merhaba arkadaşlar kndimi çok yalnız hissediyorum, iş arkadaşlarım ,üni arkadaşlarım vs var ama hepsi olduğu yerde kalıyor. hiç yakın arkadaşım yok ve bunun eksikliğini çok hissediyorum. insanlara bakıyorum düğünü oluyor mesela bir sürü arkadaşı geliyor, şehir dışı diye düğünüme bile gelmedi kimse herkes bir bahane uydurdu. onlara da hak veriyorum hiçbiriyle çok yakın değilim ki, yakını olmayınca kendiniyormuyor kimse.. düğünüm üstünden yıllar geçti ben hala değişmedim hala yakın arkadaşım yok hiç.. sorun bende herhalde nasıl davranmalıyım insanlara nasıl dost edinilir hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ailecek görüştüğümüz kimse de yok, yakın arkadaş gruplarımız olsun arada toplanalım sohbet edelim de istiyorum. eşimle de konuşacak bişey bulamıyoruz çoğu zaman telefona gömülüyoru, eşli arkadaşlarım da olsa keşke sık sık görüşürüz birlikte aktiviteler yaparız eğleniriz dye düşünüyorum.
yani hem yakın kız arkadaş hem de ailecek görüştüğümüz aile dostlarımız olsun istiyorum. gazete ilanı gibi oldu yazım, nasıl yazacağımı bile bilemedim yaa
lüften bir yol gösterin bana, sosyal nsanlara o kadar özeniyorum ki
ailecek görüştüğümüz kimse de yok, yakın arkadaş gruplarımız olsun arada toplanalım sohbet edelim de istiyorum. eşimle de konuşacak bişey bulamıyoruz çoğu zaman telefona gömülüyoru, eşli arkadaşlarım da olsa keşke sık sık görüşürüz birlikte aktiviteler yaparız eğleniriz dye düşünüyorum.
yani hem yakın kız arkadaş hem de ailecek görüştüğümüz aile dostlarımız olsun istiyorum. gazete ilanı gibi oldu yazım, nasıl yazacağımı bile bilemedim yaa