- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Geçen dedim.Neden cumartesi yerine sabah dugunumuz var dedi.Baska hafta ayarlanabilirdi.Ve eşimle vakit geçirmek istiyorum dese bile 2 gün evdeymis eşi.Birgun rahatını bozmuyor insanlar.Hala bu buluşmaların polemiği yaşanıyor mu ya? Hayır herkes ayak uyduramayabilir ki sabah 10 da buluşmak nedirBi hafta sonu herkesin gelebileceği şekilde ayarlansın işte.
İşte bu yüzden çokta kafaya takıp uğraşmaya değmez. Buluşmak isteyen bi şekilde herkesin tatil olduğu bi güne denk getirir. Sabah 10 da hiç kimse beni kafede muhabbet etmeye çağıramaz vallaGeçen dedim.Neden cumartesi yerine sabah dugunumuz var dedi.Baska hafta ayarlanabilirdi.Ve eşimle vakit geçirmek istiyorum dese bile 2 gün evdeymis eşi.Birgun rahatını bozmuyor insanlar.
Zaten buluşmayı iptal ettiler.Bende üzerine düşmedim.Baktim çocukça tavırlar sergiliyorLiseden beri süren arkadaşlıkların iletişim seviyelerinin de lisedeki ile aynı kalması biraz garip değil mi?
Kocaman insanların böyle polemiklerin tarafı olması üzücü. Ben bana böyle stres yaşatan hiçkimse ile görüşmemeyi seçerdim.
Yok ben varsam o gelmesin, yok ben meşgulüm siz bana uyun. Bi organize olmayı da başarır insan yani bir şekilde. Görüşme boşver en güzeli.
Her hafta bulusmuyoruz 3 ay içinde 2 kez buluştuk.Onu diyorum sürekli buluşmamiza rağmen haftasonu na kiyamiyor .Ay ne sacma hesaplar ya
Yok 10da bulusalim yok bana gelin yok sen arkadasini getirmistin bende cagircam vs.
Amaan yani
Her hafta bulusmak da fazla zaten
Ki sık bulusuluyorsa ne zaman bulusuldugunun da onemi yok her zaman tam takim olunmasi gerekmez
Haklısın.Boyle konulari okurken bende sıkılıyorum.Ama sinir oldumKonuda 12 kere buluşmak demişsin bayılacaktım
Yok sıkılmadım da akışı kaçırdım bir noktadaHaklısın.Boyle konulari okurken bende sıkılıyorum.Ama sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?