L
littlewise
Ziyaretçi
- Konu Sahibi littlewise
-
arkadaşları ile tanışınca ne olacak ?
öyle diyorsun da arkadaşım bu kız da ölmüyor herhalde onun arkadaşları için.ama birileriyle tanıştırması onu kabullendiği,sahiplendiği anlamına gelir böyle herkesten kaçırıyorsa bence ciddi bir durum var sanırım arkadaş ciddi bir ilişki peşinde yoksa sallamazdı zaten.bir de annesinin sana selam söylemesi,arkadaşlarına senden bahsetmesi de uydurma olabilir.
sorduğum buydu
eğer arkadaşları ile tanıştırması,ciddi olduğunun göstergesi olarak görüyorsa konu sahibi ,demek ki karşısındaki adam ciddi değil... konu sahibinin diğer konularına baktığımda da bu adamın ciddi olmasını beklediğimi söyleyememkafamçokkarıştı
bence bu adam yalancı,ciddi de değil. zaman geçiriyo iştelaelaelaelaelae
3 ay çok kısa bir süre, anca birbirinizi tanıyacağınız bir süre.. Arkadaşlarıyla tanışma heveslisi gibi görünmeyin bence.. eminim güsel bir ortam olduğunda hiç tereddütsüz götürecektir sizi..
Ve ben yorumların bazılarına anlam veremiyorum, ne kadar kolay başkalarının ilişkileri hakkında hemen yargıya varmak.. Bizim yazdığımız yorumlara göre burda konu sahipleri düşüncelerini şekillendiriyorlar, Heleki bu kadar belirsiz bir olayda lütfen biraz daha sakin yorumlar yapalım arkadaşlar.. Canım bu ne seni ciddiye almadığını ne önemsemediğini nede seninle vakit geçirdiğini göstermez..
3 ay çok kısa bir süre, anca birbirinizi tanıyacağınız bir süre.. Arkadaşlarıyla tanışma heveslisi gibi görünmeyin bence.. eminim güsel bir ortam olduğunda hiç tereddütsüz götürecektir sizi..
Ve ben yorumların bazılarına anlam veremiyorum, ne kadar kolay başkalarının ilişkileri hakkında hemen yargıya varmak.. Bizim yazdığımız yorumlara göre burda konu sahipleri düşüncelerini şekillendiriyorlar, Heleki bu kadar belirsiz bir olayda lütfen biraz daha sakin yorumlar yapalım arkadaşlar.. Canım bu ne seni ciddiye almadığını ne önemsemediğini nede seninle vakit geçirdiğini göstermez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?