• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkileri.

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Erkek arkadaşımla farklı birim, aynı işyerindeyiz. Onun bulunduğu birimde benim de bir kız arkadaşım var. Ve ordaki tek kız olduğu için ona karşı daha fazla hassasiyet gösterebiliyorlar. Erkek arkadaşımla geçmişte bi takım sorunlar olduğundan genelde bulunduğu birimden soyutlanıyor, garip bir şekilde dışlanıyor ordaki belli kişi-, kişiler tarafından. Diğerleri de bazen onun ekseninde kalıyor, gerçi bu konular biraz uzun. Örnek; 6 kişilik bi wp grupları var ve ordan aktif konuşuyorlar, erkek arkadaşım yazdığında diğerleriyle konuştukları gibi konuşmuyorlar. (bu kişilerden 2si dışarıda görüştüğümüz kişiler.)

Aslında düşününce ben de hak verdim ama arada kalan hep benim. Dışarıda görüşüldüğünde eğlensekte işler işyerindeki olaylara dönünce.. Erkek arkadaşımdan dışlandığımı bile bile samimi oluyorsun- oluyoruz lafları işitiyorum, hem de çok huzursuz hissediyorum. Geçmişte sorun yaşanılan olaylarda benim herhangi bir etkim yok evet ama erkek arkadaşımın sorunu benim sorunum deyip kesip atmalı mı sizce?

Erkek arkadaşımla farklı birim, aynı işyerindeyiz. Onun bulunduğu birimde benim de bir kız arkadaşım var. Ve ordaki tek kız olduğu için ona karşı daha fazla hassasiyet gösterebiliyorlar. Erkek arkadaşımla geçmişte bi takım sorunlar olduğundan genelde bulunduğu birimden soyutlanıyor, garip bir şekilde dışlanıyor ordaki belli kişi-, kişiler tarafından. Diğerleri de bazen onun ekseninde kalıyor, gerçi bu konular biraz uzun. Örnek; 6 kişilik bi wp grupları var ve ordan aktif konuşuyorlar, erkek arkadaşım yazdığında diğerleriyle konuştukları gibi konuşmuyorlar. (bu kişilerden 2si dışarıda görüştüğümüz kişiler.)

Aslında düşününce ben de hak verdim ama arada kalan hep benim. Dışarıda görüşüldüğünde eğlensekte işler işyerindeki olaylara dönünce.. Erkek arkadaşımdan dışlandığımı bile bile samimi oluyorsun- oluyoruz lafları işitiyorum, hem de çok huzursuz hissediyorum. Geçmişte sorun yaşanılan olaylarda benim herhangi bir etkim yok evet ama erkek arkadaşımın sorunu benim sorunum deyip kesip atmalı mı sizce?
Çok samimi olmayın bence beni dışlayanlarla eşim samimi olsa bozulurdum,ama iş hayatı gereği bi iletişim tabi ki olmalı,medeni insanlarız sonuçta,bi de ne kadarlık sevgilisiniz üç beş aylık bi ilişkiyse yarın sevgilinizle kötü olursanız bi de arkadaşsız kalırsınız bu tarz bi fedakarlığı sağlam bi ilişki için yapardım ancak

Çok samimi olmayın bence beni dışlayanlarla eşim samimi olsa bozulurdum,ama iş hayatı gereği bi iletişim tabi ki olmalı,medeni insanlarız sonuçta,bi de ne kadarlık sevgilisiniz üç beş aylık bi ilişkiyse yarın sevgilinizle kötü olursanız bi de arkadaşsız kalırsınız bu tarz bi fedakarlığı sağlam bi ilişki için yapardım ancak

aynı yıl yerleştik. ciddiyiz şuan için evlenirsek bu şehirden gitme ihtimalimiz de var ama hayat ne getirir bilinmez, burda kalıcı da olabilirz

konuyu anlamadim türkcem yetmiyo :hasta:

ama bende esimle ayni is yerindeyim. is yerinde evlilik yok sadece is arkadasim özel hic birsey konusmuyoruz. evde olanlari kimseyi anlatmiyorum. is yerinde o kendi bende kendi gurubumda takiliyorum. bu zamana kadar sorun olmadi. esim diye hic bi zaman ne yardim ettim ne taviz verdim. herkez kendi ekmeginin pesinde.

tabi evde herseyi konusup hazirlikli oluyoruz herseye

Bulunduğu birimde kız arkadaş var, oradaki tek kız falan diyince başta aldatılma konusu falan sandım.
Neyse konuya dönecek olursam bence o kişilerle mesafeli olmanız yeterli.

