Arkadaşlık bu kadar mı?

minnos26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
5.478
3.737
248
Arkadaşlar, çok sıkıntılıyım dünden beri, içim içimi yiyor.. Şimdi kısaca..
Ben yakın zamanda bulunduğum yerden başka bir şehre taşındım. Taşınma işlemleri sabah oldu, yalnız yaşayan biriyim, ailem vardı yanımda o an tabi ama bütün işleri ben hallettim. Evin taşınması, kamyoncuların parası, ev sahibine anahtar teslimi vs. vs. Acayip telaşlıydım o an. Evimin yakınında görüştüğüm 2 esnaf arkadaşım vardı (erkek). nişanlıyken onlarla sık sık geziyorduk, arkadaş grubuyduk diyelim yani. Neyse işte ben giderken onlara Allahaısmarladık demeyi unuttum. Tabi bi kaç gün öncesinde vedalaşmıştık ama çıkarken aceleden unutmuşum.
Dün başkasından öğrendim ki, bana çok ayıp ettin, sana darıldılar diyor. Buraya kadar herşey tamam, çünkü ne deseler haklılar. Evet bi Allahaısmarladık demem gerekirdi ayak üstü. İnsan düşününce 1 dakika olsun vakit ayıramazmı diyor ama iş başa düşünce öle olmuyor. Aceleden ev sahibine bir şeyi eksik bile teslim etmişim.
Ama benim esas kırıldığım o esnaflardan birinin eşiyle çok iyi anlaşıyordum, ben gittikten sonra birşey için telefon ettim, açmadı. Bir daha da dönmedi. Ben önceleri umursamamıştım ama sonradan anladım ki bilerek açmamış. Zaten kendi o saatte evde olur onla görüşemezdim, sadece eşine bi güle güle demedim, sorun bu..
Tamam ben çok haklıyım demiyorum ama onca yaşanan şeyin üstüne bir tek hata için bu yapılır mı? Bir yanlışa tüm doğrular silinir mi? Tamam bana diyebilir, ya bi hoşçakal demedin, sitem edebilir, başım gözün üstüne. Ama yaşadıklarım kolay değildi, sorunlu ayrıldım işyerimden, kafamda binbir tilki.. kimse bunları anlamıyor ama işte, sen hep hatasız olacaksın. Ama olmuyor işte, anladım ki bu hayatta dün iyi dediğin bugün sırtını dönebiliyor.:43:
Yani şimdi ben gerçekten bunları hakettim mi, bir de sizlerin gözünden görmek istedim...

Son düzenleme:
Hiicc kafana takma hiccc minnos.O sana bozuk atanlar anca o tasinma telasi yasayip tasinirken anlayabilir ve hak verirler sana.Ben gecen sene yasadim tek basima evimi ulkenin bi ucundan diger ucuna tasidim.O stresi bilirim.Kendileri gelip bi el atsalar yardim etselermis.
Sen haklisin.Okadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiicc kafana takma hiccc minnos.O sana bozuk atanlar anca o tasinma telasi yasayip tasinirken anlayabilir ve hak verirler sana.Ben gecen sene yasadim tek basima evimi ulkenin bi ucundan diger ucuna tasidim.O stresi bilirim.Kendileri gelip bi el atsalar yardim etselermis.
Sen haklisin.Okadar.

yardıma gelince yok kimse etrafında, ama neyse insan böyle böyle anlıyor gerçek dostları.. teşekkürler canım

Son düzenleme:
sizi yakın görseydiler sitem ederlerdi :ssz: belki böylesi daha hayırlı sizin için. ev taşıma ne büyük bir stresss. öyle çeyiz sermeye falan benzemiyor. yaşayan bilir. ne var bunda insanlık hali unutmuş olabilirsiniz...

Kapris yapacaklarina bir el atsalarmis keske . Bozmayin moralinizi gormus oldunuz iste kim dost kim degil

boşuna demiyorlar gülersen dünya seninle güler ağlarsan yalnız başına ağlarsın diye...arkadaşa katılıyorum kapris yapana kadar bir el atsalarmış..benim arkadaşım ben ev toplarken evde oturacaksa zaten benim arkadaşım olamaz..

Bence kafana takma. O kadar isin arasinda bir güle güle diyemedin diye insani bu kadar topa tutulmaz ki..

Arkadaşlar teşekkür ederim, acaba yanılıyor muyum diye konu açmıştım, görüşlerinizi almak için. Artık içim daha rahat, sağolun:16:

nasıl arkadaşmış bunlar böyle üstelik eşleriyle de görüşüyormuşsunuz. unutmuş olabilirsiniz çok normal zaten sonra arayacağınız belli. fazla uzatmışlar, onların gelip arkadaşım telaşın var yardıma ihtiyacın var mı, yapabileceğimiz bir şey var mı demeleri lazım.
yani üzülmeyin, arkadaşlarınız halden anlayan kişiler değilmiş.

Back
X