Arkadaslarr Fıkırlerınızı Almam Lazım

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.700
38
158
İstanbul
Arkadaslar bugun kuzenımın nısanı var kafe gıbı bır yerde olacak cok abartıya kacmak ıstemıyorum sade ve sıklık her zaman tercıhımdır...Bır elbısem var ama altına sızce bu ayakkabı olur mu ? Olursa eger Ne tur corap gıymelıyım(Sıyah-ten) ? ve saclarım ıcın topuz dusunuyorum ama nasıl bır topuz olabılır yada sızce sac modelı nasıl olmalı ? $Ustu-Tul-Uzun-Kol-Elbise-S-M-L-BEDENLER__69056914_0.webp $DSCN9028.webp :kkk:

Ayakkabıyı beğenmedim ben düz siyah aynı model olabilir çorapta siyah opak olabiilr bence saçında güzel bir at kuyruğu yada maşa yapıp dağınık topuz yaptırabilirsin

Son düzenleme:
Ayakkabıyı beğenmedim ben düz siyah aynı model olabilir çorapta siyah opak olabiilr bence saçında güzel bir at kuyruğu yada maşa yapıp dağınık topuz yaptırabilirsin

Gercekten mı bu ayakkabı olmaz mı hay Allah :( 2 tane daha sıyah ayakkabım var bot tarzında bırı kurklu dıgerının onu az acık ben sasırdım kaldım ya :( Ne yapsam ? Onların resmını de koyayım ıstersenız ?

Bence saçlarını ski topuz yaptir
Siyah ince corap ve Kırmızı ruj siyah hafif göz makyaji:34:

Son düzenleme:
ayakkabı gıyınce şık durabilir bence elbıseyle. nişanmış hem. bence yeterli, masraf yapma bence çok... saç da maşa veya düz fön olabilir.

Bence süper ince siyah çorap giyebilirsin. ayakkabınıda aksesuarlarınla ve makyajınla kıyafetine uydurursun.

ince ten rengi çorap daha hoş olur
ayakkabıda sıkınıtı yok bence olabilir
saçını topuz yada at kuyruğu yaptırabilirsin
kırmızı ruj belirgin göz makyajı oldu bitti :))

ince ten rengi çorap daha hoş olur
ayakkabıda sıkınıtı yok bence olabilir
saçını topuz yada at kuyruğu yaptırabilirsin
kırmızı ruj belirgin göz makyajı oldu bitti :))

Esım de senın gıbı dusunuyor canım ... :) Portföy sıyah canta nasıl olur ? Rugan mı olmalı ?

Fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar .. :)
Ama sacımda sankı bır karara varamadım hala sıkı topuz mu yoksa masalı acık sac mı ?
Cunku elbısenın uzerı tul onun gorunmesı ıcın sıkı topuzdan yanayım ben ama sunda da bır karara varalım hangısı olur sızce ??

Fıkırlerınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar .. :)
Ama sacımda sankı bır karara varamadım hala sıkı topuz mu yoksa masalı acık sac mı ?
Cunku elbısenın uzerı tul onun gorunmesı ıcın sıkı topuzdan yanayım ben ama sunda da bır karara varalım hangısı olur sızce ??

topuz daha ağır abiyeler için uygun bence.

kıyafet biraz iddialı olacagı için bence at kuyruğu dengeler. nişanmış zaten.

Benim fikrim; bu ayakkabın, süper ince siyah çorap( hatta bulabilirsin bîr markanın siyah ince arka tarafında düz çizgi mıdelli bîr çorabı var) saçını bence kırık fön çektir, makyajında gözlerin çok yoğun olmasın, dudağını kıpkırmızı olmamak kaydıyla parlak kırmızı tonlarda bir ruj şeklinde yaptır derim. Kırmızı oje de sür bence.
Açıkcası ben bu tarz üstü tüllü elbiselerde topuzu çok hoş bulmuyorum
Elbisen dökümlü bir elbise olsaydı topuz olabilirdi diye düşünüyorum.

Herkes fıkrını soyleyıp mantıklı acıklamasını da yapıyor kafam ıyıce karıstıı :52:

Back
X