melisece123 Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 570 Emoji Skoru 408 Puanlar 23 2 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #1 Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi?
Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi?
P pandora1234 Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yaş 36 Yer Ankara 1 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #2 melisece123 .!.: Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi? Genişletmek için tıkla... Selam :) canım bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. durum nedir ? siparişin geldimi?
melisece123 .!.: Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi? Genişletmek için tıkla... Selam :) canım bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. durum nedir ? siparişin geldimi?
A Asliclb Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 30 13 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #3 melisece123 .!.: Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi? Genişletmek için tıkla... Siparişiniz geldi mi acabaa
melisece123 .!.: Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi? Genişletmek için tıkla... Siparişiniz geldi mi acabaa
S Seymnrk Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2016 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 29 19 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #4 melisece123 .!.: Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi? Genişletmek için tıkla... Sipariş geldi mi acaba bende sipariş etmek istiyorum ama güvenemiyorum pek
melisece123 .!.: Kızlar ucuzdedi.comdan ayakkabı sipariş ettim ama dayım sipariş ettikten sonra bu site güvenilir gelmedi dedi bilen var mı acaba bu siteyi? Genişletmek için tıkla... Sipariş geldi mi acaba bende sipariş etmek istiyorum ama güvenemiyorum pek
melisece123 Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 570 Emoji Skoru 408 Puanlar 23 24 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #5 Seymnrk .!.: Sipariş geldi mi acaba bende sipariş etmek istiyorum ama güvenemiyorum pek Genişletmek için tıkla... Gelmedi ama güvenilir site rahat olun
Seymnrk .!.: Sipariş geldi mi acaba bende sipariş etmek istiyorum ama güvenemiyorum pek Genişletmek için tıkla... Gelmedi ama güvenilir site rahat olun
melisece123 Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 570 Emoji Skoru 408 Puanlar 23 24 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #6 pandora1234 .!.: Selam :) canım bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. durum nedir ? siparişin geldimi? Genişletmek için tıkla... Gelmedi
pandora1234 .!.: Selam :) canım bende bu siteden alışveriş yapmak istiyorum. durum nedir ? siparişin geldimi? Genişletmek için tıkla... Gelmedi
A Asliclb Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 30 25 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi melisece123 #7 melisece123 .!.: Gelmedi ama güvenilir site rahat olun Genişletmek için tıkla... Yani siz mi vazgectiniz siparişten güvenilir bir site olduğunu nerden biliyorsunuz yardimci olursaniz çok sevinirim
melisece123 .!.: Gelmedi ama güvenilir site rahat olun Genişletmek için tıkla... Yani siz mi vazgectiniz siparişten güvenilir bir site olduğunu nerden biliyorsunuz yardimci olursaniz çok sevinirim