- 23 Şubat 2017
- 729
- 880
- 53
- 38
4 tane kız arkadaşım var sadece ben arıyorum ben soruyorum işyerlerine oturmaya ben gidiyorum hiçbiri daha işyerime gelmedi dışarda da ben çağırırsam gelmiyorlar canım sonra yaparız şu bu işimiz var falan onlar çağırırsa buluşuyoruz.. evlerine hep gittim bir kez gelmediler evime...Ben bir ay aramasam sormasam mesajlaşacak olsak yaaa sen nerelerdesin öldün sandık kayıpsın ortadan şu bu espri yapıp gülmeler oluyor.. ben siz beni niye aramıyorsunuz merak etmiyorsunuz ne biçim arkadaşlık bu diyemiyorum.. mesafe koydum hepsiyle de açıkçası hiç arkadaşım da kalmadı şuan.. ama bu arkadaş grubu bir yandan beni de hiç bırakmaz bir organizasyon şu bu durumunda hep haber verirler mesela..çok üzülüyorum arkadaşlarımın sürekli bana ihanet ettiğini görüyorum rüyalarımda.. yüzüme gülüyorlar ama arkamdan hep kötü şeyler söyleniyor gibime geliyor sevgilimde yok kendi halinde bir insanım baya.
benim sorum şu tüm arkadaşlarımla bağlarımı komple koparıp yeni arkadaşlar yeni çevre mi edinmeliyim? yoksa öylesine idare et zaten görüşmüyorsun umursama mı dersiniz.. bazen gerçekten sinirimden yorgan yakmak geliyor yüzlerine çat çat sayıp çıkıp gitmek istiyorum bir sorunum olsa yanımda olacak tek arkadaşım dostum yok durum bu kimseye de güvenim kalmadı ben herkese koştum ama kimse bana bir gün nasılsın bile demedi.... benzer şeyler yaşayanlar tavsiyeler dertleşelim
rumuz: sahtedostlar:))
benim sorum şu tüm arkadaşlarımla bağlarımı komple koparıp yeni arkadaşlar yeni çevre mi edinmeliyim? yoksa öylesine idare et zaten görüşmüyorsun umursama mı dersiniz.. bazen gerçekten sinirimden yorgan yakmak geliyor yüzlerine çat çat sayıp çıkıp gitmek istiyorum bir sorunum olsa yanımda olacak tek arkadaşım dostum yok durum bu kimseye de güvenim kalmadı ben herkese koştum ama kimse bana bir gün nasılsın bile demedi.... benzer şeyler yaşayanlar tavsiyeler dertleşelim
rumuz: sahtedostlar:))