Arkadaşlıklar

Pdere pdere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
203
156
53
31
Kızlar merhabalar .Kuzenim beni 2 arkadaşı ile tanıştırdı . Bayağı samimi olduk. Her hafta okeye falan gitmelere başladık. Ortak whatsap grubumuz vardı. Sonra hepsiyle ara ara özelden konuşup gruba çok yazmiyordum. Hepsini de çok seviyorum fakat kuzenim ve gruptan daha samimi olduğu kisiyle taraf olmakla suçladılar . Yani grubu ikiye bolmusum. Sonrasında bir diğer arkadaş dolap ürünleri satıyordu bir kere giyilmiş zara gömleğe 400 TL vererek satın aldım. Kuzenim kendimi küçük dusurdugumu belirtti. Ki daha öncesinde kendisine bunun sorun olabilir mi arkadaşı ile arasında sormama ve kendisinin hayır demesine rağmen . Arkadaşlarının doğum günü geldiğinde ben de biraz cabalamak istedim benim de artik arkadaşlarım diye . Yani kötü niyetle yaptığım hiçbir davranış yok fakat bana çok kötü patladilar . Kuzenimi elbette arkadaşlarına satacak değilim her fırsatta belirttim ama bu davranışlarima sıkıntı bulup resmen sinir küpü olmuştu . İçimde hiç art niyet yok kötü olmamasi için çok dikkat etmiştim oysaki. Sizce hatalı davranislarim neler? Teşekkürler simdiden

Kızlar merhabalar .Kuzenim beni 2 arkadaşı ile tanıştırdı . Bayağı samimi olduk. Her hafta okeye falan gitmelere başladık. Ortak whatsap grubumuz vardı. Sonra hepsiyle ara ara özelden konuşup gruba çok yazmiyordum. Hepsini de çok seviyorum fakat kuzenim ve gruptan daha samimi olduğu kisiyle taraf olmakla suçladılar . Yani grubu ikiye bolmusum. Sonrasında bir diğer arkadaş dolap ürünleri satıyordu bir kere giyilmiş zara gömleğe 400 TL vererek satın aldım. Kuzenim kendimi küçük dusurdugumu belirtti. Ki daha öncesinde kendisine bunun sorun olabilir mi arkadaşı ile arasında sormama ve kendisinin hayır demesine rağmen . Arkadaşlarının doğum günü geldiğinde ben de biraz cabalamak istedim benim arkadaşlarım diye . Yani kötü niyetle yaptığım hiçbir davranış yok fakat bana çok kötü patladilar . Kuzenimi elbette arkadaşlarına satacak değilim her fırsatta belirttim ama bu davranışlarima sıkıntı bulup resmen sinir küpü olmuştu . İçimde hiç art niyet yok kötü olmamasi için çok dikkat etmiştim oysaki. Sizce hatalı davranislarim neler? Teşekkürler simdiden
Ekonomi böyle iken hiç veya az kullanılmış gömleği ücretle almışsınız kimse yorum yapamaz. Bunda kötü bir davranış yok.
Muhabbetleri yüzeysel olarak hayal ettim de yaşlar çok küçük geldi bir an lisede aynı muhabbeti yapanlar olurdu.
Bundan sonraki davranışın sadece mesafe koymak olur hem kuzenine hemde arkadaşlarınıza.

Ekonomi böyle iken hiç veya az kullanılmış gömleği ücretle almışsınız kimse yorum yapamaz. Bunda kötü bir davranış yok.
Muhabbetleri yüzeysel olarak hayal ettim de yaşlar çok küçük geldi bir an lisede aynı muhabbeti yapanlar olurdu.
Bundan sonraki davranışın sadece mesafe koymak olur hem kuzenine hemde arkadaşlarınıza.
Haklısınız ben bile yazarken utandım . Sanırım kendimi sürekli anlatmak ve ifade etmek zorunda kalmayacağım arkadaşliklar içersinde devam etmeliyim .kuzenim diye alttan alıyordum ama yapılacak bir şey yok. Yorumunuz için teşekkür ederim

Doğum gününde çabalamak,size çok kötü patlamaları kısmını anlamadım. Samimiyet ve sıcaklık hissediyorsanız devam şüpheye düşüren,nasıl yani yaa dedirten durumlar varsa hele hele sürekli kendinizi açıklama ihtiyacı hissettiğiniz insanlarsa gerek yok.

