bence boyle dusunmemen gerekıyor gercekten gecerlı nedenlerı olabılır.zaten gecerlı nedenlerı yoksada bır gun mutlaka yaptıklarından kendılerı pısmanlık duyacaklardır.
evt canım çok üzüldğümü kırgın oldugumu biliyorlar.Bunu arkadaşlarına söyledin mi canım peki ?
Düğünün için geçerli nedenleri olabilir. Ama sonradan bunun telafisi için evine gelmeleri gerekiyor. Gelmezlerse o zaman değerlendirirsin. Ayrıca bu zamanda 10 kişilik bir arkadaş grubu 10 sene boyunca kopmamak büyük bir nimet.
iki yıl oldu canım ben evleneli.birkaçı arayıp sadece kasıtlı olmadıgını öyle tesadüfen oldugunu söylediler ama eve falan gelmek isteyen yok.zaten herkes farklı şehirlerde ve uzak. ben şimdi size anlatamıyorum aramızdakinin nasıl bir bağ oldugunu.ne olursa olsun giderdik birbirimizin düğün nişan vs organizasyonlarına işte ben de bu yüzden çok kırgınım ve düzelmiyor bir türlü.biz de hep öyle derdik o kadar yıl böyle kalabalık bir grup bir arada kalabilmek çok güzel diye ama artık ben o gruptan birkaçı ile hala cok iyiyim ama digerleri bendeki yerlerini yitirdiler diyebilirim
öyle olmaz mı zaten hep..
bi sürü arkadaşın vardır hepsi can ciğer sanırsın sonra yaşın ilerledikçe, zaman geçtikçe ve onlarla bişeyler yaşadıkça bakarısın ki o bi sürü arkadaştan kala kala bi avuç kalmış.
sonra kafana dank eder, bu kadardan da zamanla elinde bi iki tane kalacağı.. kimini hayat uzaklaştırır, kimi artık senin kafa dengin değildir, kimiyle bişeyler yaşarsın beklediğin gibi çıkmamıştır ama ne farkeder sonuçta senin o koca arkadaş grubundan elinde bi ikisi kalmıştır..
sen eşinle mutlu olmaya bak, diğer arkadaşlarımla samimiyetim devam ediyor demişsin onlar yeterler eminim sana dost olarak.
zaten eşin vasıtasıyla yeni arkadaşlar edinmişsindir, onlarla da vakit geçirebilirsin..
mühim olan sağlam dostlarının olması, senin yine hala varmış bak ne güzel
üzülmeyecek gibi değil. kırılmakta çok haklısınız. ne diyeyim..
cnm ztn su devırde 10 kısılık gruptan olusacak bır arkadslık yok .yaa tabıkı de olur ama dostun degıllerdır .bunlarla eglenmssnzdır ama bole bır gununde senı yanlız bıraktıklarına gore demekkı sadece arkadslarınms ,dostun degıllermıs .ayrıca neden cok uzuluyorsun kı bu kadar ,hem derdını paylasabılecegıının dostunun sayısının ne onemı var kı .tek olsun oz olsun .ayrıca varms oyle bır dostun .herkeze arkadsım dıyebılrsn ama dostum dıyemezsn .10 kısılık grupdan dostlukda olmaz kendı fıkrımce anca arkadslık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?