Arkadslar kıme hangı tedavıler uygulandı kısaca paylasalım mı?

bebetom

Teyzesinin gülü o
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
1.620
1
116
48
İçel Mersin
Kızlar bana ılk kısa protokol uygulandı.Fakat 4 yumurtadan 2 sı saglıklı ıdı.Ama sonuc olumsuzdu.2.denememde ıse uzun protokol uygulandı.Onda da 5 yumurtadan 1 tane sı kalıtelı yumurta olustu.Amasonuc yıne husran.Sızlere hangı protokoller uygulandı.Paylasırmısınız.Saolun:içelim:

kullanılan ilaçlar da yazılsa mesela uzun da hangi ilaç (lucrin dışında) kısa da ne uygulanmıştı sana?
bana almanda fostimon uyguladı kısa prot. 6 toplandı 2 döllendi kimyasal. . için araştırmadayım

ilk denemem uzun prot..du..5 yumurta toplandi...5 i dollendi...3 tane 10 hucreden fazla sayilamayan hucreli transfer edildi..sonuc negatif...ikinci deneme oncesi..rahim filmi,genetik test istendi..temiz cikti...3 ay lenfosit asisi denendi..sonrasinda 2 tedavi...kisa prot..17 yumurta toplandi...11 sayilamayan hucreli emriyom vardi...4 tane tarnsfer edildi..sonuc negatif...

kullanılan ilaçlar da yazılsa mesela uzun da hangi ilaç (lucrin dışında) kısa da ne uygulanmıştı sana?
bana almanda fostimon uyguladı kısa prot. 6 toplandı 2 döllendi kimyasal. . için araştırmadayım

kimyasal derken neyi kastediyorsun yani gebe kaldın kimyasal gebelikmi dediler peki bhcg kaçtı. ve araştırmadayım demişsin nasıl araştırıyorsun

ılk denemede yaş 21 idi sorun erkek kaynaklı
lucrin kullandım ve puregon 24 yumurta toplandı 20 işlem gördü 15 döllendi 3 tane transfer edildi kaliteleri iyi olmadı için dondurulmadı ne bilim ilkind eolacak sandıkk
ikinci deneme yaş 22erkek kaynaklı sorun ama ben ilkinde gebe kalamadım sonucta (dondurulmuş spermle denendi)
lucrin 7 gün 7 günde puregon kullandım daha az dozda
16 yumurta toplandı 12 işlem gördü 5 tane döllendi 3 tanae transfer edildi geri kalan 2 tanesi çoı bozuktu atıldı

kimyasal derken neyi kastediyorsun yani gebe kaldın kimyasal gebelikmi dediler peki bhcg kaçtı. ve araştırmadayım demişsin nasıl araştırıyorsun

kimyasal geblikte 12. gün sonuç 20-30-40 gibi fazla yükk bir deger olmuyor ve 14. gün de düşüyor. ya da 35 gibi başlayım 45-60 gibi artıp yine düşüyor. yani hamilelik olmuş ama ya tutunamamış ya embriyo kusurluymuş vücüt atıyor. birkaç merkezle görüştüm. hem fiyatlarını hem önerdiklri protolleri düşünüyorum. içime sinni bulmayı istiyoum. ilkinde almana bir servet gitti. şimdi o kadar veremem. hayırlısı

denizcim senin içine sinmesi öenmli değil canım doktorlara kendini bırakman lazımdı ama çok doktor gezdin sen bence hata yapıyorsun aynı merkezde farklı bi doktora gitmelisin keisnlikle diyorum sana..

denizcim senin içine sinmesi öenmli değil canım doktorlara kendini bırakman lazımdı ama çok doktor gezdin sen bence hata yapıyorsun aynı merkezde farklı bi doktora gitmelisin keisnlikle diyorum sana..

aman allah korusun bahçeciden çok soğudum ben :umursamaz:besmele çekip başlayacağım gün birinden randevu alacağım artık kaydirigubbakcemile4

2 kere işlemi denedim.her ikisinde de kimyasal gebelik oldu.ikincisi dondurulmuş olarak denendi.çünkü kaliteleri iyi dendi.ama maalesf sonuç olumsuz oldu.
şimdi temmuz ayında yeni bir deneme yolculuğuna çıkacağım allah kısmet ederse.

kimyasal geblikte 12. gün sonuç 20-30-40 gibi fazla yükk bir deger olmuyor ve 14. gün de düşüyor. ya da 35 gibi başlayım 45-60 gibi artıp yine düşüyor. yani hamilelik olmuş ama ya tutunamamış ya embriyo kusurluymuş vücüt atıyor. birkaç merkezle görüştüm. hem fiyatlarını hem önerdiklri protolleri düşünüyorum. içime sinni bulmayı istiyoum. ilkinde almana bir servet gitti. şimdi o kadar veremem. hayırlısı

Canım benımde kımyasal gebelıgım 34 lere cıkıyor sora dusuyor.Bana da esımın spermının yapıskanlıgı az dedıler nekadar sacma bence dogru durust bılgıde alamadım yaaa offf.o zaman bastan soleselerdı ya sınırlerım cok bozuldu sımdı psıkolojık destek alıyorum.2defa tup denedım ıkısınde de kımyasal gebelıgım var.Benım de param yok kı artık Allah a kalıyorum heralde belkı bır gun gıderım tekrar zor olsa da Allah yolumuzu acık etsın herkese bol kısmetler versın helalınden bır de evlat versın:olmaz::ecrin_bebek:

2 kere işlemi denedim.her ikisinde de kimyasal gebelik oldu.ikincisi dondurulmuş olarak denendi.çünkü kaliteleri iyi dendi.ama maalesf sonuç olumsuz oldu.
şimdi temmuz ayında yeni bir deneme yolculuğuna çıkacağım allah kısmet ederse.