Yani biraz ne beklediğiniz önemli arkadaşlıktan. Ne boyutta önem taşır sizin için, fedakarlık, paylaşım,güven ve daha bir çok şey. Ben burada çok destek gördüm arkadaşım ile ilgili mevzuda. İnanın ne beklediğiniz çok önemli. Size uyan uymayan ne varsa süzgeci alın elinize eleyin.

sizin iliskiniz ozelinde soylemiyorum ama kendi deneyimlerinden aldigim bir ders varsa akrabalarimla, kardesim dahil arkadaslarimi tanistirmiyorum. Bunu da zamanla tecrübe ettim, insanlar arasinda dedikodu hobi gibi bir sey bir digerinin olmadigi ortamda olmayanin arkasindan her sey konusuluyor ve zamanla benim tanistirdiklarim benden daha fazla samimi oluyor egosuna kapiliyorlar.

bu sebeple önerim arkadas cevrenizi kendiniz sekillendirin, akrabalarinizin vasitasiyla kurulan tanislarla samimiyet kurmayin.

Doğum gününde çabalamak,size çok kötü patlamaları kısmını anlamadım. Samimiyet ve sıcaklık hissediyorsanız devam şüpheye düşüren,nasıl yani yaa dedirten durumlar varsa hele hele sürekli kendinizi açıklama ihtiyacı hissettiğiniz insanlarsa gerek yok.

Yani biraz ne beklediğiniz önemli arkadaşlıktan. Ne boyutta önem taşır sizin için, fedakarlık, paylaşım,güven ve daha bir çok şey. Ben burada çok destek gördüm arkadaşım ile ilgili mevzuda. İnanın ne beklediğiniz çok önemli. Size uyan uymayan ne varsa süzgeci alın elinize eleyin.
Teşekkürler. Biz diger arkadaşı ile plan yaptık kuzenim uzak durdu . Hediye seçerken ben biraz heyecan yapmışim . Benim de arkadaşım diye tersledi beni . Sonuçta onların dediği oldu tabi. Önerileriniz için teşekkürler

sizin iliskiniz ozelinde soylemiyorum ama kendi deneyimlerinden aldigim bir ders varsa akrabalarimla, kardesim dahil arkadaslarimi tanistirmiyorum. Bunu da zamanla tecrübe ettim, insanlar arasinda dedikodu hobi gibi bir sey bir digerinin olmadigi ortamda olmayanin arkasindan her sey konusuluyor ve zamanla benim tanistirdiklarim benden daha fazla samimi oluyor egosuna kapiliyorlar.

bu sebeple önerim arkadas cevrenizi kendiniz sekillendirin, akrabalarinizin vasitasiyla kurulan tanislarla samimiyet kurmayin.
Teşekkürler 😊

Yani takıldıkları olaylara neden takıldıklarını dahi anlamadım. Belli ki iyi niyetli birisiniz, arkadaşlarınıza kendinizi sürekli açıklamak ve yanlış anlayacaklar korkusuyla yaşamak doğru değil. Bu arkadaş grubu demek ki sizin için doğru bir arkadaş grubu değil. Biraz tuhaflar galiba. Bence mesafenizi koyun ve bundan sonra arkadaş seçimlerinizde bu sizin için bir kriter olsun ❤️

Yani takıldıkları olaylara neden takıldıklarını dahi anlamadım. Belli ki iyi niyetli birisiniz, arkadaşlarınıza kendinizi sürekli açıklamak ve yanlış anlayacaklar korkusuyla yaşamak doğru değil. Bu arkadaş grubu demek ki sizin için doğru bir arkadaş grubu değil. Biraz tuhaflar galiba. Bence mesafenizi koyun ve bundan sonra arkadaş seçimlerinizde bu sizin için bir kriter olsun ❤️
Çok tatlısınız teşekkürler 😊

grupta yazmayacaksaniz neden dahil oluyorsunuz ki gruba ben de bunu anlamiyorum, kuzenin yaptığı da cocukluk.

grupta yazmayacaksaniz neden dahil oluyorsunuz ki gruba ben de bunu anlamiyorum, kuzenin yaptığı da cocukluk.
Çünkü hepsi farklı insanlar ve hepsiyle farklı iletişim biçimi ve konuşacak.sey var . Grubu sadece ortak buluşma saatleri için falan kullanmayı yegledim

bilemiyorum boyle gruplarda okuyupta yazmayanlar bana sinsi geliyor sonucta bulusma saatleri vs haric bir suru sey konusuluyor oralarda, illa bir kisi olur ama sizin gibi gruptan yazmayip sectigi bir kisiyle ozelden grupta yazilanlarin degerlendirmesini yapan:)

Ortak grup varken ozelden, ozel birsey olmadigi surece konusmam. Sonucta sonradan dahil olsn sizsiniz.
Size neye kizdiklarini cok anlamadim ama belki de haklilardir

Back
X