arkadaşsızlık

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
benim bir problemim var.arkadaş veya erkek arkadaş edinemiyorum.bu durum beni hem üzüyor hem sinirlendiriyor sonra da evde tufan koparıyorum bu sefer ailemi kırıyorum.sonra daha çok üzülüyorum.
bi kız tatlısın güleryüzlüsün ama sinirliyken senden korkuyorum dedi.ayrıca bu kız yalnızsın diye açıkça söylemişti.sinirli olmamın sebebi arkadaşsız kalıyor olmam.döngü gibi bu yüzden arkadaşım olmuyor sinirleniyorum sinirlenince hiç olmuyor.
benim sormak istediğim neden olmuyor olabilir?bir de ben manik depresifim tek sebep bu mu?ama öyle yoğun yaşamıyorum.bir dönem yoğundu sadece.o zaman meraba dahi demiyorlardı.şimdi en azından biraz konuşuyoruz.daha iyi olması için ne yapmalıyım?insanları arıyorum ama aranmıyorum nedense.acaba keyif almıyorlarmı?
biraz arkadaş edindikten,iletişim kurmayı başardıktan sonra erkek arkadaşım da olur gibi,doğru bir düşünce mi sizce bu?yoksa kısmetsiz miyim?
çok uzun anlatıyorum ama fikirlerinize de ihtiyacım var.okuduğunuz için sağolun.

Bipolar insanların kaderi midir nedir bu yalnızlık. :/
İlla ki onun etkisi vardır.
Ama manik dönemde çok neşeli, konuşkan, dışa dönük bir tip olduğunuz için arkadaşlık konusunda da başarılı oluyorsunuz genelde.
Bunun dışında kontrol problemi sebebiyle belki de etrafındakiler çekiniyordur senden.
Belki de kafana bu kadar takmazsan ve akışına bırakırsan kendiliğinden olacaktır arkadaşlıklar.

haklısınız,manik olunca dışa dönük oluyorum bu da beni sevecen yapıyor.ama bir taraftan davranışlarımı kontrol edemediğim oluyor.diğer insanlar da anlamıyor.
ilaçlarını en iyi kullanan hasta bence benim.dozunu vaktini iyi ayarlıyorum.ama tam olarak iyileşemedim ne yazık ki.

bence aynı düşünceye sahip insana denk gelmemiş olman herhalde :54:

Demek ki ; kisir dongunun sende farkindasin. Baslarda sadece arkadas bulmaya odaklanma once ic huzurunu bulmaya calis. Seni sinirlendiren seyleri takmamayi ogren, bir hobi edin kendine. Sonra yavas yavas arkadas edinirsin.

Ben de manik depresifim ve pek arkadaşım yok.Bunun etkilediğini düşünüyorum aslında. Sürekli değiştiğim için insanlarla iletişimim kopuyor. Sonra ben de arkadaşım olmadığı için üzülüyorum. Ama eninde sonunda düzeleceğini düşünüyorum. Sen de sıkma kendini. Ayrıca şu anda sevgilim var. Seni anlayacak insanlara ihtiyacın var kısacası.

benim çoookk arkadaşım var ,
yeterki işleri düşsünnn :31::31::31:

Back
X