Insallah bu defa bebısın olur canım hayırlısı olsun.Sana kolay gelsın .:1hug:a.s.

canım bende uzun protokol 4 yumosum oldu ikisi iyi kalite embriyo olmustu ama malesef negatif olmadı ben lucrin gonalf f 450 ve menogon kullandım insallah ikincisinde olur bu sefer kısa protokol uygulıcaz dedi doktorum deneme tahtasına döndük valla herseyin hayırlısı ama madden manen zor olumsuz olunca daha zor iğne yerlerim hala agrıyo ve sisliğim gecmedi ama bebe istiyoyum hayırlısıyla insallah hakkımızda hayırlısı olsun canlarım

3 kez denedık yasım 32 endometıozısım var 2 kez laparoskopı yapıldı tuplerım alındı ılk denemede 2 embrıyo sonuc negatıf 2 denemede 4 embrıyo 1 kalıte gebelık oldu gelısemedıler 6 haftalıkken kurtaj oldum 3 deneme 4 tane kalıtelı embrıyo beklemedeyım bu kez olduguna inanmak istıyorum...

canım bende uzun protokol 4 yumosum oldu ikisi iyi kalite embriyo olmustu ama malesef negatif olmadı ben lucrin gonalf f 450 ve menogon kullandım insallah ikincisinde olur bu sefer kısa protokol uygulıcaz dedi doktorum deneme tahtasına döndük valla herseyin hayırlısı ama madden manen zor olumsuz olunca daha zor iğne yerlerim hala agrıyo ve sisliğim gecmedi ama bebe istiyoyum hayırlısıyla insallah hakkımızda hayırlısı olsun canlarım

Insallah hakkımızda hayırlısı canım benım o sıslıklerı cok ıyı bılırım ne cekmıstım ben öfff zor arkadasım yaaa:1hug:

3 kez denedık yasım 32 endometıozısım var 2 kez laparoskopı yapıldı tuplerım alındı ılk denemede 2 embrıyo sonuc negatıf 2 denemede 4 embrıyo 1 kalıte gebelık oldu gelısemedıler 6 haftalıkken kurtaj oldum 3 deneme 4 tane kalıtelı embrıyo beklemedeyım bu kez olduguna inanmak istıyorum...

Canım ya sen cok cekmıssın.Senınde benım gıbı yumurtan az cıkıyor herhelde,ınsallah bu defa olur rabbım hayırlısını verır.Merak etme.Son denemede hangı protokol uygulandı sana canım demek kı guzel tedavı uygulayınca oluyor.opuyorumnanaktan:1hug:

bana ilk tedavimde uzun protokoldu degapeptyle 500mg ve gonal f 900 kullandim 4tane yumurtam cikmisti ama sadece 1 tanesi dollenmisti sonuc negatif ikincisindede ayni ilaclar ama biraz daha yuksek dozajla 6 yumurtam olmustu ikisi dollendi iyi kalitedeydi ama yine negatif oldu

yas 23

sorun yok

Canım ya sen cok cekmıssın.Senınde benım gıbı yumurtan az cıkıyor herhelde,ınsallah bu defa olur rabbım hayırlısını verır.Merak etme.Son denemede hangı protokol uygulandı sana canım demek kı guzel tedavı uygulayınca oluyor.opuyorumnanaktan:1hug:

evet canım bu yola cıktıgımda bukadar uzun oldugunu hıc tahmın etmemıstım ıgneyle kuyu kazmak gıbıymıs...benım yumurta rezervım az ama sükür kalıtelı oluyorlar..2 ve 3 denemede femera protokolu uygulandı yumurta rezervı az olanlarda basarılı odugunu dusunuyorum...allah hepımızınkucagını doldusun...

bana ilk tedavimde uzun protokoldu degapeptyle 500mg ve gonal f 900 kullandim 4tane yumurtam cikmisti ama sadece 1 tanesi dollenmisti sonuc negatif ikincisindede ayni ilaclar ama biraz daha yuksek dozajla 6 yumurtam olmustu ikisi dollendi iyi kalitedeydi ama yine negatif oldu

yas 23

sorun yok[/QUOTE Canım gercekten yas yonunden problemın yokmus.Hayırlısı olsun.Insallah 3.denemeye bebısın olur.canım dualarım tum bebısı olamayanalra Allah hayırlı evlatlar versın hepımızekaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek:

Back
X