Arkadaşlığımız bitti ama...

Korona olan annem, Allah düşmanımın başına vermesin demişti.
Arayıp geçmiş olsun bir şeye ihtiyacın var mı diye sormak zor değil ama bunu samimiyetsiz bir şekilde yapacaksan hiç yapma..

Arkadaşlığın neden bittiğine bağlı. Size kötülük yaptıysa iletişim kurmayın. Ama sevmediğiniz davranışından dolayı vs görüşmüyorsanız, bir çorba, yemek yapıp kapısına bırakabilirsiniz. istemezseniz yine görüşmeyin. Geçmiş olsun diye aramak gereksiz geliyor bana. Bir faydası yok hasta olana.

Bir de cahilliğime verin ama arkadaşlığı nasıl bitiyorsunuz ? Sevgiliden ayrılır gibi artık uyuşmuyor fikirlerimiz görüşmeyelim mı dediniz?
Ben sevmedigim kişileri aramıyorum, onlarda beni aramıyor böylece görüşmemiş oluyoruz. Buluşma ayarlanırsa gitmiyorum. Böyle böyle uzaklaşıyoruz birbirimizden. Karşılaşırsak selamlaşıyoruz, yine görüşelim canım diyoruz😁 ama görüşmüyoruz .

Arkadaşlığın neden bittiğine bağlı. Size kötülük yaptıysa iletişim kurmayın. Ama sevmediğiniz davranışından dolayı vs görüşmüyorsanız, bir çorba, yemek yapıp kapısına bırakabilirsiniz. istemezseniz yine görüşmeyin. Geçmiş olsun diye aramak gereksiz geliyor bana. Bir faydası yok hasta olana.

Bir de cahilliğime verin ama arkadaşlığı nasıl bitiyorsunuz ? Sevgiliden ayrılır gibi artık uyuşmuyor fikirlerimiz görüşmeyelim mı dediniz?
Ben sevmedigim kişileri aramıyorum, onlarda beni aramıyor böylece görüşmemiş oluyoruz. Buluşma ayarlanırsa gitmiyorum. Böyle böyle uzaklaşıyoruz birbirimizden. Karşılaşırsak selamlaşıyoruz, yine görüşelim canım diyoruz😁 ama görüşmüyoruz .
Sevmediğim davranışları sözleri var evet sebep buydu.Aynısını yapmıştım son dönemde geçirtirdim gitmedim ısrarla görüşme talebi bitmeyince görüşmek istemiyorum artık hiç dedim sebebini söyleyerek öyle bitmişti iletişim.

Ben olsam mesaj atmam.Ihtiyaçlarda artık her türlü karşılanıyor a101 in bilr online alışverişi var ne bileyim işte.
Evet bunu düşündüm hatta kendim alışveriş yapıp götürmeyi düşündüm ama sonra başkası sanar korkarlar diye çekindim biraz takıntılı tiplerde.

bence manasız. tekrar yakınlaşmak gibi bir niyetiniz yoksa boşuna adım atmayın. o kişi tekrar yakınlaşmak istediğinizi düşünecek. öyle olmadığını anlayacak, kırılacak vs vs...gereksiz.

Ben hasta olsam samimiyetsiz bir sekilde bana gecmis olsun denmesini istemezdim, hele ki mesajla. Bundan sonra benimle gorusmeyecekse sirf dostlar is basinda gorsun gibi atilmis bir gecmis olsun mesaji almayi istemem.
Eski esimin abisi olunce ben de basin sagolsun mesaji atmistim. Onun cok umurunda olmadi, bense o an insanlik vazifesini yapiyorum bunca yillik yasanmisliklar diye dusunurken sonra ne gerek vardi ki diye kizdim kendime. Cunku o an yaninda olmasini istedigi en son kisi eminim bendim.

Sevmediğim davranışları sözleri var evet sebep buydu.Aynısını yapmıştım son dönemde geçirtirdim gitmedim ısrarla görüşme talebi bitmeyince görüşmek istemiyorum artık hiç dedim sebebini söyleyerek öyle bitmişti iletişim.
Mesafe koyduklarından biri daha,mesafe koya koya uçurumdan düşeceksin dikkat et:D

Bazen bir geçmiş olsun insana iyi geliyor, boyle durumlarda dargınlık düşünülmemeli. Ben de geçirdim arayıp sormayan çok yakınlarıma karşı içim bir nebze kırgın mesela. Sadece nasılsın diye sorulmak istiyor insan.

Back
X