arkadaşsızlık

merhaba arkadaşlar kndimi çok yalnız hissediyorum, iş arkadaşlarım ,üni arkadaşlarım vs var ama hepsi olduğu yerde kalıyor. hiç yakın arkadaşım yok ve bunun eksikliğini çok hissediyorum. insanlara bakıyorum düğünü oluyor mesela bir sürü arkadaşı geliyor, şehir dışı diye düğünüme bile gelmedi kimse herkes bir bahane uydurdu. onlara da hak veriyorum hiçbiriyle çok yakın değilim ki, yakını olmayınca kendiniyormuyor kimse.. düğünüm üstünden yıllar geçti ben hala değişmedim hala yakın arkadaşım yok hiç.. sorun bende herhalde nasıl davranmalıyım insanlara nasıl dost edinilir hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ailecek görüştüğümüz kimse de yok, yakın arkadaş gruplarımız olsun arada toplanalım sohbet edelim de istiyorum. eşimle de konuşacak bişey bulamıyoruz çoğu zaman telefona gömülüyoru, eşli arkadaşlarım da olsa keşke sık sık görüşürüz birlikte aktiviteler yaparız eğleniriz dye düşünüyorum.
yani hem yakın kız arkadaş hem de ailecek görüştüğümüz aile dostlarımız olsun istiyorum. gazete ilanı gibi oldu yazım, nasıl yazacağımı bile bilemedim yaa:KK43: lüften bir yol gösterin bana, sosyal nsanlara o kadar özeniyorum ki
Su zamanda arkadasliklar hep cikar iliskisi salla gitsin en iyi arkadas es ana baba kardes aile gerisi bos takma

arkadaş gruplarında bile aynı şeyi hissediyorum kimse benim varlığımı hissetmiyor kestra beni özlemiyor, doğum iznim sürecinde de işteki arkadaşlar pek yazmadı bana. onun dışında 2 tane whatsapp grubum var 10kişi civarı kişi var, hepimiz yeni tanıştık internetten çocuğu olan anneler hep, arkadaş olduk, orda da silik bir tipim yaa yüzyüze görüşmediğim insanlar hep, birkaç gün yazmasam kimse beni sormaz merak etmez mesela, ömür byu silik bir tip olarak kalmak istemiyorum :KK43:
su an bende doğum iznindeyim hiç kimse aramıyor şöyle düşün islerine yaradigin kadar arkadasisin onların eksik kalsın bunu sayma bile diğer kısma gelince maalesef çıkar beklentisi olan insan sayisi çok fazla yada bana güvenilir insan denk gelmedi gerçekten çok arıyorum nasılsın diyecek birini merhaba diyecek boş muhabbet bile olsa güvenini varlığını hissedebileceğim bir arkadaşı çok şükür eşim her zaman en yakin arkadaşımda oldu ama şimdi ben evde olunca olmuyor hadi bi cay içelim diyebileceğim biri yok belki zamanla olur. Bu konunun sonu depresyon çok fazla düşünme hayatındaki güzel şeylere çocuğunun sağlıklı olmasına odaklan elbet bir gün herşey istediğimizden de güzel olacak

Çocuklarla gidilecek yerlere de gitmek istiyorum ama benimkilerin biri bekar diğeri çocuk
ay öf ergen gibi erkek hobilerine sahibim farklıyım triplerindeki üyeydin sanırım sen. kendini kalıba sokmaya o kadar meraklı olursan bi yol alamazsın benim de çok farklı ilgi alanlarım var erkek hobisi kadın hobisi diye kalıba sokmuyorum ne kendimi ne ilgi alanlarımı canım istediğini yapıyorum. farklı olmak için kasma kendini muhabbeti bile bayıcı oluyor

Durum bu. Bunu ben söylemiyorum kalıba sokan kadınlar. Eminim senle arkadas olsak sende iki gün sonra bır bır bır. Git erkeklerle takıl diceksin. Ayrıca dilin ne kadar incitici. Herkes kendi gibi bilir karsısındakini. Senin bu tahammülsüzlüğün kime. Ha bir de kalıba sokan sensin ne ergeni ya.

arkadaş olupta birçoğundan kazık yiyeceğinize yalnız olun daha iyi

Artık o tarzda ilişkilere pek kalmadı. Üniversitede 5 sene aynı odada kaldığım yediğim içtiğim ayrı gitmeyen arkadaşım düğününe gelicem dedi. Düğünden bir gün önce aradım geliyor musun diye telefonumu açmadı. Yine eski iş yerinden bir arkadaşım hem nişanıma hem düğünüme defalarca çağırdım. Gelmedi, gelmediği gibi de beni düğününe çağırmadı. Sonradan unutmuşum dedi. Artık görüşmüyoruz.. İnsanlar genel olarak nankör oluyor. Sadece çocukken kurmuş olduğun ve devam ettirdiği arkadaşlıkların varsa onlar bir nebze daha fedakar oluyor

Geçen sene etrafımda ki bir ton insanı sildim.
Hiç birisi gerçek gelmiyordu çünkü bana. En son 15 yıllık dostluğum olan birini de sildim hayatımdan.
Arada bir görüşecek arkadaşlarım oluyor o kadar. İnanın hiç eksikliğini vs hissetmiyorum.
Eşinizle sinemaya gitseniz , yürüyüşe çıksanız hatta birlikte yemek yeseniz bile yeterlidir bence.
Çalışmıyorsanız iş aramaya başlayın. Eminim iyi gelecektir.
İnanın şu an çoğu arkadaşlığın için boş.

Back
X