V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #1 Kahve falı bakabilen varsa ve bakmak isteyen aynı zamanda bana geri dönebilir mi?
Innaaa 🍀 Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 692 1.344 63 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #2 Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #3 Adddrrrr .!.: Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Genişletmek için tıkla... Ben bakamıyorum ama hahahah Ha bana bakabilecek biri Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adddrrrr .!.: Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Genişletmek için tıkla... Ben bakamıyorum ama hahahah Ha bana bakabilecek biri
Bissunicole Nirvana Kayıtlı Üye 30 Kasım 2019 12.748 40.974 598 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #4 Adddrrrr .!.: Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Genişletmek için tıkla... Ayyyyy tebessüm ettim hakkat başka birşey isteseymişiz keşke ya Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adddrrrr .!.: Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Genişletmek için tıkla... Ayyyyy tebessüm ettim hakkat başka birşey isteseymişiz keşke ya
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #5 Adddrrrr .!.: Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Genişletmek için tıkla... Ay arkadaşım gelseneee Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adddrrrr .!.: Bissunicole baska bir sey isteseymişiz olacakmıs baksana konu acılmıs simdi Genişletmek için tıkla... Ay arkadaşım gelseneee
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #6 Vallaha bir sürü dilek tuttum ha soğudu bekliyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Innaaa 🍀 Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 692 1.344 63 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #7 Bissunicole .!.: Ayyyyy tebessüm ettim hakkat başka birşey isteseymişiz keşke ya Genişletmek için tıkla... Ben hemen araya dua sıkıştırdım hiç kacırmam ve o dualar da kabul olur sende dene Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Bissunicole .!.: Ayyyyy tebessüm ettim hakkat başka birşey isteseymişiz keşke ya Genişletmek için tıkla... Ben hemen araya dua sıkıştırdım hiç kacırmam ve o dualar da kabul olur sende dene
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #8 Ya hayatımda bir kere niyet ettim haha kimsecikler de yokkk Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Innaaa 🍀 Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 692 1.344 63 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #9 Vander .!.: Ya hayatımda bir kere niyet ettim haha kimsecikler de yokkk Genişletmek için tıkla... Bende isterdim ama aynen kimsecikler yok. Çok yorum yapsakta üstlere mi çıksa konu :) Öyle bir sey var mı gerçi onu da bilmiyorum da... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Vander .!.: Ya hayatımda bir kere niyet ettim haha kimsecikler de yokkk Genişletmek için tıkla... Bende isterdim ama aynen kimsecikler yok. Çok yorum yapsakta üstlere mi çıksa konu :) Öyle bir sey var mı gerçi onu da bilmiyorum da...
V Vander Guru Kayıtlı Üye 6 Nisan 2018 8.285 22.014 348 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #10 Adddrrrr .!.: Bende isterdim ama aynen kimsecikler yok. Çok yorum yapsakta üstlere mi çıksa konu :) Öyle bir sey var mı gerçi onu da bilmiyorum da... Genişletmek için tıkla... Ay ben ilk kez buraya konu açtım ilk kez bir heveslendim kimse yok ya ben telve oldum vallaha Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adddrrrr .!.: Bende isterdim ama aynen kimsecikler yok. Çok yorum yapsakta üstlere mi çıksa konu :) Öyle bir sey var mı gerçi onu da bilmiyorum da... Genişletmek için tıkla... Ay ben ilk kez buraya konu açtım ilk kez bir heveslendim kimse yok ya ben telve oldum vallaha
Innaaa 🍀 Kayıtlı Üye 4 Mart 2021 692 1.344 63 23 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Vander #11 Vander .!.: Ay ben ilk kez buraya konu açtım ilk kez bir heveslendim kimse yok ya ben telve oldum vallaha Genişletmek için tıkla... :) hadi bakalım neyse halin çıksın falin... Diyelim Bekleyelim. Baska konulara baktım brisi insta dan öneride bulunmus ama nedir ne değildir bilmiyorum :) Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Vander .!.: Ay ben ilk kez buraya konu açtım ilk kez bir heveslendim kimse yok ya ben telve oldum vallaha Genişletmek için tıkla... :) hadi bakalım neyse halin çıksın falin... Diyelim Bekleyelim. Baska konulara baktım brisi insta dan öneride bulunmus ama nedir ne değildir bilmiyorum :)