Arkadaslarına benden bahsediyo ama beni tanıstırmıyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
her defasında "valla tanıştırcam" diyo ama hep erteliyo sıkıldım artık, kavga ettiğimizde yada güzel bişey oldugunda arkadaslarına anlatıyo hatta bana da söylüyo şuna söyledim böyle dedi falan diye, ailesine bile bahsediyo beni hatta annesi selam yolluyo bana hep, görünüşte herşey güzel ama neden arkadaslarıyla tanıstırmıyo??? çok kafama takılmaya basladı artık 3 aydır sevgiliyiz ben onu en yakın arkadaslarımdan biriyle tanıstırdım diğerleriyle de tanıstırıcaktım ama o an olmadı, sonra önce o tanıstırsın sonra tanıstırırım dedim ama o hiç kimseyle tanıstırmadı beni daha. çok kıskanç biri ondan mı acaba dedim ama en samimi arkadasından da mı kıskanıcak beni? çok sinirim bozuk! ona da diyorum "hep tanıstırıcam tanıstırıcam diyosun ama" diye, "ya söz tanıştırıcam hatta bi gün ayarlarız onun için öyle tanıstırırım" diyo deli olcam.

bence normal değil.belki size söylediği yalanlar vardır.onların ortaya çıkmasından korktuğu için tanıştırmıyordur veya başkalarıyla da ilişkisi vardır arkadaşlarının pot kırmasından korkuyordur.hiç hoş bir durum değil bence.üstelik siz istediğiniz halde tanmıştırmıyor.erkek dediğin takar kız arkadaşını koluna arkadaşlarıyle da tanıştırır ailesiyle de.zaten erkekler kız arkadaşlarını çevresiyle tanıştırıp hava atmaya bayılırlar.bu çok şüpheli bir durum gibi geldi bana.
bence siz bu çocuğu iyice bir araştırın ve hemen güvenmeyin.öyle tanıştırması konusunda ısrarcı da olmayın.gizliden iyi araştırın bu çocuğu.

arkadaşları ile tanışınca ne olacak ?:kahve:

öyle diyorsun da arkadaşım bu kız da ölmüyor herhalde onun arkadaşları için.ama birileriyle tanıştırması onu kabullendiği,sahiplendiği anlamına gelir böyle herkesten kaçırıyorsa bence ciddi bir durum var sanırım arkadaş ciddi bir ilişki peşinde yoksa sallamazdı zaten.bir de annesinin sana selam söylemesi,arkadaşlarına senden bahsetmesi de uydurma olabilir.

Son düzenleme:
öyle diyorsun da arkadaşım bu kız da ölmüyor herhalde onun arkadaşları için.ama birileriyle tanıştırması onu kabullendiği,sahiplendiği anlamına gelir böyle herkesten kaçırıyorsa bence ciddi bir durum var sanırım arkadaş ciddi bir ilişki peşinde yoksa sallamazdı zaten.bir de annesinin sana selam söylemesi,arkadaşlarına senden bahsetmesi de uydurma olabilir.

sorduğum buydu

eğer arkadaşları ile tanıştırması,ciddi olduğunun göstergesi olarak görüyorsa konu sahibi ,demek ki karşısındaki adam ciddi değil... konu sahibinin diğer konularına baktığımda da bu adamın ciddi olmasını beklediğimi söyleyememkafamçokkarıştı

bence bu adam yalancı,ciddi de değil. zaman geçiriyo iştelaelaelaelaelae

sorduğum buydu

eğer arkadaşları ile tanıştırması,ciddi olduğunun göstergesi olarak görüyorsa konu sahibi ,demek ki karşısındaki adam ciddi değil... konu sahibinin diğer konularına baktığımda da bu adamın ciddi olmasını beklediğimi söyleyememkafamçokkarıştı

bence bu adam yalancı,ciddi de değil. zaman geçiriyo iştelaelaelaelaelae

haklısın hoş herkesle tanıştırması bile ciddi olduğu anlamına gelmez,şimdiki erkekler iyice kaşarlaştı.her kızı geliyor annesiyle tanıştırıyor.kızlar da benle evlenecek sanıyor.ama tanıştırmaması daha da vahim.bunun altından masum şeyler çıkmaycağı kesin.vereliniortak

3 ay çok kısa bir süre, anca birbirinizi tanıyacağınız bir süre.. Arkadaşlarıyla tanışma heveslisi gibi görünmeyin bence.. eminim güsel bir ortam olduğunda hiç tereddütsüz götürecektir sizi..
Ve ben yorumların bazılarına anlam veremiyorum, ne kadar kolay başkalarının ilişkileri hakkında hemen yargıya varmak.. Bizim yazdığımız yorumlara göre burda konu sahipleri düşüncelerini şekillendiriyorlar, Heleki bu kadar belirsiz bir olayda lütfen biraz daha sakin yorumlar yapalım arkadaşlar.. Canım bu ne seni ciddiye almadığını ne önemsemediğini nede seninle vakit geçirdiğini göstermez..

