- 12 Eylül 2025
- 26
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi tssigalkoseda
arkadaslar yaklasık 1 ay önce kadar boynerden guess çanta satın aldım çanta da 7k kasada 6k ya düştü.Bu arada ben havalimanında 2 buçuk senedir çalışıyorum ve aynı zamanda da öğrenciyim ailemle de yaşıyorum. 2 hafta ömce de arkadasimla bulustum. Yeni aldığım çantayı taktım. Otururken bana dedi ki “o çantaya 7k mi verdin” şok oldum ne alaka çünkü ben zaten 2 senedir düzenli olarak çalısan biriyim Allaha şükür ağır bir cevap vermedim dalgaya vurdum. Hâlâ bana diyor ki “çanta çok güzel gerçekten çok iyi” kulağını çekip masaya vuruyor bi de hani nazar değmesin tarzinda ama o kadae para mı verdin diyor???? Çanta da düz omuz çantasi yani çoğumuzda olan modelden biri kırık beyaz da rengi var. Bi kaç gün önce de bana attığı snapte de ysl’in çantasını çekip atmis dmsmdmsldm çantanın orijinal mi değil mi olup olmadığı bilmiyorum anlaşılmıyor zaten anlamam da ama bildiğim kadarıyla ysl’in çantaları guessten daha pahalı oluyor yani klasik ysl zaten pahalı bir marka siz ne düşünüyorsunuz sizce bunun altında yatan ne yani neden böyle bi sey demis ve bçyle bi snap atmış olabilir?