Arkadaslik istegi

tavsannn

Bi’ cinnet her şeyi çözer
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.602
16.147
298
Merhabalaar,

Facebookta birine yanlislikla arkadaslik istegi gonderdim ve istegi geri cekip engellemem uc saniye falan sürdü sanirim:KK69: bu onda bir sekilde gozukur mi kizlar ya valla icime dert oldu cok buyuk rezil olmus olacagim eger gozukurse:KK45:

Merhabalaar,

Facebookta birine yanlislikla arkadaslik istegi gonderdim ve istegi geri cekip engellemem uc saniye falan sürdü sanirim:KK69: bu onda bir sekilde gozukur mi kizlar ya valla icime dert oldu cok buyuk rezil olmus olacagim eger gozukurse:KK45:

O ara cevrimiciyse gormus olabilir.
Ancak daha sonrasinda gorunmez, sanmiyorum.

Kim o merak ettim:KK70:
Bide engellemişsin yazikk:KK70:
Lanet eski sevgili yaa
Zaten engelliydi onerilerde bir baktim onu gordum hayirdir insallah diye profile tiklicagima yanindaki kucuk arkadas ekle seysine tiklamisim :KK53:
Bunu ayni adama ikinci kez yapisim ve kesinlikle konusmuyoruz gercekten bu sefer buyuk rezil olurum :confused:

Push bildirimleri aciksa ve neti o anda aciksa gitmistir maili bencede kontrol etmez yani en azindan ben cok dikkat ederim ama mailime hic bakmam

Push bildirimleri aciksa ve neti o anda aciksa gitmistir maili bencede kontrol etmez yani en azindan ben cok dikkat ederim ama mailime hic bakmam
insallah hicbi sekilde adimi gormez ya
Ay vallahi inceden tirstim
Hic hos bi duruma dusmucem insallah sansim yaver gitmistir de gormemistir

Telefondan giriyosa, ekrana bildirim dusuyo geri ceksen de, sadece bildirimi tikladiginda istegi yerinde bulamaz, bana da arada oyle bildirim gelir :D

denedim şimdi ikinci hesabımdan digerine istek gönderip sildim ama mail gelmedi bana biri ekledi diye.
geliyo mu ki normalde. ben hiç denkte gelmedim.

Engellesende akıllı telefon kullanıyorsa eğer sizin isteğiniz kesinlikle bildirimlerinde görülür. O bildirimi açayım derken hemen kaybolur bildirim. Maalesef böyle oluyor. Bir yandan mail var maile bakıyorsa eğer mailden görür bildirimi.

Engellesende akıllı telefon kullanıyorsa eğer sizin isteğiniz kesinlikle bildirimlerinde görülür. O bildirimi açayım derken hemen kaybolur bildirim. Maalesef böyle oluyor. Bir yandan mail var maile bakıyorsa eğer mailden görür bildirimi.
Maile kesin bakmiyordur eskiden bakmiyordu yeni adetler cikarmamistir insallah :KK53:
Bana arkadaslik istegi bildirimleri gelmiyor girince goruyorum insallah ona da oyle oluyodur :(

Back
X