• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Arkadşlar bende kızımın ismini "Zeynep Nil" koydum nasıl sizce yorum yaparmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

titanicesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
128
1
96
İstanbul
Arkadaşlar benim kızımda 2 aylık oldu isim seçme konusunda çok zorlanmıştım. 1 ayda koydum nerdeyse ismini:) Zeynep isminde çok tereddüt ediyordum ama sonunda Zeynep Nil koyduk. Zeynep ismini güzel, iyi huylu olsun diye Nil isminide Nil nehrinin Mısıra bereket kattığı gibi kızımızın hayatına bereket katsın diye koydum. Nasıl olmuş sizce?

Arkadaşlar benim kızımda 2 aylık oldu isim seçme konusunda çok zorlanmıştım. 1 ayda koydum nerdeyse ismini:) Zeynep isminde çok tereddüt ediyordum ama sonunda Zeynep Nil koyduk. Zeynep ismini güzel, iyi huylu olsun diye Nil isminide Nil nehrinin Mısıra bereket kattığı gibi kızımızın hayatına bereket katsın diye koydum. Nasıl olmuş sizce?

hoş olmuş adıyla yaşasın inşallah

ya kusura bakma da bu kaçıncı konun çocuğun ismiyle ilgili
bayıldım artık ben hee
ayrıca yazdırmadın mı nüfusa bitti gitti işte

beğenen arkadaşlara teşekkür ederim. size zorla bişey yaz diyen olmadı herkes hür istediğini yazabilir. Sonuçta burası isim formu yaptığınız çok ayıp

Back
X