Arkadaşlıkla flört arası garip durum

Arkadaş ortamında tanıştığım biri var. İlk bakışta farklı, bir başka elektrik almıştım. Hala rayına oturmamış sürüncemede bir ilişkimiz var. Normalde aramız iyi, aradığımda açar, açamasa geri döner, kendi de arayıp sorar. Yan yana geldiğimizde çarpıntı ve kafa karışıklığı yaşıyorum. Onun da arayıp konuşacakken kelimeleri seçemediği oluyor. Normal bir arkadaşlık gibi değil ama sevgililik hiç değil çünkü sürekli abim/abicim modunda 😡 Uygun bi anını kollayıp güzel bi laf etsem ya da açılmaya niyetlensem hemen bi abicim yapıştırıverir. İlgi duyduğumu fark etti ve mesafe koyuyor ya da kibarca ilgisi olmadığını mı belli ediyor? Yoksa benden emin değil ve ben adım atana kadar durumu kurtarabileceği bir yerde mi duruyor? Bir türlü emin olamıyorum. İyice sinirlerim bozuldu, bozuntuya vermemeye çalıştıkça geriliyorum. Risk alıp açılmalı mıyım? Ben seni bacım olarak görüyorum derse çok bozulurum ama yıkılmam bence.
Ben bir kadının açılmasını dogru bulmuyorum siz bir takım sinyaller gönderirsiniz erkek oyle bir niyeti varsa açılır zaten bence biraz kendinizi geri çekin buradaki yaklaşımı amacını ortaya çıkarır en güzel yontem

Uğraş taktik yap falan ama asla açılma. Bu tarz şeylerde dan diye net olmak her zaman karşı tarafı korkutur. Sakın açılma hatasına düşme . Süslen püslen umursamaz ol o bazı şeylerin sende değiştiğini görsün afallası ki sıcak davrandıysan bir gei çekil

Back
X