Arkadaşların hayırsız ve sahte olduğunu anlamak?

Su hayayta kendi kan bagim disinda baska insanlara sizin kadar deger vermem.3 tane herseyi anlatablcegim boyle ipe goturucek sırlar verdigimiz dostlarim var.ama yanlis yapsalar deger vermeseler oturupta dusunmem. Acaba cokmu ic ice mayi seviyorsnuz.mesela biz nasil ayarliyoruz 4 umuz ayni sene evlendik.adaptasyonu berBaber sagladik.iki uc gunde bir herkes kime denk gelirse onu ariyor.ben sehir disindayim 3 u hep bulusuyor beni goruntulu ararlar makara yapariz.ben gitrgmde bazisi denk gelir bazisi denk gelmez.ama cokta takilmam herkesin isi gucu var.asil sorun benimde isim gucum cok yani bunlara takacak zamanim yok

Hayatınızdan birini cıkarırken veya bi olaydan kurtulmak şsterken once yapmanız gereken sey yuzlesmektir. Oylece yenı arkadaşlar edinip birilerini silersenı zhayatınızdan bundan so rakı hıcbır sorununuzda mucadele edemessiniz. Yerınızde olsam kımseyı sılmezdim. Bu bana ezikçe geliyor. Ben mesafe koyar ve aranmadan gprusmezdim. Sitem de etmezdim acıkcası. Neden benı aramıyorsun dıye nşye sştem edeyim.benımle az gorusmek şsteyen bırıne ne olur benımle gorus demek gibi bşr şey bu. Yanı dostlugumdan mahrum kalsın bu ona yeter.
İlla ki cıkacaklarsa hayatınızdan içinizdekileri söyleyin.konusun.anlatın.ve bi daha gorusmek şstemediginizi söyleyin

Bu zamanda az dostun olsun, daha iyi . Herkesle uzaktan hoş beş edip geçmeli . Can gözünü açınca görüyor ki insan ; en büyük düşmanıymış en çok güvendiği.

Sizin iş yerinize ve evinize gelmeyen insanların işyerine ve evine sizde gitmeyin. Araya mesafe koyun, direk bitirmeyin ama. Girdiğini, diğer ortamlarda yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın, ortamını ı değiştirin. Bende de vardı öyle, ben aramasam aramaz, görüşmemeyi seçtim şimdi kafam rahat. Boşverin :)

Back
X