• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlarımı bir türlü affedemiyorum...

lale1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
601
14
46
Ankara
slm kızlar bu uzun süredir benim çok canımı sıkan bir konu oldugu için yazıorum.benim yaklasık 10 kişilik bir arkadaş grubum vardı ki biz 10 küsur yıldır arkadaşız nerdeyse 15.aramızdan birileri teker teker evlenmeye baslayınca hepimiz ayrı şehirlerde olmamıza ragmen şimdi ,ne yapar eder gider birlikte olurduk.ama sıra benm düğünüme gelince herkes o kadar eften püften nedenler sıraladılar ki.birkaçının çok geçerli nedenleri vardı onlara birsey demiyorum tabii ama bu duurm beni öyle üzdü ki.ben o gruba ait oldugumu zannediyordum çok eglendigim ve beni seven her türlü zamanımda yanımda olacak insanlar zannediyordum onları.ama değillermiş.sonradan hepsinin gelememesinin tesadüf oldugunu ,çok üzüldüklerini söylüyorlar.benim düğünüme kadar evlenenlere taktıgım alltınlar da çabası. ayrıca nişanıma da tek birtanesi geldi:((((düğüne insallah dediler ama sonuç ortada.benm içimde onlara karsı olan öfke bir türlü bitmiyor ve aklıma geldikçe de alevleniyo.hem sinirleniyor hem üzülüyorum.bu kadar mı degersizmişim,ben de düğünümde çekilmiş kalabalık arkadaşlarımla dolu br fotograf olsun isterdim ama yok:(((

bence boyle dusunmemen gerekıyor gercekten gecerlı nedenlerı olabılır.zaten gecerlı nedenlerı yoksada bır gun mutlaka yaptıklarından kendılerı pısmanlık duyacaklardır.

bence boyle dusunmemen gerekıyor gercekten gecerlı nedenlerı olabılır.zaten gecerlı nedenlerı yoksada bır gun mutlaka yaptıklarından kendılerı pısmanlık duyacaklardır.

maaelsef canım bende öyle olmasını cok isterdim en azından kendimi daha iyi hissettirirdi bana.ama değil.bir tanesinin nedeni gerçekten ciddi.ama digerlerinin nedenlerini tek tek biliyorum ve inanın çok bos sebepler:(((
aslında bende bu düşünceden çok rahatsızım.zaman zaman alevleniyor işte:( pişmanlık konusunda da gecen iki yılda pişman olmak için yeterli zamanları vardı diye düşünüyorum.

Düğünün için geçerli nedenleri olabilir. Ama sonradan bunun telafisi için evine gelmeleri gerekiyor. Gelmezlerse o zaman değerlendirirsin. Ayrıca bu zamanda 10 kişilik bir arkadaş grubu 10 sene boyunca kopmamak büyük bir nimet.

Bunu arkadaşlarına söyledin mi canım peki ?
evt canım çok üzüldğümü kırgın oldugumu biliyorlar.
Düğünün için geçerli nedenleri olabilir. Ama sonradan bunun telafisi için evine gelmeleri gerekiyor. Gelmezlerse o zaman değerlendirirsin. Ayrıca bu zamanda 10 kişilik bir arkadaş grubu 10 sene boyunca kopmamak büyük bir nimet.

iki yıl oldu canım ben evleneli.birkaçı arayıp sadece kasıtlı olmadıgını öyle tesadüfen oldugunu söylediler ama eve falan gelmek isteyen yok.zaten herkes farklı şehirlerde ve uzak. ben şimdi size anlatamıyorum aramızdakinin nasıl bir bağ oldugunu.ne olursa olsun giderdik birbirimizin düğün nişan vs organizasyonlarına işte ben de bu yüzden çok kırgınım ve düzelmiyor bir türlü.biz de hep öyle derdik o kadar yıl böyle kalabalık bir grup bir arada kalabilmek çok güzel diye ama artık ben o gruptan birkaçı ile hala cok iyiyim ama digerleri bendeki yerlerini yitirdiler diyebilirim

iki yıl oldu canım ben evleneli.birkaçı arayıp sadece kasıtlı olmadıgını öyle tesadüfen oldugunu söylediler ama eve falan gelmek isteyen yok.zaten herkes farklı şehirlerde ve uzak. ben şimdi size anlatamıyorum aramızdakinin nasıl bir bağ oldugunu.ne olursa olsun giderdik birbirimizin düğün nişan vs organizasyonlarına işte ben de bu yüzden çok kırgınım ve düzelmiyor bir türlü.biz de hep öyle derdik o kadar yıl böyle kalabalık bir grup bir arada kalabilmek çok güzel diye ama artık ben o gruptan birkaçı ile hala cok iyiyim ama digerleri bendeki yerlerini yitirdiler diyebilirim

