- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Kızlar merhaba ...Son 1 yılda bütün arkadaşlarımı kaybettim ve bu durum canımı çok sıkıyo. eski arkadaşlarla okullar değişince uzaklaştık ki bazılarını başlarda aradım sordum onlar pas vermediler.İnsanlardaki bu olayı anlamıyorum bilmiyorum bana mı öyle denk geliyo ama okul değişti şehir değişti hadi hakkını helal et diyip gidiyolar resmen sanki nolur görüşmeye devam etsek? ben elimden geleni yaptım ama daha fazla üzerine düşemezdim.Yeni okulumda başlarda güzel arkadaşlıklar kazanmıştım ama lise arkadaşları kadar samimi olamıyosunuz burda ne biliyim yada daha ilk senem diyedir belki.Yani şu an bildiğiniz arkadaşsızım çok sıkılıyorum
Yazın arkadaş kazanmak için yapabileceğim şeyler var mı sizce boş boş yaz geçsin istemiyorum kısa bi tatile gidip gelicem sıkıntıdan patlamaktan korkuyorum
Şu final döneminde kafama bunları taktım ve konsantre bile olamıyorum hiçbişeye.Neden hep değer veren taraf kaybediyo niye hal hatır sormak bile artık afedersiniz karşınızdakinin bi yerini kaldırıyo..kafamda deli sorular:26: