Arkadaşlık herşeye rağmen bazı şeyleri göz ardı etmek midir?

aysemins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
49
0
36
Ankara
kızlar bişey danışıcam size.benim çok yakın bi dostum vardı. çok severdim yalnız karşı cinsten.zaten tüm problem de burada başladı.başka arkadaşların dediğine göre benim o dostum beni diğer türlü seviyormuş.davranışlarına biraz dikkat etim ki gerçekten de öyleymiş.bundan iyice emin olduktan sonraaraya mesafe koydum biraz. çok samimi davranmaya çalıştı bi kez bend de tersledim mecburen. o günden sonra o da uzaklaştırdı kendini benden hatta suan konusmuoyuz bile.ama çocuk lösemi hastası.ve durumu da hiç iyi değil.bu yüzden suan konusmuyor olmamuız beni çok üzüyor. bazen sırf hasta olduğu için tolerans göstereyim sesimi çıkarmyaım diyorumama bu seferde bunu kendime yakıştıramıyorum yani bu onu daha da ümitlendirir diye korkuyorum.yanlış yapmaktan çok korkuyorum.herşeye rağmen olanları unutup onun bu zor günlerinde yanında mı olmalıyım yoksa ne olursa olsun deyip onu unutmaya mı çalışmalı mıyım? ayrıca eğer bunu yaparsam başarabilir miyim?*

canım bu geçici dünyada kimseyle küs kalma zaten hastaymış bence git güzelce konuş yani onu arkadaş gördüğünü anlat ve bunu zamanla anlayacaktır onn o aşk duygusunu arkadaşlığa çevir derim kendi fikrimce :)

Seni başka türlü sevmesi neye engel ki ya da neyi değiştirir ki ?

Şimdi yanından uzaklaşmışsın peki ya yüreğinden ya da anılarından ?

Bu uzaklaşma hiç bir şeyi değiştirmez sadece üzülen taraf o olur canı yanar canını yakmak ister misin peki ?

Şimdi gerçekle yüzleş sen dostunu kaybetmişsin onu geri kazanmalısın ama bu dostunu geri kazanma isteğin

acıma duygusuysa yapma şayet gerçek dost sevgisi ise bu isteğin hiç durma derim

ne o yoksa hala duruyor musun ?

arada bir halini hatrını sorabilirsiniz tabi arada mesafe bırakarak. eğer duygusal yakınlaşmadan çekiniyorsanız aradaki sınırı koruyarak da buna engel olabilirsiniz.

Allah kimseyi sağlık ile sınamasın. En en zoru. eften püften başağrısında bile insan kendi kendini çekemiyor.

moral, mutluluk v.s. sanırım serotonin iyilik hormonu salgılattığından az biraz da olsa iyileştirici etkisi yadsınamaz.

geçmiş olsun arkadaşa da. geçsin bitsin en kısa zamanda inşallah.

canım bu geçici dünyada kimseyle küs kalma zaten hastaymış bence git güzelce konuş yani onu arkadaş gördüğünü anlat ve bunu zamanla anlayacaktır onn o aşk duygusunu arkadaşlığa çevir derim kendi fikrimce :)

ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim çünkü kendi kendime düşünerek hiç bi sonuca varamıyorum malesef. aslında en başından beri ben onu arkadsım kardeşim gibi sevdiğimi belli ediyorum ama şimdi tekrar konusmaya başlarsam ki böyle olması için ilk adımı ben atmış olucam ve bu da onu ümitlendirir mi acaba diyedüşünüyorum. bilmiyorum nasıl yapıcam ama onun yanında olmadığım için çok huzursuzum ilerde pişman olmaktan korkuyorum

arada bir halini hatrını sorabilirsiniz tabi arada mesafe bırakarak. eğer duygusal yakınlaşmadan çekiniyorsanız aradaki sınırı koruyarak da buna engel olabilirsiniz.

dediğim gibi işte ben sınır koysam da o pek umursamıyor böyle yapınca ben de rahat edemiyorum haliyle. ilgilendiğin düşündüğün için de çok sağol

Seni başka türlü sevmesi neye engel ki ya da neyi değiştirir ki ?

Şimdi yanından uzaklaşmışsın peki ya yüreğinden ya da anılarından ?

Bu uzaklaşma hiç bir şeyi değiştirmez sadece üzülen taraf o olur canı yanar canını yakmak ister misin peki ?

Şimdi gerçekle yüzleş sen dostunu kaybetmişsin onu geri kazanmalısın ama bu dostunu geri kazanma isteğin

acıma duygusuysa yapma şayet gerçek dost sevgisi ise bu isteğin hiç durma derim

ne o yoksa hala duruyor musun ?

çok doğru söylüyosun ama yapamıyorum işte onun bu düşüncelerini bile bile hiç bişey olmamış gibi eskisi gibi konusamıyorm hala.ayrıca onu ümitlendirip daha sonra daha çok üzmek istemiyorum ama böyle de olmuyor

Bir çok insanla konuşuyoruz ve hiç birinin ne düşündüğünü bilmeden konuşuyoruz

kimisi bunu dile getirir ama insanların düşüncelerini tam anlamında bilemeyiz.

Bile bile lades diyemem diyorsun haklısın canım ama ümitlendirmek diye bakmayalım olaya belli ki o senin yegane dostlarından biriydi .

Düşüncelerini biliyorsun ne kadar güzel bilmeseydin gayet yolunda giderdi dostluğun şuan maalesef her şeyin farkındasın

farkında olmak güzel bir şey hem anlayamadığım yanında olmadığında daha çok üzülmez mi ? şuanda da en çok senin desteğine ihtiyacı vardır diye düşünüyorum .

onunla istiyorsan barışabilirsin ama onu sadece dost olarak gördüğünü özellikle belirt ki farklı ümitlere kapılmasın

Bir çok insanla konuşuyoruz ve hiç birinin ne düşündüğünü bilmeden konuşuyoruz

kimisi bunu dile getirir ama insanların düşüncelerini tam anlamında bilemeyiz.

Bile bile lades diyemem diyorsun haklısın canım ama ümitlendirmek diye bakmayalım olaya belli ki o senin yegane dostlarından biriydi .

Düşüncelerini biliyorsun ne kadar güzel bilmeseydin gayet yolunda giderdi dostluğun şuan maalesef her şeyin farkındasın

farkında olmak güzel bir şey hem anlayamadığım yanında olmadığında daha çok üzülmez mi ? şuanda da en çok senin desteğine ihtiyacı vardır diye düşünüyorum .

haklısın teşekkür ederim bunun içn

benimde böyle bir durum geçti başımdan benimde dostum dediğim insan bana aşık oldu ve bunu ben anlayınca kendimi biraz çektim ancak onun dostluğunu kaybetmekten de çok korktum ve kız arkadaşlarım bana sen senden hoşlananlara yakın davranıyorsun diye trip attılar çünkü bir kız arkadaşımın eskiden hoşlandığı çocukta bana aşık oldu onla da iyi bir arkadaşlığımız vardı ve kendisi hastaydı onu kırmak istemiyordum ama aynı kızlar işte gene aynı sebepten dolayı tabi birde benim o çocuğa karşı ilgim olduğunu düşündüklerinden benle tamamen arkadaşlıklarını kestiler ne suçum vardı bilmiyorum çok geriliyorum :(

Back
X