Arkadaslarımdan yana dertliyim :(

Mariana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.132
468
148
Mrb arkadaslar..Benim bir derdim var,ne zaman bir sevgilim olsa kız arkadaslarım daha tanımadan hemen olumsuz önyargılı davranıp sevgılım hakkında kesin hüküm veriyorlar..Benim sevgilimin memleketinden dolayı kültür catısması olur,güvenme..Hep böyle devam etmez,yarın öbür gün evlenince de sorunlar yasarsınız,sımdılık gercek yuzunu gostermez, bunun gibi yorumlar yapıyorlar..Genelde iliskimi anlatmıyorum ama soruyorlar üstü kapalı anlatıyorum..Gelecegın olmaz tarzında konusmalar yaptılar bugun..O kadar canım sıkıldı ki..Herseye karamsar bir yorum yapıyorlar..Bunu söyleyen arkadasım evlendi bosandı..Özünde iyi bir insan ama ne zaman iliskim olsa hep böyle konusuyor.Bana olmayacakmıs gıbı gelıyor,oyle hıssedıyorum diyor surekli..Ben de kaderde varsa olur,nasıp kısmet dıye gecıstırdım ama ne yalan soyleyeyım içim sıkıldı Bana fıkırlerınızı soyler mısınız?

arkadaslarını tanımıyorum ama bırde etrafımızda arkadasımızda olsa hatta aılemızde bıle kendı mutsuz olan ınsanlar genellıkle baskalarının da mutlu olmasını pek ıstemesler..ayrıca bız kızlarında herseyı ılıskısıını arkadaslarıyla paylasmasını ben dogru bulmuyorummm...cunku herzaman güllük gülistanlık olmuyor hersey ve yasadıgınn sıkıntılarıda senden daha ıyı kımse bılemess yeri gelir ufacık biseydenn yüzün asılır ama gecerr bunu o an baskasına anlatttıgındaa okadar mevzu büyür ki sen bile ınanamazsınnn...o yusdenn anlatma sorarlarsada oralı olma derımmm...ha kultur degısıklıgı olabılırrr bu tamamennnn karsındakı ınsanla anlasmana ve bırıbırınızı tamamlayıp saygı sevgı cercevesınde ılıskınızı yürütmenizle alakalıdır...insan insandır nereli olursa olsunnn bu devirde bukadar kıt düşünen insanlara şasıyorum acıkcası...sen ilişkinee mutluluguna bak canımmmmm çünkü bunlar iki kişilik kimseyi ilgilendirmez..sıkma canını...bol şansss :)))

ayyy canım coook tesekkur ederım o kadar mutlu oldum ki..Ben de konusmamak ıcın caba gosterıyorum ama bısekılde konuyu acıyorlar,ben mutlu oldugumu soyledıkce sımdı oylesın ılerıde oyle olmaz,aılesıyle yasayabılecekmısın tarzında konusmalar..sonucta yasanacak olanların onune gecemeyiz,ben oluruna bırakıp hayırlısını dılerım her zaman ..Ama bundan sonra kesınlıkle ozel hayatımı ne pahasına olursa olsun acmayacagım..Bu bana ders oldu..:)

arkadaşınızın sütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek yiyor dahası size de üfletiyor galiba.yanlışı doğruyu kendiniz tartın, arkadaşlar fikir beyan edebilir ama bir yere kadar sonrası sizin kararınız.

evet kendı tecrubelerınden dolayı bana da bu sekılde karamsar fıkırler verıyor,ben bunun farkındayım göz ardı etmeye calısıyorum ama ıste bu durumu canımı sıkıyor,sırf bu yuzden uzaklasmayı dusundum ama yıllara dayalı bır arkadaslık oldugu ıcın bunu yapamıyorum..

Kızıl derili olup , bu önyargılara birer ok atasım var..

Aldırma onlara ,ama yinede söyledikleri kulağına küpe olsun..

o zaman biraz kulağınızı kapatın arkadaşınızın karamsarlığına karşı,ilişkinizi anlatmayın başka şeyler paylaşın, o ne derse desin ,hayırlısı olsun zaman gösterecek diyin geçin.

neyin garantısı var kı mutlulugun bosanmanın evlenmenınnn??? bu tür fitne fucurr tipler bende gördüm o yusdenn hiç uyma derimmm kendı mutsuzluklarıyla ugrassınlarr....eger sen mutlu olduguna ve olacagına tamamen ınanıyorsan gerısı senı baglarrr ...biraz sert bi dille kendın fıkırlerını kendılerıne saklayıp canını sıkmamalarını söylersenn bırdaha buna kalkısmazlar belkı bıraz bozulurlar ama bu sınırları koymalısın...baskasının hayatına bu kadar mudahale etmek ıcın hangı hakkı göruyorlar kendılerınde...benım erkek arkadasımın annesı alman babası dogulu ben karadenızlıyım annemm iç anadoluluu ee şimdii napım ben ozamannnn hangısıne gıtt kultur farklılıgı var deyim anneme mı babama mı sevgılıme mı komık bunlar canım sen ıcını ferahh tutttt ve cevrenden etkılenmee yasadıklarından etkılen ıyıde olsa kötude olsa...bol şans canımmm :)

evet zaman gosterecek,kısmet deyip gecıyorum ama ıste o daha baskın cıkıyor ben oyle dedıkce..Bır sure uzak kalmak en ıyısı,bunu kendım ıcın yapmak zorundayım..

ıyıkı konu acmısım buraya..o kadar ferahladım ki..İsteyince hersey olur zaten..Bu saatten ıtıbaren sert bır dılle uyaracagım baska yolu yok..Ben balık burcuyum,duygusalım ve cok cabuk etkılenıyorum..Vurdumduymaz olmayı basarmam lazım ..cok tesekkürler yorumlarınız ıcın :)

ha söle sıkma canını yaaa ne varr bırılerı bıseyler dıo dıee herkes kendıne baksınnnn önce çok biliyorlarda kendılerı nedne hata yapıyorlarr bugun olsa emın ol aynı hatayı yıne yaparlarr aldımaa sen onlara onlar hep konusurlar sevgilimle aynı burcsun canım senı cok ıyı anlıyorum :) biribirinizin kıymetini bildikten sonra hersey olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…