arkadaslarrr yardimmm

sfssfs

nazarlardan korusun Rabbim seni
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
95
18
48
Arkadaslar yarsim edin ben 3 defa ameliyat oldum yumurtaliklarimdan ve sag yumurtaligim yok digerinde de kist oluyor 1.5yil oldu evleneli bebek olnadi klomen tedavisi gorsum 3kere ise yaramadi doktor degistirdim bana direk laparoskopi ile tuplerine bakacaz ameliyat olmussun tuplerde sorun vardir ddi sizce ne yapmaliyim yardm lutfn

Rahim filmi cektirdiniz mi ben rahim filmi cektirdim kapali cikti laporoskopi oldum biri acildi. Direk ameliyat demesinin sebebi bence rahim filmine guvenmemesi ameliyat kolay 15 20 dk suruo ve varsa bisi onlarida goruolar bence ameliyat ol hem yumurtana bakarlar hem tuplere iyilesme sureci cok kisa ki sen daha oncede ameliyat olmussun

Kizlar tupler dogustn mi kapali oluyor yoksa bi sebebi var mi

Kizlar tupler dogustn mi kapali oluyor yoksa bi sebebi var mi

Kimisi dogustan. Ama en buyuk sebeb cikolata kisti ve gecirilen enfeksiyonlarmis benim karin boslugumda kucuk kucuk cikolata kistleri vardi biri acildi ve malesef 6 aylik bi surec var bu surecte iki kez asilamam var birini yaptirdim bekliyorum simdi:)) eger ikiside tutmassa tüp bebek tedavisine gecilecek Allahtan hayirlisi artik

Arkadasim cevabin icin tskler rahim filmi cekilmedim ama doktorum ameliyat oldugum icin muhtemelen tuplerde bi sorun olustugunu dusunuyor rahim filmi istedim ama onda tam anlamiyla goremeyiz direk laparoskopi dedi kararsiz kaldim bende olma konusunda daha once 3kere kist aldirdim yumurtaligimdan

Cocuk dusunuyorsan tup bebek yaptir.

Cicuk dusunuyorum ama doktor laparoskopi ile bakalim sorun duzelecek gibiyse duzeltiriz duzelmeyecek gibiyse tup bebek yapariz dedi

Cicuk dusunuyorum ama doktor laparoskopi ile bakalim sorun duzelecek gibiyse duzeltiriz duzelmeyecek gibiyse tup bebek yapariz dedi
Bende laporoskopini yaptir canim doktorun dogru soylemis guven olmuoda hem rahim filmine ameliyat sonunda en azindan teshisin koyulur sorun bu dersin aklinda kalmaz benim tupler kapali cikinca bana direk tup bebek dediler ameliyat olma dediler ama benim bi ömur boyu suphem olacakti acaba sorun neydi die

Ya ben 3kere klomen tedavisi gordum olmadi devlet e gidiyordum bi ozele git dedi hastane sartinda yapacagim bu dedi ozele gittik gider gitmez laparoskopi dedi iste bende ilk muayenede deyince soru isareti kaldi

Ya ben 3kere klomen tedavisi gordum olmadi devlet e gidiyordum bi ozele git dedi hastane sartinda yapacagim bu dedi ozele gittik gider gitmez laparoskopi dedi iste bende ilk muayenede deyince soru isareti kaldi
Hıı isin rengi degisebilir tabi simdi. Bi baska devlet hastanesine gitsen gidip konussan bana bole bole dedi bide sizin fikirlerinizi alsam desen yardimci olabilirler belki

Hıı isin rengi degisebilir tabi simdi. Bi baska devlet hastanesine gitsen gidip konussan bana bole bole dedi bide sizin fikirlerinizi alsam desen yardimci olabilirler belki

Oyle iste yaaa kararsizim bende doktor da istersen rahim filmi cekelim diyor ama paran bosa gider diyor film dede soarun cikarsa sonucta tekrar acacaz diyo ne yapacam bilmiyorum

Arkadaslar sizce laparoskopi olmalai miyim cvp verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…