- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
liseden mezun olduğunuz ilk yıl bunları yaşamanız çok normal.ama emin olun üniversite ikinci sınıfta lise hayatınızı hatırlamayacaksınız bile.illa arkadaş sahibi olmak zorunda değilsiniz bu bir.ikincisi bunun için çabalamayın zaten bir ortam illa ki olacaktır ünide de.siz eğer ki dost canlısı bir insansanız ki öyle görünüyor emin olun kat kat iyi insanlarla karşılasacaksınız.sizi aramayanı siz de aramayın dost değillermiş demek ki
İlk sene ben de böyleydim.
Üniversiteyi kazanıncaa, liseyi okuduğum şehirden ailecek ayrıldık bir de. Tatillerde de dönemiyordum oraya.
Üniversitede hiç arkadaş bulamıcam sanmıştım aklıma çok takmıştım.
Şimdi ise seneye mezun olucam diye kahrediyorum kendimi. öyle güzel arkadaşlıklar edindim ki, bitecek diye çok üzülüyorum.
arayıp sormayanları boşver. inşallah işleri düşer ararlar da yüzlerine bakmazsın
üni. de olur not alışverişi vs mutlaka arkadaş edinirsin
benim şehrim değişmedi ama en yakın arkadaşımın değişti maalesef değişincede koptuk
Lisede tek takılsan ezik derler üniversitede cool :) üniversiteden o kadar arkadaşım oldu ama en yakınım hala bir tane lise arkadaşımdır, önemseme bu kadar, merhaba merhaba de geç
Kızlar merhaba ...Son 1 yılda bütün arkadaşlarımı kaybettim ve bu durum canımı çok sıkıyo. eski arkadaşlarla okullar değişince uzaklaştık ki bazılarını başlarda aradım sordum onlar pas vermediler.İnsanlardaki bu olayı anlamıyorum bilmiyorum bana mı öyle denk geliyo ama okul değişti şehir değişti hadi hakkını helal et diyip gidiyolar resmen sanki nolur görüşmeye devam etsek? ben elimden geleni yaptım ama daha fazla üzerine düşemezdim.Yeni okulumda başlarda güzel arkadaşlıklar kazanmıştım ama lise arkadaşları kadar samimi olamıyosunuz burda ne biliyim yada daha ilk senem diyedir belki.Yani şu an bildiğiniz arkadaşsızım çok sıkılıyorumYazın arkadaş kazanmak için yapabileceğim şeyler var mı sizce boş boş yaz geçsin istemiyorum kısa bi tatile gidip gelicem sıkıntıdan patlamaktan korkuyorum Şu final döneminde kafama bunları taktım ve konsantre bile olamıyorum hiçbişeye.Neden hep değer veren taraf kaybediyo niye hal hatır sormak bile artık afedersiniz karşınızdakinin bi yerini kaldırıyo..kafamda deli sorular:26:
Ben mezun olalı yıllar oldu 1 tanesiyle bile görüşmüyorum gerçi bu benim kendi tercihimdi o ortam asla bana göre değildi.Şimdi hiç arkadaşım yok son 3 senedir gerçekten yok yani bitanesi ünv. okuyo sakaryada arada onunla görüşüp konusuruz sorunlarımızı anlatırız o kadar selamlaştığım arkadaşım hiç yoktur. Bazen eksikliğini yaşamıyo değilim zor oluyo ama biri var kii en yakınım ,dostum ,sırdaşım , dert ortağımm beni anlayan dinleyen canım sevgilim o yetiyo :)
Sizinkide abarti degil mi biraz..ins sevgilinizle hep mutlu olun ama o sizi kizdirdiginda gidip bi arkadadinizla kahve icip dertlesmek de bi ihtiyac sanki..insanlarasans verin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?