Dışlama deyince biraz da o geldi aklıma
onların biriminde onun odasındaydm biraz evvel. Sonra parası bendeydı onu vereyim die kız arkadaşın olduğu odaya geçtim ve başlarındaki büyükleri odaya intikal etti.. normal otururken kurumla ilgili yok mevzuat okuyo musun yok aşağıda calısan yok şöyle böyle diye bi konu geçti.. bana göre resmen gömdü beni (adamın konusma tarzı mıdır nedir) diğer arkadaşlar da sustular öyle.. odadan çıktım bende.. sonra cıktıgım için arkadaş msj atmış. demek ki anlasıldı bozulduğum. cok farklı yaklasımları var kırıldım, hiçte tahammül edemem kendini öven insanlara dedim arkadaşta yok öyle değil dese de, peki bakalım demiş.. ay kimse arkadaş falan değil

onların biriminde onun odasındaydm biraz evvel. Sonra parası bendeydı onu vereyim die kız arkadaşın olduğu odaya geçtim ve başlarındaki büyükleri odaya intikal etti.. normal otururken kurumla ilgili yok mevzuat okuyo musun yok aşağıda calısan yok şöyle böyle diye bi konu geçti.. bana göre resmen gömdü beni (adamın konusma tarzı mıdır nedir) diğer arkadaşlar da sustular öyle.. odadan çıktım bende.. sonra cıktıgım için arkadaş msj atmış. demek ki anlasıldı bozulduğum. cok farklı yaklasımları var kırıldım, hiçte tahammül edemem kendini öven insanlara dedim arkadaşta yok öyle değil dese de, peki bakalım demiş.. ay kimse arkadaş falan değil
Işyerinde arkadaşlık mı aman Allah'ım kesinlikle uzak durulmalı

Erkek arkadaşımla farklı birim, aynı işyerindeyiz. Onun bulunduğu birimde benim de bir kız arkadaşım var. Ve ordaki tek kız olduğu için ona karşı daha fazla hassasiyet gösteriyorlar, iletişimleri de çok güçlü. Erkek arkadaşımla geçmişte bi takım sorunlar olduğundan genelde bulunduğu birimden soyutlanıyor, garip bir şekilde dışlanıyor ordaki belli kişi-, kişiler tarafından. Diğerleri de bazen onun ekseninde kalıyor, gerçi bu konular biraz uzun. Örnek; 6 kişilik bi wp grupları var ve ordan aktif konuşuyorlar, erkek arkadaşım yazdığında diğerleriyle konuştukları gibi konuşmuyorlar. (bu kişilerden 2si dışarıda da görüştüğümüz kişiler.)

Bu arada ikimiz de ailelerden farklı bir ilde çalışıyoruz. Bi şekilde arkadaşlık ilişkileri de önemli bi yer tutuyor. Tüm günümüz de burada geçtiğinden yaşanan şeyler ister istemez etkiliyor. Erkek arkadaşım kendi birimi dışındaki diğer arkadaşlarımızı samimi buluyor sadece,ama görüşmelerimiz genelde ortak oluyor ayrı ayrı değil, bu saatten sonra ayrı ayrı görüşmek çözüm mü onu da bilmiyorum.
Sizin icin önceliginiz erkek arkadasiniz olmali. İş arkadasliklari cogu zaman kalici olmaz. Yarin o is yerinden ayrilirsaniz o insanlar sizi en fazla 3 5 ay daha ararlar. Sonra unuturlar. Hele ki ciddi bir iliskiniz varsa kimse icin onu kirmaniza degmez.

