Erkek arkadaşımla farklı birim, aynı işyerindeyiz. Onun bulunduğu birimde benim de bir kız arkadaşım var. Ve ordaki tek kız olduğu için ona karşı daha fazla hassasiyet gösterebiliyorlar. Erkek arkadaşımla geçmişte bi takım sorunlar olduğundan genelde bulunduğu birimden soyutlanıyor, garip bir şekilde dışlanıyor ordaki belli kişi-, kişiler tarafından. Diğerleri de bazen onun ekseninde kalıyor, gerçi bu konular biraz uzun. Örnek; 6 kişilik bi wp grupları var ve ordan aktif konuşuyorlar, erkek arkadaşım yazdığında diğerleriyle konuştukları gibi konuşmuyorlar. (bu kişilerden 2si dışarıda görüştüğümüz kişiler.)
Aslında düşününce ben de hak verdim ama arada kalan hep benim. Dışarıda görüşüldüğünde eğlensekte işler işyerindeki olaylara dönünce.. Erkek arkadaşımdan dışlandığımı bile bile samimi oluyorsun- oluyoruz lafları işitiyorum, hem de çok huzursuz hissediyorum. Geçmişte sorun yaşanılan olaylarda benim herhangi bir etkim yok evet ama erkek arkadaşımın sorunu benim sorunum deyip kesip atmalı mı sizce?
Aslında düşününce ben de hak verdim ama arada kalan hep benim. Dışarıda görüşüldüğünde eğlensekte işler işyerindeki olaylara dönünce.. Erkek arkadaşımdan dışlandığımı bile bile samimi oluyorsun- oluyoruz lafları işitiyorum, hem de çok huzursuz hissediyorum. Geçmişte sorun yaşanılan olaylarda benim herhangi bir etkim yok evet ama erkek arkadaşımın sorunu benim sorunum deyip kesip atmalı mı sizce?