Ne yazikki günümüzde eski dostluklar kalmadi. Gercekten her derdimi anlatabilecegim dosttan öte bir abla veya kardesim diyebilecegim bir arkadasim yok. Minik kusum dedigin gibi herkez menfaatci oldu. Gercektende suan bile bana isi düsen beni ariyor soruyor. Isleri bittimi hic orali olmuyorlar. Tek dert ortagim canim annem, ablam ve abim
benimde herşeyimi paylaştığım ailem eşim annem babam ve ağabeyimm başkaa kimseye güvenmiyorum allahım bizi birbirimizden ayırmasınn
Arkadaslik katisiksiz, saf haliyle iyi ve kötü günde manevi olarak yanimdaysa, gözüm kapali her seyi yaparim arkadasima. Arkadasliga kendimi bildigimden beri asiri önem veririm, hassastir arkadaslik hislerim.
Huysuz Citir katiliyorum sana canim,"iste benim dedigim ve bildigim arkadaslik can dostluk mesafeler kat kat olassada daimi hisleri korumaktir, bir arkadas her an her yerde edinebilirsin ama ayri kalsanda canindan yapilmis gibi onu düsünüp kolluyorsan bu dost can dostudur duygular ve hisler karsilikli olmassa zaten o dostlugu kuramassin."
Gercek arkadasi-dostu iyi ve kötü göreceksin, iste o zaman anliyorsun gercek arkadas-dost mu?
hanimaga guzel yazmisin arkadas diil candostu dogru kelime.Minik kus Allah kimseyi dostsuz birakmasin arkadas cok insanda cok ama guven aradinmi ortada kaliyosun tekbasina. Ben alistim böyle yasamaya eskiden cok eskiden candostlarim vardi ama simdi bu durumada alistim bide esim ve oglum var gerci onlar menfaatin en buyugunu bekliyolar benden ama olsun su anda beni gercekten sevdigine inandigim iki kisi esimle oglum. Ben buraya gelmeden yillar once yalnizligi bildigim icin Almanya bana o kadarda zor gelmedi diyebilirim.Hatta burda yavasta olsa ilerde dost olabilecek insanlar ekledim listeme aday adaylari var :))) ama maalesef turk diiller gönlüm burdaki turklerle dost olmak isterdi ama onlar baska bi Almanya da yasiyor ben baska( olmuyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?