bir erkek sevgilisini çevresiyle tanıştırmıyosa ya aldatıyodur! yada utanıyodur! yada ayrılmayı düşündüğü için fazla çevresine sokup onunla anılmak istemiyodur sonradan......:oklava:
kendini kandırma olayın üstüne git..:olmaz:.aşık olan adam tanıştırmak için sabırsızlanır...:kahve:

3 ay çok kısa bir süre, anca birbirinizi tanıyacağınız bir süre.. Arkadaşlarıyla tanışma heveslisi gibi görünmeyin bence.. eminim güsel bir ortam olduğunda hiç tereddütsüz götürecektir sizi..
Ve ben yorumların bazılarına anlam veremiyorum, ne kadar kolay başkalarının ilişkileri hakkında hemen yargıya varmak.. Bizim yazdığımız yorumlara göre burda konu sahipleri düşüncelerini şekillendiriyorlar, Heleki bu kadar belirsiz bir olayda lütfen biraz daha sakin yorumlar yapalım arkadaşlar.. Canım bu ne seni ciddiye almadığını ne önemsemediğini nede seninle vakit geçirdiğini göstermez..

amacımız kimseyi ayırmak değil arkadaşım ..:umursamaz:.erkek milleti bu gözünü açsın ki boşa vakit harcamasın 3 ay kısa bir süre değil hem ....eğer aksi çıkarsa biz utanalım ama bu işler böyle malesef polyannacılığında anlamı yoksositososito
aman bişey yok ,abartma dersek ortada bişey varsa göremez ........inşallah yoktur tabi :delphin:

bence arkadaşıyla tanıştırmıyor diye aldatıyor,ciddi değil diye bi anlam çıkarmak mantıksız..
ikisi başbaşayken niye bi arkadaşları olsun yanlarında ya da arkadaşının da ciddi bi ilişkisi olsa bulussun dördü..

bence hemen yanlış taraflara çekme..ama körü körüne de bağlanma..3 ay çok kısa bir zaman..

açık konuşucam canım.

benim sevgilimde beni arkadaşlarıyla tanıştırmadı bi süre,tanışıncada arkadaşları benle pek ilgilenmedi ikili muhabbetlere giremedik..ben çok üzülmüştüm,böyle yapmalarının nedeni de şuydu,sevgilimin benden önce çok çok çok sevgilisi olmuştu,o yüzden beni de onlardan biri olarak düşünüp muhattap olmak istememişlerdi.bende de oluyor bazen,kız arkadaşım sevgilisiyle ciddi değilse,ilerde bunlar ayrıldığında çocukla karşılaştığımda onla konuşmak zorunda kalırım diye muhattap olmuyorum.

neyse bunlar baktılar biz ciddiyiz,birbirimizi seviyoruz,beni de sahiplendiler,kendi sevgilileriyle beni bir araya getirdiler,hatta kendi aileleriyle bile beni tanıştırdılar.

kısacası biraz zaman ver sevgiline ve arkadaşlarına,belki sevgilin tanıştırmak istiyordur ama arkadaşları gönüllü değildir.bence doğru olan bu,ciddiyetinizi biraz daha anlasınlar

Bence bu kadar kafana takma. Tanışırsın sen de tanıştırma onu arkdaşlarınla eşinle dostunle çevrenle

çok fazla da kaptırmamaya bak canım erkek milleti ne de olsa herşey olabilir.

ya hemen kötü kısımları düşünme.3 ay bi ilişki için kısa bir süre bence.yani zamanla önce siz birbirinizi tanıyın sora arkadaşlarını da tanıştırır.hem tanıştırmasa da bi problem değil

kimse ayrıl demedi ona .araştır dedik sadece.bizim de o kadar yaşanmışlığımız,hayat tecrübemiz var,hep geçtik bu yollardan. sonra gözümü neden erken açmamışım beni milletten kaçırmasın sebebi buymuş demesin diye araştır diyoruz.gözlerini herşeye kapamanın bir anlamı yok.hadi kızlar çevre hemen öğrenmesin düşüncesinde olurlar da erkekler tanıştırmaya meraklıdırlar yani.ayrıca 3 ay bu devirde çok uzun bir süre.millet 2 haftada ayrılıyor.

dayanamadım artık söyledim ona da neden hep tanıstırcam diyip tanıstırmıyosun bana mı güvenmiyosun yoksa arkadaslarına mı, ya da baska bişey mi var dedim. önce sinirlendi ondan şüpheleniyomuyum yoksa diye, ama ben mi çok safım bilmiyorum ki hiç böyle şüphelenmek falan aklımda yoktu sadece meraktan sormustum. ben şüphelenmiyorum ama sen benden şüpheleniyomusun diye soruyorum dedim.. sonra bi nedeni yok dedi bir türlü fırsat olmadı dedi ertesi gün hemen tanıstırdı biriyle

Back
X