkadsslarimu teker teker evlendirdk pespese dugunler oldu guzel mutlu anlar yasadik. Simdi teker teker cocujlari oluyo oda yetmedi artk kizkardeslerini evlenduriyoruz bana gamze abla diyorlar mutlu gunlerinde hep yanlarindayim.. Ailelerinden biri gibiyim... Ama bi okadar da yalnizim cok yalnizim bukadae takmazdim busefer cok buruldu icim hep gozum dalio

Sevgili assena herkesin derdi kendine büyük elbette ama insan her zaman şükretmeli bence. Özellikle Somada yaşanan faciadan sonra ben bunu gördüm. Bunlar çok ufak dertler. İnsanlar üç kuruş ekmek parası için ölüyor. Bu derdinizi küçümsememden değil. Ben de her şeyi kafama takan biri olarak böyle zamanlarda bunları düşünmenizi tavsiye ederim. Ki evlilik de öyle aman aman önemli bir mevzu değil. Vakti gelince olur veya hiç olmaz. Nefes alıyorsunuz, bu bile yeter. Siz, sevdikleriniz sağlıklısınız ki bunu dert edebilecek durumdasınız. Öyle düşünün derim:)

Seni anlıyorum canım. Bende aynı şeyi yaşıyorum, henüz kız kardeşleri gitmedi ama elleri kulagindadir. Gerçi arkadaşın dediği gibi Allah daha büyük dertler vermesin neler gördük şu bikac günde Rabbim ailelerine sabır versin. Rabbim bize de hayırlı eşler nasip etsin canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla henüz 25 yaşındayım. Küçüklüğümden beri hep evlilik için 25 / 26 sonrasını düşünmüştüm zaten. Lisedeki arkadaşlarımın hepsi evlendi ve çocuk sahibi oldular. Üniversitedeki arkadaşlarımdan hala bekar birkaç kişi kaldık. İşyerindeki arkdaşlarımdan da çoğu evlendi. Dahaay başında çok yakın bir arkadaşımı evlendirdik. Bir diğeri de yaza nişanlanacak. Bu düğün nişan koşuşturmaları esnasında o kadar heves ediyorum ki. Eee evlenenler ne kadar istese de bekar halindeki gibi ilişkimiz olamıyor. Böyle zamanlarda evlenmeyi çok düşünüyorum, istiyorum. Adaylarda çıkıyor ama o zamanda tüm büyüsü bozuluyor. Yok bekar hayatı iyi, yanlız olayım boşver diyorum. İnşallah Allah doğru insanları çıkartır karşımıza hayırlı yuvalar kurarız.

Amin.. Bende 24 den sonra evlenmeyi düşünüyordum. Suan 26 yaşındayım. Uniden bikac kız bekar kaldık. Herkes patır patır gitti. Arkadaslar evlendikleri için öncelikleri doğal olarak değişiyor. Ve malesef bu ister istemez iliskimize de yansıyor. Eski sıklıkta görüşememe, ortak noktaların değişmesi falan.. Ne diyelim Rabbim bize de hayırlı eşler versin inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Evliliği hayatınızın merkezine koymayın kızlar. Ben hayatta evlenmem derdim, saçma gelirdi evlilik. Sonra eşim çıktı karşıma, ona da hep evlilik istemiyorum dedim 5 sene boyunca. 27 yaşımda 5 ay içşnde nikah masasında buldum kendimi. Eşim gibi bi insan çıkmasaydı karşıma yine evlenmezdim muhtemelen. Demem o ki evlilik bir amaç değil araç olmalı hayatınızda. Sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmak için evlenin, evlenmiş olmak için değil.

bence evlenmis arkadaslariniza degilde
evlenip mutlu olan arkaadslariniza imrenin
ne biliyorsunuz bekar olarak belki siz daha sanslisiniz onlardan
hersey evlenmek degil hatta evlenmek hic önemli degil
evli yada bekar sadece huzurlu ve mutlu olmak önemli

e canım yaşım geldi diyede evlenilmezki.. Evlilik çok güzel bir okadarda zor, ağır. Herşey nasip işi.. Demekki seni böyle bir karaar almaya ikna edecek biri çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…