- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E maile baktigini sanmiyorum ya yani insallah oyledirFacebookda görünmez ama e-mail gitmiştir
Merhabalaar,
Facebookta birine yanlislikla arkadaslik istegi gonderdim ve istegi geri cekip engellemem uc saniye falan sürdü sanirimbu onda bir sekilde gozukur mi kizlar ya valla icime dert oldu cok buyuk rezil olmus olacagim eger gozukurse
![]()
İnsallah oyledir ve cevrimici de degildir yaa sansimaO ara cevrimiciyse gormus olabilir.
Ancak daha sonrasinda gorunmez, sanmiyorum.
İnsallah uyumustur AllahimOnline Sa görür sadece diye biliyorum.
Kim o merak ettimİnsallah uyumustur Allahim![]()
Lanet eski sevgili yaaKim o merak ettim
Bide engellemişsin yazikk![]()
insallah hicbi sekilde adimi gormez yaPush bildirimleri aciksa ve neti o anda aciksa gitmistir maili bencede kontrol etmez yani en azindan ben cok dikkat ederim ama mailime hic bakmam
Kalbim sıkışıyor suanTelefondan giriyosa, ekrana bildirim dusuyo geri ceksen de, sadece bildirimi tikladiginda istegi yerinde bulamaz, bana da arada oyle bildirim gelir![]()
Agzindan bal damliyordenedim şimdi ikinci hesabımdan digerine istek gönderip sildim ama mail gelmedi bana biri ekledi diye.
geliyo mu ki normalde. ben hiç denkte gelmedim.
Maile kesin bakmiyordur eskiden bakmiyordu yeni adetler cikarmamistir insallahEngellesende akıllı telefon kullanıyorsa eğer sizin isteğiniz kesinlikle bildirimlerinde görülür. O bildirimi açayım derken hemen kaybolur bildirim. Maalesef böyle oluyor. Bir yandan mail var maile bakıyorsa eğer mailden görür bildirimi.
insallah görmemiştir tek temennimizKalbim sıkışıyor suan![]()
Ayy insallahh yainsallah görmemiştir tek temellimiz![]()