Sizin icin önceliginiz erkek arkadasiniz olmali. İş arkadasliklari cogu zaman kalici olmaz. Yarin o is yerinden ayrilirsaniz o insanlar sizi en fazla 3 5 ay daha ararlar. Sonra unuturlar. Hele ki ciddi bir iliskiniz varsa kimse icin onu kirmaniza degmez.
öyle yapacağım, ama cok yıpratıcı sinir bozucu bir durum ya vallahi

Tam tersi olsa. Senin dışlayanlar olsa sen erkek arkadaşının bu kişilerle ne kadar yakın olmasını isterdin?
Ben pek yakın olmalarını isteyeceğimi sanmıyorum

Erkek arkadaşınızı neden soyutluyorlar anlamadım. Arkadaş ortamına yaptığı bir yanlıştan dolayı soyutlanıyorsa bırakın kendi hatasının ceremesini kendi çeksin. Zaten yazınızda erkek arkadaşınızın geçmişte bir takım sorunlar yüzünden soyutlandığını belirtmişsiniz. Bu yüzden ben olsam olaya karışmam. Samimi olduğum arkadaşlarımla da arama mesafe koymam.
Mesela benim küs olduğum arkadaşımla eşim konuşabilir görüşebilir. Aynısı benim için de geçerli.
Tabi bunun da bir sınırı olmalı. Karşı taraf erkek arkadaşınıza haksız yere bir şey yapıyorsa ve ortada itham edici bir olay varsa o zaman durum değişir.

Erkek arkadaşınızı neden soyutluyorlar anlamadım. Arkadaş ortamına yaptığı bir yanlıştan dolayı soyutlanıyorsa bırakın kendi hatasının ceremesini kendi çeksin. Zaten yazınızda erkek arkadaşınızın geçmişte bir takım sorunlar yüzünden soyutlandığını belirtmişsiniz. Bu yüzden ben olsam olaya karışmam. Samimi olduğum arkadaşlarımla da arama mesafe koymam.
Mesela benim küs olduğum arkadaşımla eşim konuşabilir görüşebilir. Aynısı benim için de geçerli.
Tabi bunun da bir sınırı olmalı. Karşı taraf erkek arkadaşınıza haksız yere bir şey yapıyorsa ve ortada itham edici bir olay varsa o zaman durum değişir.

evet geçmişte yaşanan sorunlar. ama bu iki kişi arasında, yeni gelenlerle öyle bir problemi olmadığı halde yer yer etkisinde kalıyorlar. ben buna bozuluyordum. dün iftar sonrası bulusuldu. yan odalarda olmalarına rağmen erkek arkadaşım bireysel olarak cağrılmadığı için benim kontenjanımla geldiğini, ona değer verilmediğini hissettiğini söyleyince ben de gitmedim.

aradılar beni, dedim gelemıyorum. sonra diğer kız arkadaşlardan biri böyle böyle düşünüyor olabilirler demis, az cok cıtlatmıstım bi tek ona. üzülmüş işte o kız arkadaş, yanlıs anlasıldı öyle olur mu falan..

Bi de şöyle bir durum var, bu kız arkadaş -grup halinde bu kadar görüşülmeden önce -sevgilimden bahsederek ve sanırım doldurusa geldiğinden bana x ile dısarıda görüsmek istemiyorum vs vs demişti. geldiği ilk aylar üçümüz samimi olduğumuz, aramızı yapmada payı olduğu halde. işte şu hareketi beni söyle düşündürüyor, ne söylediğini bilmiyor bazen gibi. (halbuki başındaki amirleri de herkesi yaftalayarak konusur ama bi tanedir o gözlerinde.) O zamanlar yeni oldugumuz için haliyle arada kalıyordum ben de. ama onu ezdirmek istemiyorum daha fazla. her ne kadar eğlenip gülünse de bunları da dusunmek gerek sanırım.

Back
X