Arkadaslarım kpss yi nasıl kazandınız?

Ben de Uluslararası İlişkiler mezunuyum KPSS-A için 1 sene dershaneye gittim ama sonradan devletin bana uygun olmadığını akademisyenlik için daha uygun olduğumu keşfettim. KPSS A da maliye muhasebe iktisat ve hukuktan iyi netler yaparsan atanma şansın artıyor. Aşırı fazla konu var 1 senede bitecek gibi değil bence. Ki sadece kpss ile kalsa iyi, kurum sınavları ve mülakat aşaması da var. Başarılar dilerim.

Ben bu sene üniversite son sınıftayım sadece gk gy gireceğim. Okulla beraber hem dershaneye gidiyorum hem stajım var hem de KPSS aşırı yoruyor. Çalışmaya çalışıyorum. Sayısal çıkışlı olduğum için genel kültürüm 0 'dı. Youtubedan Ramazan Yetgin ve Engin Eraydın hocaları dinliyorum, tavsiye ederim kesinlikle. Vatandaşlığa yeni başladımm ama 3 ayda çok rahat yetişir diye düşünüyorum. Deneme puanlarım 70 civarı şu an. İnşallah çalışan herkes emeğinin karşılığını alır.

Değil canm o adami ben hic dinlemedim cnku gercekten cok sıkıcı benm hocanın ismi ömer gümüş on numara anlatiyor smdi bile dinleyesim geldi inşallah sende seversin tarih cok uzun yazma bence bende yazarak daha iyi anlıyorum ama bitmiyor gerçekten yarisinda biraktim x yayıncılığin dedigim ders notlarini alırsan sana çok yardımcı olur

Evet çok uzun anlatıyor ve sıkıyor bence.Herkes seve seve dinliyor,bende mi sorun var dedim bende.
Dediğin hocaya ve yayına bakayım canım.Evveliyat almıştım bende ders notu

ben 87 küsürlü bir puanla hakkariye atanmıştım. 2010 kpss ile..
gün de 2 saat net çalışırdım. işe de giderdim aynı zamanda.. o yüzden o iki saati dolu dolu çalışırdım. anneciğim sağolsun çayımı kahvemi getirirdi. hiç kalkmazdım.
benim matematik çok iyiydi çalışmadım o yüzden. sadece soru çözdüm bol bol.
sözelden de haftalık ve genel tekrar yapardım resmen tarih coğrafya ve vatandaşlığı ezberlemiştim.
ama sınavda tutuldum bu tarih, coğrafya ve vatandaşlıkta beklediğimin altında yaptım. matematikle kurtardım çok şükür.
son 2 ay günde 2-3 deneme çözdüm..

Back
X