- Konu Sahibi papatyaozge
-
kızlar merhba,
ben pazar günü kan testi yaptrıdım sonuç olarak düşük pozitiflik var iki kez yaptım pozitif hamilesın dediler çok sevindimmm ama dün baska bi hastaneye gittim yıne kan testi yaptım negatf çıktı oda iki kez yaptı şok olduk şokkkALLAH kımseye yaşatmasın bende gittim ilk hasatneye olay çıkardım sadece özür dilediler ve ben hamıle olarak çıktığım evımden hamıle olmayarak geri girdim...
kafam çok karısık 11 gündür adetım gecıktı subat 18de olmam lazımdı olmadım..sizce hamıle olablirimiyım..yani çok çok küçükse kanda çıkmamış olbilirmi...ne bilym yada farklı bişey düşündüm düşündum bulamdım ilaç içmyrm hala hamile isem zarar vermesın çocuğma die..dün bebeğime mont almıştım o elimde mutsuz bi şeklide evıme geldim kımseye belli etmesmde çok üzüldüm bana yardımcı olurmusunz...
Hepınze ıcten duyglrnz ıcın ck tsk ederm Allah hepnzden razı olsn acba ultrasonamı grsem ck kckte olsa bellı olurmu olur dersenz hemn smdı gderım
Hepınze ıcten duyglrnz ıcın ck tsk ederm Allah hepnzden razı olsn acba ultrasonamı grsem ck kckte olsa bellı olurmu olur dersenz hemn smdı gderım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?