Merhaba minik kusum,,,,,
Actigin konu baya tartilasila bilinecek bir konu, herkezin kendi görüs capisindaki arkadaslik anlami ve degeri deyisiktir,bir arkadas an gelir yatagini paylastigin canina can verdiginden daha yakin olur,an gelir hic tanimadigin bir insandan dahada yabanci.......
bunun ikisinin arasini bulmak bir ömre sigarmi bilmem ,biz insanlar hep bir arayis icindeyizdir her yenilikte eskisini cobuk unuturuz, iste benim dedigim ve bildigim arkadaslik can dostluk mesafeler kat kat olassada daimi hisleri korumaktir, bir arkadas her an her yerde edinebilirsin ama ayri kalsanda canindan yapilmis gibi onu düsünüp kolluyorsan bu dost can dostudur duygular ve hisler karsilikli olmassa zaten o dostlugu kuramassin.
Kendine yapilmasini istemedigini ,bir güler bir soguk olmamayi , her yeni tanistiginla hemen sIkI fIkI olmamayi ve en önemlisi can dostun varsa ,o hep yanimda deyip savurgan sekilde onun hisslerini kullanmamayi ilk ögrencegimiz seyler oldugunu unutmamaliyiz.....
Birde nasilolsa can dostuyuz her istedigimi yapa bilirim düsüncesi dostluklarin büyük düsmanidir.......
Arkadasliklarinin daimi olmasi dileyiyle canim a.s.
Arkadaslar Aileden dahami yakindir buda ayri bir tartisma alani , benim düsüncem bir can dost bazen tüm ailenin birlestigi bir dügüm faktörüdür herkezden birseyler icinde tasir ve bize yanlizligimizda parca parca bunu tattirir bilmem anlatabildimmi ,yani an gelir annen ,ablan kardesin gerekirse annanen olur fark etmeden sende almaya hazirsan senin arzuladigini sana verebilir ,ama bir aile hic bir zaman arkadaslik hissini sana tam anlamda tattiramaz ,sen sordun ben düsüncelerimi yazdim karar okuyanlarindir.....