A
askısı
Ziyaretçi
- Konu Sahibi askısı
-
Neden hep bayanlar haksız böyle durumlarda.Eski sevgilin kızı kandırmış olamaz mı?
Kız ona aşık olmuş olamaz mı? Hemen bayanlar suçlu böyle durumlarda.Anlamıyorum,anlayamıyorum.
nie üzülüyon ki
eşin yapsa dahamı iyiydii
erkendenn gördünn kişiliksizliklerinii
yakandann düşürdüğüne dua et
hiç sıkmaa canınıı
böyle tip ve erkeklerr sokaktaa sürüsünee berekett
arkadaşınadaa söyle artıkk malıı tepe tepe kullansınn ikinci ell eşyaa satılırr die deee
Evet arkadaşlar iki hafta önce büyk bi şoka uğradım kesinlikle aklıma gelmicek birşeydi bazen dışarda görürdüm de bşıma gelmesin die dua ederdim..Ne yazık ki kaderde varsa oluo olcak olan..Neyse bizm biraz sorunlarımz vardı hani arkadşlarından dolayı filan (yada ben öle sanıyomuşm) beni bırakıp arkadaşlarıyla gittiği bi gün çok sinirlendim ''yeter artık bu kadarı ne zaman yanımda olcaksın bu beni kaçıncıya başkaları için bırakıp gidişin git bidaha da sakın gelme bitti artık!'' dedim oda ''tamam'' dedi gitti..Zaten tamam demesi ible bende şok yarattı beklemiyordum çünkü sora pişman oldum sinirle verdiğim bi karardı filan dedim afettirmeye çalıştım ama nafile.bana hep bunu sen istedin dedi..ama sora bi ara onun Facebookuna girdim ve biriyle knouşmasını okudum yakında arkadaşlarımdan biryle çıkıcağını yazmış birine bide ''bu onların problemi'' demiş bi iki gün içinde çıktı ortaya kim olduğu..geçen sene aynı servisteydik o kızla çokyakındık okulda karşı sınıfta ve en kötüsüde dershanede aynı sınıftayız o kişylede..biz sevgilm dediğim insanla yanyana oturuyoduk o önümzde oturuyodu..Düşüne biliyomusunuz ya..onları ben tanıştırdım biri sevgilmdi biri arkadaşım..hiç aklıma gelmezdi arkadaşlarım dedi ama ben konduramadım..Ve 'arkadaş' dediğim o kişi arkamdan sevdiini elinde tutsaymş demiş..sürekli gözümün önündeler eleele kol kola çok zor geliyo..herşey sahteymiş kiişiler hayat sevgi hepsi yalanmış..yüzüme gülüp arkamdan iş çevircek kadar ş**zmişler
Evet arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?