arkadaşlarım ne olur fikrinizi söyleyin benim için çok önemli, hamile miyim?

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar merhba,
ben pazar günü kan testi yaptrıdım sonuç olarak düşük pozitiflik var iki kez yaptım pozitif hamilesın dediler çok sevindimmm ama dün baska bi hastaneye gittim yıne kan testi yaptım negatf çıktı oda iki kez yaptı şok olduk şokkk ALLAH kımseye yaşatmasın bende gittim ilk hasatneye olay çıkardım sadece özür dilediler ve ben hamıle olarak çıktığım evımden hamıle olmayarak geri girdim...
kafam çok karısık 11 gündür adetım gecıktı subat 18de olmam lazımdı olmadım..sizce hamıle olablirimiyım..yani çok çok küçükse kanda çıkmamış olbilirmi...ne bilym yada farklı bişey düşündüm düşündum bulamdım ilaç içmyrm hala hamile isem zarar vermesın çocuğma die..dün bebeğime mont almıştım o elimde mutsuz bi şeklide evıme geldim kımseye belli etmesmde çok üzüldüm bana yardımcı olurmusunz...

Ben blmiyorum tam olarak ama ben olsam 2-3 gün daha bekleyip bir daha test yaptırırdım.

Yazık ya insanın umutlarıyla böyle oynanırmı.

İnşallah 2. hastane yanılmıştır ve hamilesindir.

Son düzenleme:
canim büyük gecmis olsun... bencede bir kac gün sonra bir baska hastanede kan testi yaptir bi daha..
insallah hamilesindir yaa.. cok zor durum...

sen idrar testi yapmismiydin??

canım benim ya durumuna gerçekten çok üzüldüm...

bazen cihazların kalibrasyonlarında problem oluyor.bende aynısını yaşadım çünkü..ben ilçede yaşıyorum.burdaki devlet hastanesinde hormonlarıma baktırmıştım.prolaktinim 60 geldi,diğerleride çok düşük geldi..doktor emziriyosunuz galiba dedi..şok oldum..benim çocuğum yokki emzireyim dedim..korktum acaba kist falanmı var göğsümde diye.:18:apar topar merkezdeki hastanede yine aldırdım..meğer hiç bir problem yokmuş..

o yüzden bence başka bir hastanede tekrar aldır sen kuzum yaa.inşallah meleğin seninledir

Hepınze ıcten duyglrnz ıcın ck tsk ederm Allah hepnzden razı olsn acba ultrasonamı grsem ck kckte olsa bellı olurmu olur dersenz hemn smdı gderım

evde test yaptınmı hamileysen büyük ihtimalle testte çıkar.

cnm belki geç döllenme olmuştur.benımde evdeki testim ve idrar testim negatif cıkmıstı.morel bozukluğu oluyo gercekten kan testimde düşük degerli cıkmıstı. hamile değilsin diyen bile olmustu .ama hamileyim. suan .normalde adet geçikmen olmuyosa bence hamile olabilirsin bir kaç gün sonra tekrar yap.umarım hamilesindir ...

Hepınze ıcten duyglrnz ıcın ck tsk ederm Allah hepnzden razı olsn acba ultrasonamı grsem ck kckte olsa bellı olurmu olur dersenz hemn smdı gderım

canım ultrsonda gözükmicek kadar miniktir o. idrar testi yap gene.yok gebe değilsen de dünyanın sonu değil canım tekrar denersiniz sıkma bunlara hayırlısını iste

ilk yaptırdığın kan testinde kaç haftalık olduğu az çok belli olur 5-6 haftalıksa ultrasonda görülebilir.denemende fayda var...bazı gebeliklerde de kimyasal olup değer sonra düşebiliyor..herşey olabilir..inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…