- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Benim lise dönemim arkadaşlarım var.Biri evli diğeri bekar.Evli olan sabah çocuğunu 9 ile 14 arası okula bırakıyor.Bulusalim diyoruz çocuktan dolayı sabah 10 ile 13 arası buluşalım dediler bende neden cumartesi buluşmuyoruz dedim.Dugunleri varmış hadi neyse tekrar buluşalım dediler ben calisiyordum gitmedim.Tekrar bulusmuslar.Bugun gene buluşalım dediler bende dedimki babam evde olmayacak rahat etmeleri açısından isterseniz bana gelin dedim.Uzak falan dediler tamam ona da birşey demedim.Baska arkadaşıma da cagirdim aynı liseden oda ama onu tanımiyorlar buluşunca da öyle özel konular görüşmüyoruz.
Bekar olan bana trip attı.Biz gelmeyelim sen arkadaslarin ile buluş diye.Evime çağırdım dedim.Sonucta kahvaltı yapacaktik özel bile konuşsalar sonucta birbirlerini tanımıyorlar.Disarida buluşacagimiz zaman çağırmadim dedim.Ki kendisi de buluştuğumuz yerde çalışan arkadaşı ile oturdu benim yanımda.
O arkadaşını çağırınca sorun yok. Ya da ben isteyken buluşuyorlar sorun etmiyorum.Oburu ise her hafta buluşmamiza ragmen haftasonu bulusmak istemeyip Sabah 10 da yanına gelmemi bekliyor.
Bekar olan bana trip attı.Biz gelmeyelim sen arkadaslarin ile buluş diye.Evime çağırdım dedim.Sonucta kahvaltı yapacaktik özel bile konuşsalar sonucta birbirlerini tanımıyorlar.Disarida buluşacagimiz zaman çağırmadim dedim.Ki kendisi de buluştuğumuz yerde çalışan arkadaşı ile oturdu benim yanımda.
O arkadaşını çağırınca sorun yok. Ya da ben isteyken buluşuyorlar sorun etmiyorum.Oburu ise her hafta buluşmamiza ragmen haftasonu bulusmak istemeyip Sabah 10 da yanına gelmemi bekliyor.