Arkadaslar yarsim edin ben 3 defa ameliyat oldum yumurtaliklarimdan ve sag yumurtaligim yok digerinde de kist oluyor 1.5yil oldu evleneli bebek olnadi klomen tedavisi gorsum 3kere ise yaramadi doktor degistirdim bana direk laparoskopi ile tuplerine bakacaz ameliyat olmussun tuplerde sorun vardir ddi sizce ne yapmaliyim yardm lutfn
Rahim filmi cektirdiniz mi ben rahim filmi cektirdim kapali cikti laporoskopi oldum biri acildi. Direk ameliyat demesinin sebebi bence rahim filmine guvenmemesi ameliyat kolay 15 20 dk suruo ve varsa bisi onlarida goruolar bence ameliyat ol hem yumurtana bakarlar hem tuplere iyilesme sureci cok kisa ki sen daha oncede ameliyat olmussun
Kizlar tupler dogustn mi kapali oluyor yoksa bi sebebi var mi
Kizlar tupler dogustn mi kapali oluyor yoksa bi sebebi var mi
Rahim filmi cektirdiniz mi ben rahim filmi cektirdim kapali cikti laporoskopi oldum biri acildi. Direk ameliyat demesinin sebebi bence rahim filmine guvenmemesi ameliyat kolay 15 20 dk suruo ve varsa bisi onlarida goruolar bence ameliyat ol hem yumurtana bakarlar hem tuplere iyilesme sureci cok kisa ki sen daha oncede ameliyat olmussun
Cocuk dusunuyorsan tup bebek yaptir.
Bende laporoskopini yaptir canim doktorun dogru soylemis guven olmuoda hem rahim filmine ameliyat sonunda en azindan teshisin koyulur sorun bu dersin aklinda kalmaz benim tupler kapali cikinca bana direk tup bebek dediler ameliyat olma dediler ama benim bi ömur boyu suphem olacakti acaba sorun neydi dieCicuk dusunuyorum ama doktor laparoskopi ile bakalim sorun duzelecek gibiyse duzeltiriz duzelmeyecek gibiyse tup bebek yapariz dedi
Bende laporoskopini yaptir canim doktorun dogru soylemis guven olmuoda hem rahim filmine ameliyat sonunda en azindan teshisin koyulur sorun bu dersin aklinda kalmaz benim tupler kapali cikinca bana direk tup bebek dediler ameliyat olma dediler ama benim bi ömur boyu suphem olacakti acaba sorun neydi die
Hıı isin rengi degisebilir tabi simdi. Bi baska devlet hastanesine gitsen gidip konussan bana bole bole dedi bide sizin fikirlerinizi alsam desen yardimci olabilirler belkiYa ben 3kere klomen tedavisi gordum olmadi devlet e gidiyordum bi ozele git dedi hastane sartinda yapacagim bu dedi ozele gittik gider gitmez laparoskopi dedi iste bende ilk muayenede deyince soru isareti kaldi
Hıı isin rengi degisebilir tabi simdi. Bi baska devlet hastanesine gitsen gidip konussan bana bole bole dedi bide sizin fikirlerinizi alsam desen yardimci olabilirler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?