- 28 Mart 2021
- 203
- 156
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pdere pdere
Kızlar merhabalar .Kuzenim beni 2 arkadaşı ile tanıştırdı . Bayağı samimi olduk. Her hafta okeye falan gitmelere başladık. Ortak whatsap grubumuz vardı. Sonra hepsiyle ara ara özelden konuşup gruba çok yazmiyordum. Hepsini de çok seviyorum fakat kuzenim ve gruptan daha samimi olduğu kisiyle taraf olmakla suçladılar . Yani grubu ikiye bolmusum. Sonrasında bir diğer arkadaş dolap ürünleri satıyordu bir kere giyilmiş zara gömleğe 400 TL vererek satın aldım. Kuzenim kendimi küçük dusurdugumu belirtti. Ki daha öncesinde kendisine bunun sorun olabilir mi arkadaşı ile arasında sormama ve kendisinin hayır demesine rağmen . Arkadaşlarının doğum günü geldiğinde ben de biraz cabalamak istedim benim de artik arkadaşlarım diye . Yani kötü niyetle yaptığım hiçbir davranış yok fakat bana çok kötü patladilar . Kuzenimi elbette arkadaşlarına satacak değilim her fırsatta belirttim ama bu davranışlarima sıkıntı bulup resmen sinir küpü olmuştu . İçimde hiç art niyet yok kötü olmamasi için çok dikkat etmiştim oysaki. Sizce hatalı davranislarim neler? Teşekkürler simdiden