• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslarrrrrr yardimmmmmmmmmmm

polit

kunfe yekun
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
361
121
83
Transferimin 9. Gunu yarin kan tahlilim var ama dun test aldim evde yaptim cift cizgi gorunuyor ama cok az belli bu gun esime yine aldirttim az once yaptim yine ayni ikinci cizgi az da olsa belli cildircammmmmm hamilemiyimmmm acaba sabahhh olmuycak banaaa bu gece

Transferimin 9. Gunu yarin kan tahlilim var ama dun test aldim evde yaptim cift cizgi gorunuyor ama cok az belli bu gun esime yine aldirttim az once yaptim yine ayni ikinci cizgi az da olsa belli cildircammmmmm hamilemiyimmmm acaba sabahhh olmuycak banaaa bu gece

Çok-çok nadir oluyor ki, çift çizgi çıkıpta hamile olmayasın. Yani inşeAllah hamilesin. Ben olsam bu geceni rahat uyurdum. Yarın güzel haber alacağına eminim.

Canim allahin izniyle hamilesinnnnnnn yarin sana yeni guzel bir gun olacak ins

Arkadaslarrr az once kahverengi bi sey gelmisss ne ki ooo acaba

Arkadaslarrr az once kahverengi bi sey gelmisss ne ki ooo acaba

hamilesin canım gebelik oluşmuş belli lekede olabilir ama sen dikkat et yat ve hiç bi iş yapma lekeden dolayı iğne verebilir yarın doktorun..

Cok tesekkur ederimm agliycam nerdese ne kadar kotu birseymis belirsizlik allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah hic bir sey hissedemiyrum

Cok tesekkur ederimm agliycam nerdese ne kadar kotu birseymis belirsizlik allah hakkimizda hayirli olani nasip etsin insallah hic bir sey hissedemiyrum

Benimde 5.gun oldu transferim, ve transferden 3 gun sonra lekelenme oldu, carsamba gunu testimi yapacagim. Ama dun test yaptim vetek cizgi negatif, oturdum agladim, toplandim sonra. simdi senin yazini okudum yine gozlerim doldu. :) Yarin bi test daha yapacam. vehic hamilelikbelirtiside yok. yarin 13. gun bitmis olacak :(

Back
X