slm kızlar bu uzun süredir benim çok canımı sıkan bir konu oldugu için yazıorum.benim yaklasık 10 kişilik bir arkadaş grubum vardı ki biz 10 küsur yıldır arkadaşız nerdeyse 15.aramızdan birileri teker teker evlenmeye baslayınca hepimiz ayrı şehirlerde olmamıza ragmen şimdi ,ne yapar eder gider birlikte olurduk.ama sıra benm düğünüme gelince herkes o kadar eften püften nedenler sıraladılar ki.birkaçının çok geçerli nedenleri vardı onlara birsey demiyorum tabii ama bu duurm beni öyle üzdü ki.ben o gruba ait oldugumu zannediyordum çok eglendigim ve beni seven her türlü zamanımda yanımda olacak insanlar zannediyordum onları.ama değillermiş.sonradan hepsinin gelememesinin tesadüf oldugunu ,çok üzüldüklerini söylüyorlar.benim düğünüme kadar evlenenlere taktıgım alltınlar da çabası. ayrıca nişanıma da tek birtanesi geldi
(((düğüne insallah dediler ama sonuç ortada.benm içimde onlara karsı olan öfke bir türlü bitmiyor ve aklıma geldikçe de alevleniyo.hem sinirleniyor hem üzülüyorum.bu kadar mı degersizmişim,ben de düğünümde çekilmiş kalabalık arkadaşlarımla dolu br fotograf olsun isterdim ama yok
((