Arkadaşlık ilişkileri

Remziye12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
123
-97
16
Selamlar.. KızlAe herhalde ben arkadaşlık konusunda sınanıyorum Allah başka dert vermesin yinede ama bu böyle.. ben TR deykwn Amerika da yaşıyorum bu arada.. bir kadın ile konuluyordum tatile gitmiştim gitmeden önce tanıştık tatil de ilken iyidik gel bana sen gelirsin ben giderim görüşürüz bende yalnızım dertlerini anlatan bir kadındı, ben yokken biri ile tanışmış tabi hemen beni postaladı neyse beni de sonra onunla tanıştırdı tanıştığı kızında herhalde çok çevresi yok bana baya böyle yalaka gibi geldi bilmiyorum.. mesela kadın bana bir sıkıntısını anlatıyor herkese dersini anlatma diye uyarıyor ee pardon seni de yeni tanıdı sana niye anlatsın sana niye hemen güvensin?? Neyse bu kadın da biraz saf desen değil fena desen değil herkese herşeyini anlatan bir tip.. o diğeriyle can ciğer oldu 2 ay da beni de postaladı … hep başıma böyle şeyler geliyor gerçekten artık kimseyi istemiyorum ben istedikçe böyle oluyor lanet olsun artık arkadaş da istemiyorum .. bugün beni misafirliğe çağırdılar mutfak ta fısır fısır konuşuyordu yine kocasını derdini anlatıyordu diğer karıya beni görünce kaş göz, bende eve gelince msj attım beni ara sana kırıldım birşey konuşcm diye .. aradı ben sana yanlış birşey yamadım senin sırrını kimseye de demedim bana birşey demek anlatmak zorunda da değilsin tabi ama yani böyle olunca da ben biraz yanlış anladım daha düne kadar herkese anlatıyodu yanında ki kadını da 2 aydır tanıyor ben anlamadım.. yok yanlış anladın fln yaptı.. sende bana birşey anlatmıyosn diyor abla dedim napiyim daha yeni tanıştık ben öyle pat diye neyi anlatayım.. ne biliyim kime tüm samimiyetimle gitsem dış kapıya atılıyorum.. ben bir dostum olsun istedim ama artık herkes çok kurnaz tilki gibiler.. yani kendimi çok yalnız hissediyorum şimdi demeyin iki çocuğun var.. çok şükür iyi ki var onlar olmasaydı hayat yok ama insan arıyor yanı başında derdine koşacak biri.. Ben de olmadı artık da istemiyorum 27 yaşındayım gerçekten lanet olsun diyorum artık kime nasıl davranacağımı şaşırdım..

Yabancı arkadaşlar edinin. Amerikada her milletten insan var. Ne yapacaksınız milletin kocasından şikayetlerini dinleyip. Yeni insanlar farklı kültürler deneyimleyin yahu.

Hayatta en çok neye önem verirseniz onla sınanırsınız diye düşünüyorum. İnsanları boşverin, kendinize ve çocuğunuza odaklanın. Akışına bırakırsanız arkadaşlarınız da olur ilerde. Çok kafaya takmayın ama kim ne dedi ne yaptı diye

Arkadassizlik zor bilirim. Bende bir sürü kadın tanıdım bi ara. Ama belirli bi yastan sonra kafa dengi birini bulmak zormus gerçekten. Bende bir kac gorusme sonrasi artik hic keyif almadigimi fark edip arayı actim.
Zoraki arkadasliklarda gereksiz bence. Ben ulke degistirdim. Bunun etkisi vardir kafa dengi birilerini bulamamakta eminim.

Kadın arkadaş değil de çöplerini boşaltacak birini arıyormuş zaten.24 saat dert anlatmıyor olsa da, ben onun nasıl biri olduğunu çok iyi anladım. Millet enerjisini temizlemek ve korumak için böyle tiplerden bucak bucak kaçarken üzülüyor musunuz gerçekten? Bunu sakın yapmayın. Böyle tiplerden de uzak durun.

Ayrıca 2 ay olması sorun değil. Bazen market alışverişinde kasadaki kişiden öyle bir enerji alıyorum ki, yakın dediğim kişilerden daha iyi olduğuna kesinlikle emin oluyorum. O tamamen ruhsal planla ilgili bir şey, o konuya girmiyorum ama olur yani neden olmasın.

Back
X