öyle olmaz mı zaten hep..
bi sürü arkadaşın vardır hepsi can ciğer sanırsın sonra yaşın ilerledikçe, zaman geçtikçe ve onlarla bişeyler yaşadıkça bakarısın ki o bi sürü arkadaştan kala kala bi avuç kalmış.
sonra kafana dank eder, bu kadardan da zamanla elinde bi iki tane kalacağı.. kimini hayat uzaklaştırır, kimi artık senin kafa dengin değildir, kimiyle bişeyler yaşarsın beklediğin gibi çıkmamıştır ama ne farkeder sonuçta senin o koca arkadaş grubundan elinde bi ikisi kalmıştır..
sen eşinle mutlu olmaya bak, diğer arkadaşlarımla samimiyetim devam ediyor demişsin onlar yeterler eminim sana dost olarak.
zaten eşin vasıtasıyla yeni arkadaşlar edinmişsindir, onlarla da vakit geçirebilirsin..
mühim olan sağlam dostlarının olması, senin yine hala varmış bak ne güzel:29:

öyle olmaz mı zaten hep..
bi sürü arkadaşın vardır hepsi can ciğer sanırsın sonra yaşın ilerledikçe, zaman geçtikçe ve onlarla bişeyler yaşadıkça bakarısın ki o bi sürü arkadaştan kala kala bi avuç kalmış.
sonra kafana dank eder, bu kadardan da zamanla elinde bi iki tane kalacağı.. kimini hayat uzaklaştırır, kimi artık senin kafa dengin değildir, kimiyle bişeyler yaşarsın beklediğin gibi çıkmamıştır ama ne farkeder sonuçta senin o koca arkadaş grubundan elinde bi ikisi kalmıştır..
sen eşinle mutlu olmaya bak, diğer arkadaşlarımla samimiyetim devam ediyor demişsin onlar yeterler eminim sana dost olarak.
zaten eşin vasıtasıyla yeni arkadaşlar edinmişsindir, onlarla da vakit geçirebilirsin..
mühim olan sağlam dostlarının olması, senin yine hala varmış bak ne güzel:29:

aynen öyle canım yıllar geçtikçe sanırım kopup gitmek kaçınılmaz olacak.zaten şunu anladım ki benim en iyi arkadasım eşim.şu an hiç bir arkadasım eşim kadar yakın deil bana.biz eşimle birlikte çok egleniriz,birlikte aglarız.ne bileyim sanıırm böyle olması daha iyi.tabii bunun yanında hala iyi görüştügüm arkadaslarımımn olması da iyi ama eşim oldukca ve Allah bozmasın aramız böyle oldukça sadece beni isteyenlerle ve deger verenlerle görüşmeye karar verdim

üzülmeyecek gibi değil. kırılmakta çok haklısınız. ne diyeyim..

benim de zaten tam beni anlayacak birilerine ihityacım vardı canım sağol.bugün de öğrendim ki bu düğün meselesinden kırıldıgımı bilen bir arkadasımın düğünü var ben ona bu konuda sitem ettim diye beni düğününe çagırmayacagını söylemiş,(yüzüm yok demiyor da)...ettiğim sitem de neden herkesin beni bu kadar önemsemediğini anlayamadıgımı,birseymi yaptıgımı onlara ve ben de normal sartlarda herkesin iyi kötü her gününde bulunmak için nerede olursam olayım imkanlarımı sonuna kadar zorlayıp gelecegimi ama artık bana bu yapılandan dolayı ancak müsait olursam gelicegimi söyledigim içinmiş... ne diyeyim arkadaşlarımı böyle bir konudan kaybetmek istemezdim ama onlar istedi.üzgün müyüm evet ama yapabilecegim birsey yok.ama sanırım onlar sadece arkadasımmış benim.dostum değillermiş ki yaptıklarından sonra beni cagırmamayı bile düşünebiliyorlar.ayıp denen bir sey olmalı...

cnm ztn su devırde 10 kısılık gruptan olusacak bır arkadslık yok .yaa tabıkı de olur ama dostun degıllerdır .bunlarla eglenmssnzdır ama bole bır gununde senı yanlız bıraktıklarına gore demekkı sadece arkadslarınms ,dostun degıllermıs .ayrıca neden cok uzuluyorsun kı bu kadar ,hem derdını paylasabılecegıının dostunun sayısının ne onemı var kı .tek olsun oz olsun .ayrıca varms oyle bır dostun .herkeze arkadsım dıyebılrsn ama dostum dıyemezsn .10 kısılık grupdan dostlukda olmaz kendı fıkrımce anca arkadslık olur

cnm ztn su devırde 10 kısılık gruptan olusacak bır arkadslık yok .yaa tabıkı de olur ama dostun degıllerdır .bunlarla eglenmssnzdır ama bole bır gununde senı yanlız bıraktıklarına gore demekkı sadece arkadslarınms ,dostun degıllermıs .ayrıca neden cok uzuluyorsun kı bu kadar ,hem derdını paylasabılecegıının dostunun sayısının ne onemı var kı .tek olsun oz olsun .ayrıca varms oyle bır dostun .herkeze arkadsım dıyebılrsn ama dostum dıyemezsn .10 kısılık grupdan dostlukda olmaz kendı fıkrımce anca arkadslık olur

çok haklısın canım ama ne bileyim aklımda kötülük yoktu ki hepsini aynı derecede olmasa da seviyordum, aslında hala da seviyorum kırgınlıgın yanında.aynen öyle böyle bir günde beni böyle yalnız bırakmamaları gerekiyordu ama napalım Allaha şükür çok iyi arkadaslarım var hala onlar olmasalar da.üzgünüm ama insanlar böyleymiş maalesef acı oldu öğrenmek.:((

Back
X