Arkadaşlarim mi haklı.Ben mi hakliyim ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.794
4.458
103
31
Benim lise dönemim arkadaşlarım var.Biri evli diğeri bekar.Evli olan sabah çocuğunu 9 ile 14 arası okula bırakıyor.Bulusalim diyoruz çocuktan dolayı sabah 10 ile 13 arası buluşalım dediler bende neden cumartesi buluşmuyoruz dedim.Dugunleri varmış hadi neyse tekrar buluşalım dediler ben calisiyordum gitmedim.Tekrar bulusmuslar.Bugun gene buluşalım dediler bende dedimki babam evde olmayacak rahat etmeleri açısından isterseniz bana gelin dedim.Uzak falan dediler tamam ona da birşey demedim.Baska arkadaşıma da cagirdim aynı liseden oda ama onu tanımiyorlar buluşunca da öyle özel konular görüşmüyoruz.

Bekar olan bana trip attı.Biz gelmeyelim sen arkadaslarin ile buluş diye.Evime çağırdım dedim.Sonucta kahvaltı yapacaktik özel bile konuşsalar sonucta birbirlerini tanımıyorlar.Disarida buluşacagimiz zaman çağırmadim dedim.Ki kendisi de buluştuğumuz yerde çalışan arkadaşı ile oturdu benim yanımda.

O arkadaşını çağırınca sorun yok. Ya da ben isteyken buluşuyorlar sorun etmiyorum.Oburu ise her hafta buluşmamiza ragmen haftasonu bulusmak istemeyip Sabah 10 da yanına gelmemi bekliyor.

Hala bu buluşmaların polemiği yaşanıyor mu ya? Hayır herkes ayak uyduramayabilir ki sabah 10 da buluşmak nedir Bi hafta sonu herkesin gelebileceği şekilde ayarlansın işte.
Geçen dedim.Neden cumartesi yerine sabah dugunumuz var dedi.Baska hafta ayarlanabilirdi.Ve eşimle vakit geçirmek istiyorum dese bile 2 gün evdeymis eşi.Birgun rahatını bozmuyor insanlar.

Geçen dedim.Neden cumartesi yerine sabah dugunumuz var dedi.Baska hafta ayarlanabilirdi.Ve eşimle vakit geçirmek istiyorum dese bile 2 gün evdeymis eşi.Birgun rahatını bozmuyor insanlar.
İşte bu yüzden çokta kafaya takıp uğraşmaya değmez. Buluşmak isteyen bi şekilde herkesin tatil olduğu bi güne denk getirir. Sabah 10 da hiç kimse beni kafede muhabbet etmeye çağıramaz valla

Liseden beri süren arkadaşlıkların iletişim seviyelerinin de lisedeki ile aynı kalması biraz garip değil mi?
Kocaman insanların böyle polemiklerin tarafı olması üzücü. Ben bana böyle stres yaşatan hiçkimse ile görüşmemeyi seçerdim.
Yok ben varsam o gelmesin, yok ben meşgulüm siz bana uyun. Bi organize olmayı da başarır insan yani bir şekilde. Görüşme boşver en güzeli.

Ay ne sacma hesaplar ya
Yok 10da bulusalim yok bana gelin yok sen arkadasini getirmistin bende cagircam vs.
Amaan yani
Her hafta bulusmak da fazla zaten
Ki sık bulusuluyorsa ne zaman bulusuldugunun da onemi yok her zaman tam takim olunmasi gerekmez

En güzeli her zaman ben şu şu saatlerde müsaitim şuraya gidiyorum burada olacağım gelen gelsin yöntemi. Gelmek isteyen müsait olan geliyor benim dediğim yere dediğim saatte kimseyle bir olay yaşanmıyor

Arkadaşların haklı özel konussunlar yada normal yabancı birinin yanında rahat edemeyebilirler en azından o samimiyet olmaz o arkadaşta ben gelmeyim dememiş yani

Hemen atlamış gelmiş....

Zaten buluşmayı iptal ettiler.Bende üzerine düşmedim.Baktim çocukça tavırlar sergiliyor

Her hafta bulusmuyoruz 3 ay içinde 2 kez buluştuk.Onu diyorum sürekli buluşmamiza rağmen haftasonu na kiyamiyor .

Bir başkasını da sormadan davet etmeniz olmamış, böyle bir amacınız varsa önce gruba sormaliydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…