Arkadaşlık ne içi boş bi kavram ... MIŞ

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Nefret ediyorum nefret ! Arkamdan dünyanın lafınıı sayıp da yüzüme gülen dedikodunun çok kötü bir şey olduğunu durmadan dile getiren insanlar nefret ediyorum . Ağzımı açıp tek kelime diyemiyorum sen şöyle şöyle dedin diyemiyorum geçmiş bi olayı gün yüzüne çıkarmamam lazım . Sinirimden çatlamak üzereyim ...
Yorum için değil sadece sinirimi çıkarmak için yazdım . Okuduğunuz için tşk ederm :)

hata ediyorsun canım söyleyeceksin. kim ne dediyse çekecek cezasını yoksa inan arkası gelmeyecek emin ol. tecrübemle sabittir sen bilirsin

arkadaşlar yüzüne gülen melek arkandan konuşan şeytanlarr haytta böle insanlar çok benim çevremdede var bide aptal yerine koyarlarya anlamıyosun sankide..

böyleleri bu zamanda o kadar çok ki
en güzeli herkesle seviyeli ilişki kurmak.kimseyle fazla içli dışlı olmazsan arkandan söyleyecek laf pek bulamazlar bir nevi dedikodunun önüne geçmiş olursun:97:maalesef herkes samimiyeti haketmiyor
sende sakin ol canım bundan sonra herkese güvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…