Arkadassizlik:(

Benimde hiç arkadaşım yok Walla çokta sewmem zaten çık fazla iyiliklerini görmedim.
Burda takılıyom işte belki bulurum diye:KK19::KK71:

Iyi degil yurt disina geldim ben. Buradaki türkler farkli gercekten. Bana öyle denk geldi ya da. Iclerine kapali. Disaridan gelen kimseyi iclerine almiyorlar. Aileler var kendi icine kapanik.Yani aileler kendi iclerindeler mahallede. Herkesin kendi akrabasi kendine yetiyor benim gibi sonradan gelenler de ya ezilecek onlara hizmez edecek hakaretlerini yutacak. Ya da benim gibi yalniz kalacak. Egitimimi tamamladim da evlendim, bircok sey bana ters. Insanin insani ezmesine zaten katlanamiyorum. Ama bu sekilde yasayanlar da var sirf yalniz kalmamak icin o ailenin tüm isine kosan, kötü söze katlanan. Ben zaten kimseye muhtac olmak istemem. Bunlar da ayri konular.
Ama Türkün Türke yaptigini daha yabancilar yapmamistir burada herhalde. Bunlar beni düsüncelerim tabi.
Esim benim istedigimi yapiyor diye onun ailesi kilibik tarzinda söylenti bile cikarmisti. Beni sevmesin istiyorlar resmen. Herkesin gözüne batiyor bu tür konular cünkü herkesin ici kararmis, türlü dedikodularla yipranmis iliskileri var mahallenin. Yazdikca bunaldim düsünmüyorum bunlari, yeter ki ailemin huzuru kacmasin.
Bir an ben yazdım sandim.Ne kadar benziyor yaşamlarımiz.Boşver gerçekten çocuğun büyüsün o sana arkadasta olur kardeste.komsuda.İyi bilirim burdaki ortamı.Ay birde şu tiplerden vardır ee ben burda doğdum büyüdüm hani biz türkiyede mağaradan çıkıp geliyoruzya!!!Halbuki tamam da kimse kendini gelistirememiski

Insanlari iten bir ozelliginiz vardir belki. Mesela "ben cok iyiyim, ben cok dogruyum, ne kaybedersem iyi oldugumdan kaybederim" vs turu insanlar bana direkt itici gelir. Su zamana kadar sevilen, cevresi olan ve iyi oldugunu dusundugum kimseden de duymadim. Nedense bu dunya iyileri hep yalnizdir, hep arkasindan vurulmustur, hep kiymeti bilinmemistir vesaire. Biri de desin ki "ben iyi niyetliyim, iyi biriyim, bu yuzden sevilirim, cevrem genistir" yahu. Cunku normali bu.

Size de sizin laflarinizi eden herkese onerdigim gibi "ozelestiri" yapmanizi oneriyorum. Ben cok iyiyim, bu yuzden kaybederim diyen insanlarin bircogunda empati, ozelestiri eksikligi farkediyorum cunku. Kimse cok iyi biri oldugu icin yalniz kalmaz, kimse kusura bakmasin. Illa vardir bir seyiniz insanlari iten.

Bir an ben yazdım sandim.Ne kadar benziyor yaşamlarımiz.Boşver gerçekten çocuğun büyüsün o sana arkadasta olur kardeste.komsuda.İyi bilirim burdaki ortamı.Ay birde şu tiplerden vardır ee ben burda doğdum büyüdüm hani biz türkiyede mağaradan çıkıp geliyoruzya!!!Halbuki tamam da kimse kendini gelistirememiski

Aynen kendini gelistirememisler. Burada yamalarina ragmen egitimleri bile orta seviyede. Ben üniversite bitirip gelmeme ragmen bana takinilan tavirlari görseniz sasarsiniz. Bir tek onlar biliyor. Ama farkinda degiller zir cahiller. Ugrasmak zor ben iliskiyi bitirdim cevremle mecburen. Insanin psikolojisi bozuluyor cidden. Cocugum icin huzura ihtiyacim var.

Yalnız değilsin bence
Bende burdayım 3-4 tane arkadaşım var onlar dışında hiç arkadaşım yok
İşyerindeki arkadaşlarım yalnızca işyerinde kalıyor
Diğer arkadaşlarıma gelecek olursak, hepsi çalışıyor, kimse kimseye vakit ayıramıyor
Sevgili bulan bırakıp gidiyor herşeyi sevgilisiyle yapıyor
Bu devirde artık dosta ihtiyaç kalmadı gibi bir şey resmen, dostluk kavramı o kadar az ki.
Eskiden çok koşardım arkadaşlarımın peşinde. Onlar yazmadan daha ben yazardım defalarca napıyosun ne ediyosun diye. Ama baktım ki hep ben yapıyorum bıraktım artık bende yapmıyorum.
7 yıllık sevgilim var, şuanda nişanlıyız, yazın evleniyoruz.
O benim herşeyim oldu sevgilim dostum arkadaşım ailem...
Artık arkadaş arayışını bıraktım böyle iyi :cool:

Arkadasliga dostluga bukadar deger veren ben neden arkadassizim ? Neden kimse kiymetimi bilmiyor? Yalan dolan sahtekarlik herseyin dolu oldugu bi devirde ben butun saf kalbimle hemcinslerime yanasiyorum ama neden sonunda yalnizim etrafda begenilen sevilen biriyim ama neden hadi kalk suraya gidelim , bana gel kahveye bile diyebilecegim kimsem yok ..olanlarda uzak...carsida koluna girip vitrin bakacagim bir candosta oyle cok susadim ki:KK43: insanlarmi degisti bende mi hata var cozemiyorum cunku icimdeki safligi biliyorum benden kimseye zaar gelmez peki herkezmi yanlis ozaman bu yalnizligin sebebi ne? Acaba diyorum dogrucu davut olmamdanmi kaynaklaniyor buyuzden mi hayatimda var olanlari belkide itiyorum ...carsida gezerken hemcinslerimin gozunun icine bakiyorum gulumsese bana diye belki cogunuzw sacma gelecek ama cok candanim cok..bulundugum sehirde 2 tane fslsn arkadasim var onlarda gecen sene gorustuyduk diyebilirim insanlari bende iten biseymi var cozemedimki
Benim de hiç arkadaşım yok. Bir arkadaşlar oturup birşeyler içmeyeli 5 yıl falan olmuştur.

Valla bende ayniyim kozlar komşuluk yok arkadaşlık yok dostluk zaten mumla ara ki bulasin

Deveyi diken meselesi hayatim..
Seninle iki gun samimi olsa mesela, yalan yok dedikodu yok didisme yok ben boyleyim sen soylesin benim kocam benim esyam benim kayinvalidem yok.. O sana bunu dedi oburu boyle dedi ama bence sen supersin ben hep seni savundum yok.. Sen biraz kilo mu aldin bu ara kalcalarin portleyecek yok.. en akilli benim cocugum seninkinde biraz ozguven eksikligi mi var acıbaaa yok.. 23nisanda benimki siir okuyacak sizinkini secmedi mi ogretmen ay niye ki? Himmm R leri soyleyemedigindendir yookkkk...
Yani action yok:))))
Napsin seni millet, disarda o kadar cadi kazani varken...
Aynen katılıyorum.helede okul ortamlarında bu tarz konuşmalarda insanı sıkıyo.biz gün yapıyoruz bütün konuşmalar çocuklar hakkında oluyo geri kalanıda dedikodu.:) biarkadaş var ortamda kendisine blendır deriz bütün son dakka haberleri ondan alırız içimizde en sevilen ve en çok dedikodusu yapılan odur.hhhaaahhaaa

Back
X