- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
-
İşte ilk donmedim ben de açmıyordum cevap vermiyordum resmen. Çok aramamasina rağmen. Sonra biri aradı beni. O hamile diye acıyordum telefonu tabi beş kere arayınca. X sana darılmış telefonlarını açmıyorsun diye bana seninkileri acıyor mu dedi evet dedim ben de dedi bana. Dememiş ki benim de zar zor acıyor. Sanki ortalığı bulandırmak ister gibi. Diğer kızı sevdiğimden alınmasına üzüldüm aradım. Öyle düşünme falan dedim kusura bakma dedim. O yüzden bir haftadır ikisi de suyunu çıkarmış durumdalar.Ben ilişkimi devam ettiremiyorum bu arkadaşlarla.
Üstüste arayan bir arkadaş vardı, birkaç defa yaptı, o an kesinlikle dönmedim sinirimden, sonra da aramayı kestim(ortak ortamımız yoktu tabii).
Bir şey oldu sandım cümlesine de ayrı sinir olurum, anam babam var eşim var, bir şey olduysa onlar korksun.
Eşim gaddar görüyor beni ama çok sinirleniyorum.
Aslında Haklısın. Laf çarpıyorum sizin ısınız yok mu diye. Ama şakaya vuruyorlar. Zaten sürekli söyle isim var kapatıyorum böyle eşim geldi kapatıyorum diyorum. Ordan anlamalarını bekliyorum. Baktım olmuyor dediğiniz gibi yapicamhayır diyeceksiniz bunu öğrenmeniz lazım
hayır aramanı istemiyorum
hayır bu saatte rahatsız edilmek istemiyorum
hayır aramana dönemezdim işim vardı
hayır....
hayır...
bu kadar
Aynen.çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?