Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende aynisini dedm suanda da oyle diyorm. Ikinciye baslamadan belirli testler var onlari istedi onlarla alakali olabilirmi diye bakilcak.
Zaten geride dondurulmus 3 tane embriyom var onlari deneyecegiz işte ama insan cok yoruluyor maddi manevi onun icin bi kac ay bekleyip oyle yapicaz.
Offff olmazmı yaaaa ne paralar gidiyor ilaçlar zaten çok çok pahallı üstüne hastane bir o kadar allah maddi manevi güç versin bende bunu deneyip 3-4 ay ara vericam çok bunaldım iki aydır git gel muayne ol et kan ver
Mutlaka duymuşsundur cok tercih edilen bi merkez cunku ama doktorunda dedigi gibi embriyo nekadar kaliteli olursa olsn nasip işi bu iş olmayinca olmuyor
Mutlaka duymuşsundur cok tercih edilen bi merkez cunku ama doktorunda dedigi gibi embriyo nekadar kaliteli olursa olsn nasip işi bu iş olmayinca olmuyor
Bugün 5. İğnemi vuruldum ve çatlamaması için iğne vuruldum hiç kasık ağrısı yaşayanınız varmııı nolur biri yazsınnn yaaaa bugünden beri bu sorumun cevabını arıyorum kimse yazmıyor yardım
Evet canim bende de cok fazladan yumurta olurdu 26,28 gibi o yuzden toplama az kala artik davul gibi oluyordum ustelk agrida cabasi eyilip kalkamiyordum uzandigimda yerimden kalkamaz hal aliyordu
Offff olmazmı yaaaa ne paralar gidiyor ilaçlar zaten çok çok pahallı üstüne hastane bir o kadar allah maddi manevi güç versin bende bunu deneyip 3-4 ay ara vericam çok bunaldım iki aydır git gel muayne ol et kan ver
Evet dktor durmak yok devam edicez diyor ama nasl ediceksin neyle ediceksin maddi durumn musaitmi soran yokki cok yıprandik bi yılbasina kadar dùsunmuyoruz.
Zaten tutmadigini ogrendigm an nekadar yoruldugumu o an fark ettm böyle koşturuyorken heycandan hissetmiyorsun. Rabbim sana yaşatmasın.