Arkadassiz kalan ben:(

cansuaslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
265
31
53
Bursa
Memleketim dışında bir sehirde yaşıyorum evlilik sebebiyle bursadayim ve yaklaşık 8yil oldu fakat ılk evliligimde edindiğim arkadaşlarımla malesef gorusemiyorum 1yillik evliyim fakat eşim müsade etmiyor çünkü ılk evliligimle alakali ortak arkadaşlarım olduğundan :( ve simdi eşim arkadaşları ile dışarda olduğunda dışarı çıkacak arkadaşım yok.ve suan işsizin ve kimse olmadığı için cok zor geçiyor günlerim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hemn hemen durumlarımız aynı sayılır. bende eş dolayısıyla farklı bi şehirdeyim ve burada hiç arkadaşım yok 1 yıl olacak ama arkadaş edinebilecek yaşıtımla bile tanısamadım. çok zor bir durum. hele ki birde buna alışkın değilseniz. eşimle de tartışınca iyice şehirde sıkışıp kalmış gibi oluyorum.:50:

Ilk evlilikle arkadas ne alaka? Arkadas arkadastir. Ister ilk evlilikte tanisilsin, ister 2., 3.

Esinizin anlayisini cok garip buldum. Sizde boyle es varken arkadassiz kalirsiniz. Kendi arkadaslariyla da, siz niye evdesiniz?
Bir de calismamaniz da dezavantaj. Insallah o da izin vermedigi icin degildir. Calismanizi tavsiye ederim, hem insanin kafasi dagiliyor, hem birkac insan taniyor. Bir de oturdugunuz yerde komsu filan yok mu? Onlarla da kaynasmayi deneyebilirsiniz.

İlk evliligimdeki arkadaslarim biraz sorun yaşattı sorun şu eski eşimin arkadaşlarının eşleri olması aramızda laf getirip götürdüler.iş konusuna gelince çalışıyordum fakat işsiz kaldım .

hemn hemen durumlarımız aynı sayılır. bende eş dolayısıyla farklı bi şehirdeyim ve burada hiç arkadaşım yok 1 yıl olacak ama arkadaş edinebilecek yaşıtımla bile tanısamadım. çok zor bir durum. hele ki birde buna alışkın değilseniz. eşimle de tartışınca iyice şehirde sıkışıp kalmış gibi oluyorum.:50:

Umarım en kısa zamanda cevre edinebiliriz

Umarım en kısa zamanda cevre edinebiliriz

Laf taşımak çok çirkin, eşiniz haklı böyle bir durum varsa. Bir kursa yazılın vaktiniz varsa... Sevdiğiniz bir hobi, kendinizi geliştirmek istediğiniz bir alan olabilir. Kurs ortamında arkadaş edinmek çok kolay oluyor.

.

İş arıyorum o yüzden kursa yazilamadim çünkü butik pasta kursuna yazılmak istedim yarım kalmasın diye henüz aksiyon alamadım malesef

Bursa'yı çok severim ve Bursa'nın insanları iyidir.Bu genellemeyi başkalarından da duyuyorum.Bursa'daki tarih beni herzaman çok etkilemiştir.Eğer hala görmediyseniz,hiç arkadaşınız olmasa bile tarihi yerleri kendi başınıza da olsa gezebilirsiniz.Ulucami,Kozahan, Yeşil türbe,Emir Sultan,Kültürpark....vb.çok güzel yerleri var.Bakarsınz yeni insanlarla da tanışırsınız...

Bursa'yı çok severim ve Bursa'nın insanları iyidir.Bu genellemeyi başkalarından da duyuyorum.Bursa'daki tarih beni herzaman çok etkilemiştir.Eğer hala görmediyseniz,hiç arkadaşınız olmasa bile tarihi yerleri kendi başınıza da olsa gezebilirsiniz.Ulucami,Kozahan, Yeşil türbe,Emir Sultan,Kültürpark....vb.çok güzel yerleri var.Bakarsınz yeni insanlarla da tanışırsınız...

Başka türlü vakit geciremedigim için sürekli geziyorum :)

Back
X